• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHAAUTORSKÁ ČTENÍ A JINÉ LITERÁRNÍ AKCE A UDÁLOSTI
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    MANXI....díky...

Já se právě po skončení představení radovala, že mě nikdo za vlasy nekrákal, že zase mumlám tutlám, a oni si to všichni schovávali až na happyend :)
    MANX
    MANX --- ---
    NATASHA : ja sem tě slyšel dobře
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    To je důkazem, že Bůh má smysl pro humor :)
    FIN
    FIN --- ---
    vážení kolegové, vesmír je krutý...

poté, co se mi v oště kerbot pochlubil, jak mu je dobře a má chuť na pivo (had jeden:-), šel jsem na oběd do kantýny v naději, že jídlo tu opoci trochu rozhází.

a když jsem zdvihl při placení oči od tácu, stála tam nová pracovnice:
    klasická blondýna
    blondýna nejklasičtější
    nešikovně zápasila s ďábelským fenoménem elektronické kasy (nakonec musel vyřešit pan šéf)
    a na ňadrech ukrytých v polorozhalené (na dva knoflíčky) blůzičce připnutou cedulku s nápisem:
    Angelika

asi to nebylo hezké, ale zřítil jsem se k zemi a kolega mě jen tak tak zachytil a vyvedl ven... :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Suma sumárum, příště se zlepší organizace a kvalita práce :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    D_K: Krutibrko, už jsi třetí, kdo říká, že jsem moc potichu, a to jsem se fakt třikrát předem zaklínala, že tentokrát přidám....já budu doma trénovat při otevřených oknech - a nebo příště nezdvořile křičte NAHLAS, MAMLAS - daleko horší pro mne pak je, když se dozvím, že jsem přednesla 20 minut ticha :)
    D_K
    D_K --- ---
    na jednu stranu sem fak rad ze nemusim do zadny prace ... fak nevim co bych tam nsk delal
    FIN
    FIN --- ---
    D_K: dohodneme se příště :-) ale kalit už budu míň, když bude druhej den pracovní...
    D_K
    D_K --- ---
    - pekny vecer
    - diky moc zan
    - rozhodne priste min autoru, aspon clovek bude mit sil to vsechno poslechnout
    - NAT: pridat na hlasitosti prednesu, skorem nic sem z tvych veci nemel a to mi bylo lito
    - KERB: parada zkalenost ... akorat sem vstaval a je mi njk prapodivne, musim se uz konecne najist ... vymena probehnout musi!
    - ostatni... skoda zesme se nedokazali dohodnout kam jit pokalit spolecne. my sme tech fotbalku moc nedali, spis sme kecali ;)
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    D_K: Pokec a fotbálek very good, pivo na lačno a špeky byly kruté :o)
    Ad debata jazz-industrial drums - je třeba udělat výměnu! ;))
    FIN
    FIN --- ---
    KERBOT: my asi do 3. a jsem v podstatě na kaši :-)

STEFAN: já děkuji tobě, člověče, byl jsi dobrej a hlavně chápavej :-) jinak to bylo fajn a už je jasné, co jsme říkali včera a co jako první řekla natasha (už mě štve, jak je chytrá:-) - příště po menších porcích. mě v podstatě mrzelo, že jsem na všechno nějak neměl sílu. a připadá mi to pak nezdvořilé vůči některým autorům a mám tendenci se stydět, i když na to nevypadám...
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    Taky se mi to celkove libilo. :)
    Ja dekuji Vam za shovivavost, nektera ma recese byla na celkovou atmosferu mozna az prilis britka, ci plytka. :) Zadna romantika ;)
    Kazdopadne mam radost, ze jsem Vas videl..
    Skoda, ze to NAT, FIN & spol. odesli zapit jinam, my jsme podstive zakalili az do 2 do rana. Dneska jsem prijemne nakashi :-)
    FIN
    FIN --- ---
    NATASHA: já nejsem schopen téměř ničeho .-)
    MOTYLOJD
    MOTYLOJD --- ---
    :-))
    skoda sem se opil jinde .-/
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Vyšlo to napoprvé vážně bezvadně, taky se mi to líbilo.

Myslím, že jsme se nějak před 23.hodinou sebrali a přesunuli jinam, kde...jsme setrvali do neslušné hodiny, která způsobila, že dnešního dne budu muset duševní činnost jen zdařile kašírovat :-)
    LURA
    LURA --- ---
    Bylo to moc fajn...děkuju všem zúčastněným i poslouchajícím...
    Do kolika jste tam byli???
    D_K
    D_K --- ---
    jestli mi nezdrzi moc dlouho na pohovoru odpo, mel bych to na 19h stihat
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Jinak pokud jde o mne, vidím to jako FIN - 15 až 20 kousků, cca 20 minut.
    A jestli budu první nebo poslední, to mi je vcelku jedno - pokusím se v čajovně být už v těch 19:00, aby se to dohodlo.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Moje zkušenosti z autorských čtení říkají, že po 4, maximálně 5 různých autorech klesá pozornost i zájem publika natolik, že už nevnímají rozdíly, natož slova.
    Takže bych byla pro ten počet - a ostatní zase příště.
    FIN
    FIN --- ---
    není relevantní: ukamenujeme se sami a divák utře nos :-) kromě toho potlesk na kazetě a plakát :-)))))))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam