• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHAAUTORSKÁ ČTENÍ A JINÉ LITERÁRNÍ AKCE A UDÁLOSTI
    FIN
    FIN --- ---
    KERBOT: my asi do 3. a jsem v podstatě na kaši :-)

STEFAN: já děkuji tobě, člověče, byl jsi dobrej a hlavně chápavej :-) jinak to bylo fajn a už je jasné, co jsme říkali včera a co jako první řekla natasha (už mě štve, jak je chytrá:-) - příště po menších porcích. mě v podstatě mrzelo, že jsem na všechno nějak neměl sílu. a připadá mi to pak nezdvořilé vůči některým autorům a mám tendenci se stydět, i když na to nevypadám...
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    Taky se mi to celkove libilo. :)
    Ja dekuji Vam za shovivavost, nektera ma recese byla na celkovou atmosferu mozna az prilis britka, ci plytka. :) Zadna romantika ;)
    Kazdopadne mam radost, ze jsem Vas videl..
    Skoda, ze to NAT, FIN & spol. odesli zapit jinam, my jsme podstive zakalili az do 2 do rana. Dneska jsem prijemne nakashi :-)
    FIN
    FIN --- ---
    NATASHA: já nejsem schopen téměř ničeho .-)
    MOTYLOJD
    MOTYLOJD --- ---
    :-))
    skoda sem se opil jinde .-/
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Vyšlo to napoprvé vážně bezvadně, taky se mi to líbilo.

Myslím, že jsme se nějak před 23.hodinou sebrali a přesunuli jinam, kde...jsme setrvali do neslušné hodiny, která způsobila, že dnešního dne budu muset duševní činnost jen zdařile kašírovat :-)
    LURA
    LURA --- ---
    Bylo to moc fajn...děkuju všem zúčastněným i poslouchajícím...
    Do kolika jste tam byli???
    D_K
    D_K --- ---
    jestli mi nezdrzi moc dlouho na pohovoru odpo, mel bych to na 19h stihat
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Jinak pokud jde o mne, vidím to jako FIN - 15 až 20 kousků, cca 20 minut.
    A jestli budu první nebo poslední, to mi je vcelku jedno - pokusím se v čajovně být už v těch 19:00, aby se to dohodlo.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Moje zkušenosti z autorských čtení říkají, že po 4, maximálně 5 různých autorech klesá pozornost i zájem publika natolik, že už nevnímají rozdíly, natož slova.
    Takže bych byla pro ten počet - a ostatní zase příště.
    FIN
    FIN --- ---
    není relevantní: ukamenujeme se sami a divák utře nos :-) kromě toho potlesk na kazetě a plakát :-)))))))))
    MANX
    MANX --- ---
    kamenování není to nejhorší
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    Moje pozadavky jsou nasledujici: Neukamenujte me! :-)
    FIN
    FIN --- ---
    chápu, že je to dost sobecké, ale pokud bych mohl prosit, dost by mi to vyhovovalo někde mezi 9 - 10. z práce jedu z prdele a dlouho zas být nemůžu, budu muset pak ještě v noci něco stihnout :-)
    FIN
    FIN --- ---
    KERBOT: fakt nezapomínejte na rezervu - jak pro čtenáře, tak na přestávku mezi
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    Já si myslím, že to bude naprosto v pořádku. Většina lidí imho nebude číst déle, než 15minut. Mě stačí bohatě 10. Bez prózy.
    MANX
    MANX --- ---
    já taky né
    a právě proto se aspoň přídu podívat
    abych příště věděl do čeho du
    FIN
    FIN --- ---
    MANX: já jsem, abych pravdu řekl, zcela zmaten a vůbec se neodvažuji si představit, kolik vlastně bude lidí a jak to bude vypadat...
    MANX
    MANX --- ---
    mám tu z vás pocit jako by snad byl nával na to si moct něco přečíst.

já sem sice neřikal že určitě přijedu, ale neplánuju že bych chtěl číst dýl jak deset minut.
    FIN
    FIN --- ---
    STEFAN: někteří autoři nepřijdou ani náhodou v sedm - někteří autoři budou v sedm vyrážet z práce a pospíchat, aby po osmé dorazili na dolní koněvku a našli tam vystřelený voko, kde v životě nebyli.

aniž bych chtěl vypadat jako organizátorský borec, tak podotknu několik faktů zcela zřejmých:
    1 - podívej, je jasné, že za jediný večer nemůže svá díla přečíst X lidí - někteří prostě musí počkat na další pondělí.
    2 - dále je rovněž jasné, že nikdo z těch, kdo čtou, nebude zběsile drmolit a finišovat, aby to "hur hur" bylo. já kupříkladu plánoval, že si to v klidu a s pauzami pročtu (a mezitím prokecám) v rozmezí, řekněme, 20 - 30minut...? důležité je: v klidu a v pohodě. mezi ednotlivými autory musí být krátké chvíle, kdy obecenstvo prodrbe a sdělí si své dojmy. taky: v klidu a v pohodě.
    3 - z výše uvedeného plyne, jak tak poslouchám, že sis možná domluvil spoustu lidí, které zkrátka možná nelze do jednoho večera tak, aby byl v klidu a v pohodě a přijatelně dobrý nacpat... proto patrně někteří musí vyčkat dalších pondělí.

důležité upozornění: jelikož pojedu a budu spěchat z práce, nemohu být jako jeden z prvních. dále nechci být ani kdesi okolo půlnoci (protože chci spinkat na další den). a dále chci svých 20 - 30 minut...? (s rezervou - kdybych se nějak začetl, nebudu vypínat na vteřinu, nejsem stopky)

takže pokud bych jedním z těch, kdo číst nebudou, měl být já, tak to nutně chci vědět tak, abych ještě dneska mohl upozornit pár svých přátel, že já tentokrát číst nebudu
    MANX
    MANX --- ---
    to bude až takle drsný jo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam