• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEUFO
    THEPRESIDENT
    THEPRESIDENT --- ---
    Po tech poslednich slysenich v kongresu jsem koukal na nejaky videa a nasel tohle. Za me asi jedno z nejlepsich co jsem videl.

UFOs making crop circles
    https://youtu.be/6M6vP8-SbU0
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    PALEONTOLOG: hm tak jo, tim by se možná do jistý míry vysvětoval současnej stav společnosti. krása lajkuj
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSILOCYBER: ano, vědci nemají čas vyjít z úžasu, málo se ví, že tím záhadným mimozemským tvorem je banánovník. sdílej než to smažou

👶 = 🍌 How Genetically Similar Are We to a Banana | OpenMind
    https://www.bbvaopenmind.com/en/science/research/how-genetically-similar-are-we-to-banana/
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    KOVYEXE: bylo, akorat trochu vic na urovni "genetickyho inzenyrstvi"
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOVYEXE: to by evoluce hominidu k cloveku sotva trvala 2M let
    KOVYEXE
    KOVYEXE --- ---
    PALEONTOLOG: ja věřim že to bylo nějak takhle

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOVYEXE: jako proc ne, ale zajimavejsi nez popreni by bylo zida nebo krestana natahovat, jaky ty pravdy maji pripadny dusledky. tzn. nas a alieny vytvoril buh naraz, spuctem rodokmenu cca 6000let zpet. ale my jsme takovy ubohy suflata, ze za stejnou dobu alieni ovladli univerzum :-)
    KOVYEXE
    KOVYEXE --- ---
    PALEONTOLOG: to je blábol... x krat překroucenej , slátanej z příběhů všelijakejch civilizací a národů .... (nejen podle mě)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO:
    If Aliens made FIRST CONTACT with a BEATBOXER
    https://youtube.com/shorts/quO1zKYOALU?feature=share
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOVYEXE: tak resime ten pohled bible, resp. staryho zakona. nebe a zeme byly stvoreny najednou. mozna i vic zemi, ale to se nemel jak mojzis dozvedet, tak to neuvedl.
    jen chci poukazat na ten nesmyslnej vyklad a hledani pravdy o stvoreni skrze bibli...
    KOVYEXE
    KOVYEXE --- ---
    PALEONTOLOG: tvl, to je hluboky .. :)) to vypisovat nehodlam..Proč za stejnou dobu? Imho.. Jsem zastance panspermie..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOVYEXE: no tak jasne, kdo jjnej by je mel svorit, pokud veri v knihu genesis?
    ale asi je stvoril chytrejsi, kdyz dokazali za stejnou dobu opanovat vesmir
    KOVYEXE
    KOVYEXE --- ---
    PALEONTOLOG:
    MINERWA: ja nejsem zrovna věřící , jen jsem se tímhle názorem u věřících setkal...
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    MINERWA: Je to určitě příprava na zveřejnění antigravitacniho pohonu. Ale nevím co je do toho tlačí.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOVYEXE: a kolik dni mu to trvalo?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    KOVYEXE: podle bible, všechno, co není v bibli, je dílem ďábla
    KOVYEXE
    KOVYEXE --- ---
    MINERWA: to se přece nevylučuje..Buh jako stvořitel - ...."a kdo stvořil je?" (mimozemšťany)
    COMODORRE
    COMODORRE --- ---
    TANTRAMAN: Jj, vcera tam jeste padlo nekolik dalsich zajimavych veci. Napr. a to byl sice odhad od Gravese, ale ze neni reportovano a hlaseno az 95% uap kontaktu.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    není to třeba odvrácení pozornosti od nějakýho velkýho průseru? 98% Američanů údajně věří v boha.....podle bible jsou prej ufoni dílem ďábla, nezmiňuje se o mimozeměťanech přímo, ale můžeme je brát jako odvrácení pozornosti od víry,.... jakej průser je větší než to, že neexistuje bůh?.... co ten valentýnskej asteroid 2046?.... bude nějakej dřív?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam