• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    KALIPH: Toho nikdy nelituj, ani neříkej, že z toho nic nemáš. Právě naopak. Ber to tak, že to bylo jenom pro tebe, nemá moc cenu to někomu vysvětlovat a dál předávat (rozhodně ne tady:D) pouze tím sdělením totiž nikdo nezažije to co ty, když se to dělo. ;)
    Jinak pokud vim, jso taky schopni se zviditelnit jen k určitému zornému poli, tim se dá vysvětlit, proč to s námi, tedy budu mluvit za sebe, se mnou, nevidělo moc jiných svědků.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KALIPH: asi to tu nikoho nezajima, ale je to fakt docela peknej rozhovor. Skoda, ze z nej mas trauma, no :)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    AVATAR: Důvěrně sdělený zážitek je zde v auditku v historii, no big deal.
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    AVATAR: Klidně obsah pošty kopíruj. Já se za to, co jsem viděl.. a mmch, neviděl jsem to sám, nikdy nestyděl. Každopádně lituju i toho, že jsem viděl to, co jsem viděl.. Nic z toho nemám, nikomu se to nedá říct a celkově vzato je to spíš k ničemu.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AVATAR: jak vidis, jsi to ty, kdo duverne sdeleny zazitek siri a uz sest let mi ho predhazuje. Z me strany nic takoveho neprislo. Tak dobry, uz me to nemrzi :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KALIPH: a uplne zbytecne. Jak jsem slibil, o tvych zazitcich jsem nikdy s nikym nemluvil. Z obsahu posty nikam nic nekopiroval.

    A pamatujes si to opravdu spatne. Hejno ptaku byl muj zazitek...

    KOMU: KALIPH --- 20:19:02 26.6.2016
    Ja na UFO moc stesti nemam, ale taky jsem jedno videl. Letka jedenacti svetelnych bodu mi naprosto tise preletla nad hlavou v tesne formaci do V. Vysvetlil jsem si to tak, ze to byly kachny nasvicene zespodu reflektory, ktere osvetloaly nedalekou budovu, ale to jen pro svuj klid v mysli. Stejne tak to mohli byt mimozemstani :)
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    AVATAR: Já tě přece nenapadám. Když už tak naopak, já ti popsal "stroj" včetně chování za letu i kabeláže, kterou jsem viděl... tys to nazval hejno ptáků. Já mám trauma z toho, že jsem to s tebou sdílel.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    6/2016, at nemusis hledat tak dlouho, jako ja ;)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KALIPH: covece ted jsem si dohledal v poste nasi komunikaci a komplet si ji precetl. Vubec netusim, proc a co te nasralo. Ctu normalni rozhovor dvou lidi. Velmi slusnej a bez hadek nebo nejakyho napadani. Nepamatujes si to nejak blbe a nejses zhrzenej uplne zbytecne?
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    AVATAR: Já zrovna včera večer našel obrázek, který jsem si namaloval poté, co jsem viděl to hejno ptáků.. vždycky si na tebe vzpomenu! Holt o tom, že člověk viděl něco neobvyklého se na nyxu mluvit nemá...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SADSOUL: Evidentne obcas v nekom vyvolam trauma trvajici kdovikolik let, aniz bych chtel. Kaliph bohuzel neni jedinej. Mrzi me to :(
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    SADSOUL: A jak! Lituju, že jsem vůbec něco viděl!!!
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    Butthurt :D
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    AVATAR: Já vidím samý hejna ptáků!
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SVANC: na druhou stranu, treba jsou z nejake trolli farmy ;)
    SVANC
    SVANC --- ---
    PSILOCYBER: Teď už si nejsem jistej, jestli jen trolíš, nebo ti nesmyslnost té odpovědi nedochází. "Někam si zaletět", či odpovídat pomocí kruhů v obilí, protože "hravou formou", místo toho nejlogičtějšího způsobu odpovědi, tedy také elektromagnetickými vlnami, jako byla původní zpráva, to je fakt bizár.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Jo a jeste bych se rad vratil k tomu, proc "s nama komunikuji" jen humanoidni stvoreni. Proste k nam maj bliz. S nejakym plynnym tvorem bysme se nedomluvili a ani oni s nama, protoze jsme moc odlisni. A jestli je mimoz ve vesmiru tolik, tak je mezi cim si vybirat a s kym komunikovat.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AVATAR: samozrejme, hledame snad jen logicke vysvetleni, zadny ufo. vime, ze ergotismus bylo castym onemocnenim, vime, ze si tenkrat nedokazali vysvetlit napriklad halovy jevy, ze... ;)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VYHULENY_UFO: jsem googlil a zdroj nenasel, takze to budu povazovat jen za trefnej koment, a ne fakt ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PSILOCYBER: :)) teď už trollíš
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam