STEFAN: někteří autoři nepřijdou ani náhodou v sedm - někteří autoři budou v sedm vyrážet z práce a pospíchat, aby po osmé dorazili na dolní koněvku a našli tam vystřelený voko, kde v životě nebyli.
aniž bych chtěl vypadat jako organizátorský borec, tak podotknu několik faktů zcela zřejmých:
1 - podívej, je jasné, že za jediný večer nemůže svá díla přečíst X lidí - někteří prostě musí počkat na další pondělí.
2 - dále je rovněž jasné, že nikdo z těch, kdo čtou, nebude zběsile drmolit a finišovat, aby to "hur hur" bylo. já kupříkladu plánoval, že si to v klidu a s pauzami pročtu (a mezitím prokecám) v rozmezí, řekněme, 20 - 30minut...? důležité je: v klidu a v pohodě. mezi ednotlivými autory musí být krátké chvíle, kdy obecenstvo prodrbe a sdělí si své dojmy. taky: v klidu a v pohodě.
3 - z výše uvedeného plyne, jak tak poslouchám, že sis možná domluvil spoustu lidí, které zkrátka možná nelze do jednoho večera tak, aby byl
v klidu a v pohodě a přijatelně dobrý nacpat... proto patrně někteří musí vyčkat dalších pondělí.
důležité upozornění: jelikož pojedu a budu spěchat z práce, nemohu být jako jeden z prvních. dále nechci být ani kdesi okolo půlnoci (protože chci spinkat na další den). a dále chci svých 20 - 30 minut...? (s rezervou - kdybych se nějak začetl, nebudu vypínat na vteřinu, nejsem stopky)
takže pokud bych jedním z těch, kdo číst nebudou, měl být já, tak to nutně chci vědět tak, abych ještě dneska mohl upozornit pár svých přátel, že já tentokrát číst nebudu