• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    ZUULUU: Jseš.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    ZUULUU: Nerelevantní dotaz lze poslat do relevantního auditka i normálním způsobem. Můžeš mě citovat? Nevzpomínám si.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    ZUULUU: Nejedná se o RO za jiný názor, jedná se o RO za demenci á la V.UFO. Když nemá co říct ať nic neříká. Stejně umí jenom zbytečně prudit.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    To je pak těžký udržovat jakoukoli úroveň...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: to je teda páteční RO jaxviň :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TLUSTEI: lol, patecni humory.... ja jen doufam, ze ty prava nenastavovala id zuuluuu, to je podle me chytra holka.

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    TLUSTEI: Jasný, cítím rozdíl. Ale nemyslím, že z toho vypadnou mimozemšťani. A to mám různých UFO dokumentů a mystery dokumentů nakoukaný fakt hodiny. Spíš si myslím, že se teď USA army začala bát, že v technologickým pokroku proti Číně můžou reálně tahat za kratší konec. Docela by to odpovídalo i tomu, že jsme uprostřed studený války 2.0.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    VYHULENY_UFO: RO na 30 dní. Za obvyklou demenci...
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    HONZA09: Mluví, jenže doposud byli lidé, kteří něco takového viděli a mluvili o tom nazýváni blázny, feťáky nebo lháři. Zkrátka "Ohoho, zase nějaké hovádko vidělo ufo, chichichi, to musí bejt buran, co asi bere? A teď je tady sexy Klára s počasím..." Teď se to sype z Pentagonu a mluví o tom lidi typu Obama... Cítíš ten rozdíl?
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    TLUSTEI: Mě fakt fakt, a myslím, že nejen mě, že po obloze lítaj věci, který nevíme, co jsou, nepřijde moc šokující. Vždyť se o tom mluví asi posledních 70 let.
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    Kevin Knuth on UFOs, Nimitz / Tic Tac video, and a new kind of Theory of Everything
    https://youtu.be/atntnU_baHc
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Až se tohle proplíží do všech oblastí běžného života na planetě, tak se kovid divadlo bude zdát jako trapná amatérská hra.
    Americké tajné služby zveřejní přelomovou zprávu o UFO - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/ufo-uz-neni-ufo-a-resi-ho-i-americky-kongres-poodhali-tajems/r~c5265d8cc2b111ebb98b0cc47ab5f122/
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    LUKK: ze je jeste vetsi kokot nez ty, ale bali na to kundicky.
    LUKK
    LUKK --- ---
    ahoj, co si myslíš o Igoru Chaunovi aka Gosha?
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    VOYTEX: Byl tedy ten výtvor zaznamenán, nebo byl ten záznam vytvořen?
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    https://www.mysterywire.com/ufo/omaha-ufo-uap-radar/

Video z krizniku USS Omaha, lock na celkem 14 cilu X+S band radarem
    (ITT ES-3601S nebo nejaky SEWIP jako AN/SLQ-32, Corbell taky rika, ze pri jinem setkani proti objektum pouzili antidronovy system, bezuspesne)

Zaznam vytvoren (stejne jako predchozi FLIR kuloveho objektu) SNOOPIE/VIPR teamem (Ship’s Nautical Or Otherwise Photographic Interpretation and Examination, Visual Intelligence PeRsonnel), zadni nahodni marinaci se smartfounem :)

MYSTERY WIRE - New UFO / UAP Radar Video - George Knapp and Jeremy Corbell
    https://www.youtube.com/watch?v=Iy4xWZ9IkXo&t=408

(CSM-Command Sergent Major, TAO-Tactical Action Officer)

:01 “OOD if you can write a general lat/long of where we’re at.”
    :03 [faint voice] “We do have some X-band RADAR tracks…”
    :05 “Yes sir.”
    :06 “And then… the number of contacts you’ve got. Get the course and speed meters off ’em.”
    :09 “Copy.”
    :10 “You know what I mean? In relative position to us. And bearings. Might be helpful too.”
    :15 “Eyes up.”
    :16 “Eyes down.”
    :18 [intercom] “CSM TAO Maintain track, maintain track as best you can.”
    :24 “Track 781 just sped up to 46 knots. 50 knots. Closing in.”
    :33 “138 knots. Holy s***. They’re going fast. Oh, it’s turning around.”
    :36 “That one’s pretty much perfectly zero zero zero relative, right?”
    :39 “Yeah.”
    :40 “263 at 3 miles. 55 knots, speed.”
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    ‘From hearsay to hard evidence’: are UFOs about to go mainstream? | UFOs | The Guardian
    https://www.theguardian.com/world/2021/may/29/ufos-uap-america-pentagon-report
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    VYHULENY_UFO: Tady spatruji vyznamny posun od „Pokud si myslíte, že UFO jsou realne objekty, jste idioti.“ Uznale prikyvuji nad evoluci fachmanskeho diskurzu, ktery se bez idiotu neobejde :)
    KURE
    KURE --- ---
    TLUSTEI: :) rozumim.
    Ale teda ten "Princip evoluce, jak tělesné, tak mentální" bys mi ozřejmit mohl. Nebo alespoň ukázat na nějaký zdroj, který tenhle princip zmiňuje.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    KURE: Ale já jsem se neurazil, jenom mám lepší věci na práci než na internetu přesvědčovat anonymní IDs o mém paradigmatu. Toť vše.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam