• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KUKIDE: no to je hodne tezka otazka, kdyby to nebylo zpusobene nemocnym mozkem, vyhledal bych psychiatrickou pomoc. Kdybych nemocnej byl, tak bych tomu uveril a za par let by me po nejke epizode zavreli v blazinci.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    AVATAR: a proč si hejčkáš tady v auditku tu nevěřící stránku své fantazie místo té věřící, která nás ostatně všechny zajímá :)

    Protože pak by se tu třeba pro jednou "z mého pohledu" vedla zajímavá diskuse... třeba o tom co by kdo z vás dělal kdyby se setkal s neznámou formou existence... čistě hypoteticky to eliminujeme na skutečnost... vy jste ji objevili a jen s vámi to komunikuje, nevíte co to je, ani proč to na vás reaguje tak jak reaguje...
    tak co? jak by kdo z vás postupoval v takovém případě?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KUKIDE: prvni veta je nesmysl ja verim na oboje.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    AVATAR: hele a fakt věříš na neživou přírodu raději než na ufo... fascinující.... :)

    já mám i dalekohled a pozoroval jsme třikrát z toho dvakrát projekt záře to vyhodnotil jako ufo - tedy neidentifikováno :)

    můžu si myslet co chci, ale nejsem schopnej vysvětlit logikou svýho vědeckýho přístupu to co jsem viděl nebo zažil prostě nelze... pro mě zatím nejbližší vysvětlení cěmu věřím víc než jinej věcem je to jak někde nějakej admirál prohlásil že to je nějaká cizí AI s kterou komunikujou, že to jsou jen neživé stroje... něco jako sondy které lidstvo třeba vysílá na mars "ale o mnohem sofistikovanější civilizace"... což samo sebou nedodal :D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KALIPH: ano, uz jsem to tu nekolikrat popisoval.

    Ale proc ne, tak jeste jednou...

    Do chvile, kdy nevime, co jsou ufo zac (coz uz z definice nevime), je jakykoli zaver predcasny a to, cemu verime (at uz jsou to mimozemstani, nebo atm. jevy) je pouze nse osobni vira. Ja vam tu vasi neberu, nevim proc vas triggeruje ta moje.

    Ve chvili, kdy zjistime, ze ufo jsou lode mimozemstanu, uz nebudou ufo. Do te doby jsou to neidentifikovand letajuci objekty.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    AVATAR: a bylo to hejno ptáků předpokládám.. :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KUKIDE: ano
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    AVATAR: no právě... a pozoroval jsi někdy v životě nějakej takovej fenomén?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KUKIDE: nakej zse sedmdesatek po dedovi. Ale uz jsem ho dvacet let nevytah ze skrine. Proc se ptas? :D
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    AVATAR: osobní otázka: vlasníš nějakej hvězdářskej dalekohled?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KUKIDE: ufo se na nebi objevuje pravdepodobne od davnoveku. Porad je ale pravdepodobnejsi, ze jsou to atlantane z dute zeme, nez mimozemstani. Osobne ale sazim na vzacne atmosfericke jevy, ktere proste jeste nezname.

    Ale to je furt dokola...
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    AVATAR: Slovo doufá je ten váš Disclosure viz:MTO: ...


    AVATAR: pokračuj v úvaze, doufá taky znamená proč v to doufá, protože pokud by nedoufal a byla by to pravda tak jsou v loji asi všichni páč tu je technologie o které nikdo nic neví a má ji protivník a nedokážou ji nijak zastavit... proto tam je to doufá
    ---> jinými slovy výše zmíněné je to to slovo "soft"

    Přiznali že to tu je to stačí.. díky panu hoteliéru ... hele oni ještě nemůžou na plnou pusu říct, že ta pravděpodobnost se nedá vyvrátit, protože to není všeobecnej názor až si 80% populace bude myslet, že ty věci jsou ufo tak to ti vědci klidně řeknou, ale takhle ne... proto to soft... zkrát to neříkají na plnou hubu jenom, protože si to kůli ztrátě křehké vědecké reputace nemohou dovolit... tam kde se lámou vědecké názory tak tam je blbý bejt ten vědec co neměl pravdu :)
    Je to jen politika a mě jenom fascinuje to, že o tomhle tady vůbec v auditku které se jmenuje UFO diskutujeme. Nás přece všechny zajímá kolik toho vědí? a kde vězej ufoni? :)

    A mě by zajímalo jestli tu vůbec v auditku je nějakej čtenář co to čte a je schopen ještě stále zastávat tvrzení, že neexistuje výskyt těchto objektů o kterých lidstvo ví prd(aslespoň veřejně)?
    MTO
    MTO --- ---
    SIRLOON: ja te nejdriv nepochopil, pak mi ta rouska docvakla :-)

    AVATAR: nebo to muze byt priprava na disclosure. kdyz to rika NASA :-)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    To je beztak sranda... on rekne, ze doufa, ze ufo neni technologie zadneho protivnika na zemi (tedy doufa, ze to neni technologie ciny nebi ruska) a jsou z toho zas mimozemstani. Dobry zkraty, no...
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MTO: jak muzu verit clanku, kde je na titulni fotce kacer Donald v obleku? 😕
    MTO
    MTO --- ---
    ‘We hope it’s not an adversary here on Earth’: NASA leader suggests UFOs could be aliens
    https://news.yahoo.com/hope-not-adversary-earth-nasa-213600930.html

    Bill Nelson, who has served as President Joe Biden’s NASA administrator since May, said Tuesday he didn’t know for sure what some of the unidentified aerial phenomena seen by Navy pilots are. He said, however, that “we hope it’s not an adversary here on Earth that has that kind of technology,” bringing up the topic of the search for alien life and the mystery of UFOs unprompted after a back-and-forth about what would happen if a massive asteroid hit the Earth.
    MTO
    MTO --- ---
    Fundraiser by Robert Salas : UFOs and Nukes Press Conference 2021
    https://www.gofundme.com/f/ufos-and-nukes-press-conference-2021

    It is time for the U.S. Congress to hold public hearings on the Unidentified Aerial Phenomenon (UAP). There are many ex-military witnesses who can verify UFO incidents of nuclear weapons bases. All funds from this fundraiser will be used support a press conference and lobbying activities in Washington DC with some of these witnesses in the coming months. The current period in time represents a unique opportunity to promote open and public disclosure of long held secrets by government agencies. Any amount would be appreciated. Thank you.

    The Unidentified Aerial Phenomenon (UAP) and Nuclear Weapons.
    https://www.youtube.com/watch?v=LTf5-TNASoI


    https://twitter.com/keptycho
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    ZUULUU: Ano tak trochu se snažím. :) Mám rozdělaný jeden herní mechanizmus který bych rád aplikoval u RPG her. Ale i jen stanovení základních definic hodnot jako třeba pro sílu člověka. A i tak je to hodně komplikované i když i docela symple.
    A mám tam samozřejmě mraky výpočetních chyb, jak jsem pak později při revidováni zjistil.
    Disk Google: přihlášení
    https://drive.google.com/file/d/0B8FvCIhTI69zUGJNU1B0NnZlZ2s/view?usp=sharing&resourcekey=0-Qy-7UWD6smZPl5kWCbn4oA

    Takže jsem se zatím na to vykašlal. Myšlenka byla že by si hráč mohl udělat svého avatara podle reálných hodnost sama sebe a nebo si prostě jen vymyslel. A ano musel bych tam ještě napařit nějaká omezení aby tam pak nelítali jen samí nadlidé s maximálními hodnotami. :)
    ROLAND
    ROLAND --- ---
    AVATAR: Promiň i pro mě je to těžké a tohle jen textem vysvětlit prostě neumím a neumím propojit. A i kdybych měl tabuli, tak stejně bych potřeboval k tomu pomoc předních kapacit z několika oborů co by sloužili jako překladač a korektor. Mohlo by být zajímavé co by z toho nakonec vylezlo, při dostatečné trpělivosti.
    Ono sebe sama vyvracování je z části nejistota a z části poznání které dokáže pochopit jen hrstka lidí. Ja umím a vidím některé věci na které ani mé schopnosti nestačí.

    Když ti to mám přirovnat ke komunikaci, tak ten kdo vymyslel třeba tohle je za mě genius.
    Arrival Logograms
    https://ajseivadblog.wordpress.com/2018/10/05/arrival-logograms/

    Představ si třeba civilizaci co nepoužívá čísla a přesto je schopná mezihvězdných letů o kterých se nám stále může jen snít?

    Univerzální jazyk bych pak vnímal a asi založil na Atomární bázi. Otázka pak zní kolik druhů chápe Atomární bázi jako my?
    Základní Vodík má jeden proton, jeden elektron? Už si to také nepamatuji a do toho ještě neutrony které jsou obsaženy ve složitějších prvcích? A který prvek je vlastně na záčátku a tedy ten první mateřský a který je ten poslední. U prvků označujeme a máme mraky informací a znázornění.

    Mám svůj řekněme vlastní znak, symbol, kterým se tak nějak ztotožňuji.
    Vytvořil jsem si i vlastní znakovou sadu. Občas jsem s ní šaškoval v samomluvě.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AVATAR: pro diskuzní onanii možná dobrý, ale obsah i forma jsou prázdn. někde je alespoň ten obsah, nebo alespoň ta forma. ale tohle se nedá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam