• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHAAUTORSKÁ ČTENÍ A JINÉ LITERÁRNÍ AKCE A UDÁLOSTI
    YARRDESH
    YARRDESH --- ---
    jako vzdy, dik vazenym za prijemnou zkusenost. alistairovina me tentokrate opravdu pobavila, samozrejme chvalim stejnou merou i ostatni odvazlivce.
    tvar v publiku ;)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    FIN: ten tvuj tajny projekt je mi sympaticky .-))))) ted jeste tak vedet, jak daleko je ta hospudka od civilizace :-))))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    EVA_: Díky, řeklas to dobře, mám podobný pocit.
    Nakonec jsem včera nepřišla tak pozdě, jak jsem se bála (vyděsila jsem kolegy svým zběsilým pohledem a proslovem tak, že jsme do Prahy přímo letěli :)

Díky všem, kteří četli, Štefanovi, Luře, Echovi, Michalovi, Evě (doufám nikoho nezapomínám - sobě díky nedlužím:-)...a taky Yarrdeshovi za didží riddů a mocný trubofuk. Krása. :-)
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Ráda bych vám řekla, jak moc mi tyhle večery zalíbily. Myslím, že je fuk, kdo co čte, i když jsou mistři, u nichž sedíte, a posloucháte, ponořeni do jejich světa...
    Ve finále člověk zjistí, že pro tu chvíli, kdy se sejdeme a vzájemně se posloucháme, stojí za to psát. Stojí za to si všímat, co se děje kolem. Stojí za to podělit se a podívat na svět očima druhého.
    Tak jsem chtěla poděkovat Štefanovi za tuhle možnost. Čajovna se zavírá, navrhuji, pojďme se porozhlédnout po jiné. Já se poptám u nás v okolí...Lura říkala, že se poptá v čajovně U Cesty.
    Přeju všem spoustu krásných zážitků, slov a inspirace.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    ad DNESNI VECER NAD OKEM:
    Jsem prokleta, v te Plzni na nejake pracovni aniradsinemluvitcem se to nejspis protahne, prijdu pozdeji(pozde)....

Jestli vas prosvihnu, tak budu desne smutna....:(((
    LURA
    LURA --- ---
    Uz se tesim...
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Takže, momentální seznam účinkujících (dle mého vědomí)

EVA_
    ECHO
    MADMERTIGAN
    MICHAL MANSUKH

Jistě nevím o všech a nebo se někdo spontánně přidá.
    Podle posledních info se možná krapítek zpozdím, jsem v pondělí na pracovním mučení v Plzni, tak kdyžtak trochu zdržujte začátek :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    MMCH nezapomenout, dalsi literarni cteni Nad Okem jiz v pondeli 1.12. od 20:00

Hlásim, že se mi metodou nesnesitelného omezování osobní svobody podařilo donutit samotnou božskou MADMERTIGAN, aby četla :) A proto přijďte! :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    :-)

Paráda.
    FIN
    FIN --- ---
    AFRAM: přesně pro tebe - pracuji na tajném projektu "autorské večery finových hostí v hospůdce nosferatu" (10
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    STEFAN: a musi to byt cajovna ? rad bych nekdy zasel, i nejake dilko precetl, ale prave ten typ podniku mne tak odpuzuje ze bych tam asi nesel
    LURA
    LURA --- ---
    STEFAN: Jé, to je škoda...a pročpak tam končí? Čajoven je spousta a určitě by to v nějaké z nich šlo, zkusím něco vymyslet a poptám se...
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Já také, a velmi usilovně pracuji na tom, aby dorazila a četla vzácná osoba MADMERTIGAN, jejíž text i projev za to rozhodně stojí :)
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Takže přijdu.:)))
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Tedy, pokud neprijdu.:)))
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Ja na vas budu myslet v Koreji.:)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Své krátké úvahy přečte příští pondělí Michal-Mansukh.

Jinak, jak koukám, zatím se do účinkování nikdo moc nehrne :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    SUSHENKA, to není špatný nápad...popřemýšlím, zda by to šlo. Znamenalo by to shromáždit čtené texty, dát jim podobu...a nakrást dost papíru :)

Upřímně, s Trignomem plánujeme online almanach, stojí a padá však s naším časem - či spíše jeho nedostatkem. Je nicméně krajně pravděpodobné, že materiál začnu shromažďovat co nevidět - pak bude následovat i výzva autorům.
    FIN
    FIN --- ---
    ponechal bych to na ní :-)
    SETEC
    SETEC --- ---
    FIN tak to byste si s Evcou rozumeli :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam