• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    BYDK: popisujes krestanskyho dabla.

    Muzes dat jeden jedinej priklad, jak nas ovlivnujou?
    BYDK
    BYDK --- ---
    AVATAR: Tak prece nebudu psat ze vim kdyz nevim. :) Porad jsem ve fazi hledam.

    AVATAR:
    Co je cilem, rekl bych ze jich je nekolik. O jednom jsem si vcelku jistej a dal bych na to 95%. Napsal bych to, ale uz tak se pak lide mladi do cela. :D Jsme savci a ti se daji docela slusne dojit. Ale vic to rozebirat nebudu. Co se tyka mizeni zdroju. Prijde ti, ze my tu zrovna meme neco co jinde ve vesmiru neni? Co se tyka zdroju. ( nepocitam specifickou genetiku )

    Jak se nadvlada projevuje? Je to docela taktni. Vsechny rozhodnuti delame my, ale jsme navigovani a povzbuzovani ve vecech, ktery bychom si jinac nevybirali.

    Promimozemskou agitku? TAdy je to postavene na tom, ze zadny mimozemstane preci nejsou. :) Bojujeme jen mezi sebou. Takovy trenink. Lide si mysli, ze jsou svobodni, jedini v celem vesmiru a dobre se s nima "taha" ( spise postrkuje ) jako na sachovnici skrze ego a dalsi nenasytnosti. Jsme povzbuzovani do warfare, nasilne expanze, bat se vseho co neni z nasi planety. Plus ohromne tradicni sekty, cirkve atp... ktere rikaji nebojte se, prijde spasitel, hlavne nic nedelejte. Ale dela to jen urcena skupina a ostatni zatim nemohouci proste jdou s nimi.

    To s tim kdo jsme, jsem napsal dost neobratne. Ten genetickej zasah povyseni lidoopu ci podobne je dost pravdepodobnej. Dost zajimavy je, ze vetsina poddruhu pred nekolika desitkami tisic let vymreli. Coz je dost zvlastni. Najednou vsichni a presto tu nekteri byli nekteri takrka dva miliony let. Co se tyka inteligence a zivota, tak urcite neni omezenej jen na savce.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    BYDK: jak to myslis s tim, ze ti, co jsou tu ted (vtipne v kontrastu s tvymi slovy, ze sem nechtej, protoze mame toxickou atmosferu) se nas snazi presvedcit, ze jsme jedini ve vesmiru?

    Uvedomujes si, ze spousta zivocisnych druhu bez problemu preziva v atmosfere (nehlede na prostredi), kterou by clovek neprezil?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    BYDK: par dotazu...

    Jak se ta nadvlada projevuje? Proc nejedou vic promimozemskou agitku? Co je jejich cilem? Proc z planety nemizi zdroje? Proc se schovavaji?

    Proc si myslis, ze jsme mimozemskeho puvodu? Jenom lidi, nebo vsechna stvoreni? Pokud jen lidi - proc mame stejnou stavbu tela a tak podobnej mozek, jako treba simpanzi? Je inteligentni zivot tak omzenej, kdyz jen na zemi je tolik odlisnych forem? Tomu nedokazu uverit.

    To uz je pravdepodobnejsi genetickej zasah, kterej nas z opic povysil na lidi. Ale kdyz ptak dokaze pochopit fungovani archimedova zakona se psem jsme schopni komunikovat a simpanzi jsou jen parset tisic let za nama, ani toto mi neprijde pravdepodobny. Proste mame jen kliku, ze jsme ti nejchytrejsi na planete a v kombinaci s prstama a dokazeme (narozdil treba od tech delfinu) vyrabet veci.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    BYDK: mas to cely spatne uz od chvile, cos napsal, ze mas pocit :/
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    [facepalm emotikon]
    BYDK
    BYDK --- ---
    Jeste bych k tem kontaktum podotknul jeden zvast. :)

    Tak nejak mam pocit, ze tahle planeta je jaksi pod jakousi nadvladou uz nekolik tisicileti. A snazim se vypatrat co tomu predchazelo a jake je vlastne ustanoveni nasi planety. Urcite tam budou pravidla, snad i politika a zda se, ze ty co to s nami mysleli uprimne prohrali nekolikrat bitvu na nebesich.
    A ty co jsou tu ted, ci byli, se snazi vymazat nas vesmirny puvod z nasi pameti, "vymazat" celou oblohu nad nami a tim nas zmast a vytvorit super ego tim, ze jsme jako jedini inteligentni tvorove v celem vesmiru. Nejlepe nas presvedcit ze zijeme ve 2D rozmeru na placce, ktera nema ani jine "strany" nez tu horni :D

    Ja nevim, ale kdo tu pristane se stane hned tercem utoku. Sice jsme nejspise bez sanci cil eliminovat, ale agrese je znatelna. Strach z neznama atp.... Mame tu toxicke prostredi, co se tyka zpusobu mysleni, plus dalsi chem. latky, viry atp.... Takze kdo by sem chtel dobrovolne? . A taky by se to mezi lidma dost priostrilo, pac mi se nedohodneme ani na tom, jakou barvu ma howno.

    V podstate jsem chtel rici, ze vubec nevime v jakem postaveni se opravdu nachazime! Na jednu stranu muzeme kontaktovat jine, lita tu mnoho druhu, ktere lze spatrit, ale na druhou stranu se nemohou vmesovat, pokud o to sami pry nepozadame jako celek. Coz v nasem pripade nehrozi.
    Ja jedine doufam, ze vlada uzurpatoru na nebi skoncila a vse povede k lepsim zitrkum. :)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    PER2: Nemyslím případ EBE a vše, co následovalo v tajnosti, aby se nevyvolávala panika.
    PER2
    PER2 --- ---
    KALIPH: co si pan predstavuje pod oficialnim kontaktem?
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    KALIPH: třeba by průměr stačil? :)


    ZUULUU: hele já ještě špeka neměl jo :D
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    KUKIDE: Na tom, že k oficiálnímu kontaktu nedošlo, je vidět, že jsme všichni průměr.) Teda až na nedokazatelné výjimky...
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    KALIPH: sem si to myslel :D
    to je jedna z věcí co mě poslední roky celkem zajímá, jak že to vlastně vzniká to kolektivní vědomí... mě pa kpřijde že tam zapadnout nikdo nemůže páč nikdo není ten správnej průměr :D
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    KUKIDE: Myslím no:) Takové to, co dolehne až k nejširšímu plébu.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    KALIPH: myslíš "oficiální"??? :D
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Není se čemu divit, že oficiální kontakt ještě nenastal.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ZUULUU: hele a ty chceš z tady toho auditka udělat akademickou půdu? :D
    WYNTON
    WYNTON --- ---
    Záhada údolí Hessdalen: Jediné dokázané UFO stále nevysvětleno
    Záhada údolí Hessdalen: Jediné dokázané UFO stále nevysvětleno
    https://www.youtube.com/watch?v=STIHsPIB7wA
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    PRAASHEK: nechapes, ze je tam ovladaci panel od hvezdne brany? Tak jednoduche uvazovani… :-/
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JIRIX: a kde je UFO plz?
    LUKK
    LUKK --- ---
    LUKK: přihodíte váš názor?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam