• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHAAUTORSKÁ ČTENÍ A JINÉ LITERÁRNÍ AKCE A UDÁLOSTI
    LURA
    LURA --- ---
    Žižkov je báječný místo...bydlela jsem tam několik let, pár minut od tý čajovny - a vůbec se mi nechtělo se stěhovat. A hlavně jsem se tam cejtila dost bezpečně, protože se tam (z nějakýho záhadnýho důvodu - že by černý svědomí?)asi i ty grázlové bojej chodit...pohybovala jsem se tam po nocích zcela bez újmy...doma jsem nezamykala a dveře měla i zvenčí na kliku, snídala jsem na pavlači - hned bych se vrátila...
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Za měsíc, Štefane? To vychází na pondělí 6. nebo 13.10.
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    prostě kouzlo Žižkova... :) to je inspirace ;-))
    FIN
    FIN --- ---
    vetche stiny hovořit většinou jazykem našich indoevropskych přibuznych a chtit často jejich penize :-)
    PERCHTA
    PERCHTA --- ---
    no to ne, ale měla jsem pocit, že jsem úplně v jinym městě
    cestou tam i zpět
    PERCHTA
    PERCHTA --- ---
    Bylo to moc hezký, jo, i čaje mi chutnaly,
    ale příště jen s body guardem :)
    LURA
    LURA --- ---
    Jo, Finovy básničky se mi líbily a hlavně básničky té, co četla po Natashe - Nikita(?)...To mi přišlo hodně dobrý. Honzovi se líbil Fin, říkal doma: Ten pán říkal takový legrační básničky..." Natasha byla trošku potichu, takže jsem chvílema lovila, co říká.
    Ostatní nemohu posoudit, neb jsme museli jít...
    SETEC
    SETEC --- ---
    Me se libili basne prakticky od vsech bylo to jakobypokazde z jineho soudku :)

NAT moc nemumlala jen to rusily varhany :))
    FIN
    FIN --- ---
    mmmm... mmmmmmmmm..... mmmmmmmmmmmmmm.... puf!
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Tak Fin píše básničky, které se mi líbí. A umí je pěkně recitovat - to se vidí málokdy.:)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Takovej ten od báru, to je tundlen Fin :)
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Osobně se mi nejvíc líbily básničky Nat...a takovýho toho, co četl od stolu a nahlas.:) Bohuzel, nepamatuju si nick.

Jinak Stefane, priste Te poprosim, abys prinesl piano, na ten syntak se neda za pul hodiny naucit hrat.:))) Kdyz pak D_K pozadoval neco ostrejsiho, malem jsem vlezla pod stul, pac jsem se neodvazovala do toho pristroje poradne hrabnout...:)
    Urcite by se hodil doprovod kytary - nabizel Echo.
    FIN
    FIN --- ---
    KERBOT: dooooost.... soucit, milosrdnoooooooost.....
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    FIN --- --- 12:55:08 9.9.2003
    Buď rád, že Angelika po Tvém kolapsu ještě nedodala:"Dej si panáka, to tě postaví na nohy!" ;)

tady máš bonus :-)))
    http://www.geocities.com/Hollywood/Derby/5612/angelika.html
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    KERBOT: No dobře, možná si tedy nechám svůj tutlí život :)

Debatu o své kvalitě přednesu už déle nesnesu, pojďme raděj snovat plán na příště :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    FIN: Vy zmijové!!

A teď? Nezbývá mi, než ukončit svůj mumlí život.
    KERBOT
    KERBOT --- ---
    NATASHA: Ale houbelec! Bylo Te slyset dobre, jen obcas nejake slovo mi uniklo.. porad lepsi lehce septat, nez slova polykat :)
    btw skvela dynamika
    FIN
    FIN --- ---
    NATASHA: my jsme si ti to netroufali říct .-)))))))))) večer byl příliš krásný :-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    MANXI....díky...

Já se právě po skončení představení radovala, že mě nikdo za vlasy nekrákal, že zase mumlám tutlám, a oni si to všichni schovávali až na happyend :)
    MANX
    MANX --- ---
    NATASHA : ja sem tě slyšel dobře
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam