• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHAAUTORSKÁ ČTENÍ A JINÉ LITERÁRNÍ AKCE A UDÁLOSTI
    LITERÁRNÍ WEBY A ČASOPISY:
    PORTÁL ČESKÉ LITERATURY
    POTÁPEČ - LITERÁRNÍ ROZCESTNÍK
    WAGON
    DOBRÁ ADRESA
    iLITERATURA

PŘEHLEDY LITERÁRNÍCH AKCÍ:
    VYCHYTRALÝ GOOGLE KALENDÁŘ NA BLOGU ONDŘEJE LIPÁRA
    ODKAZY NA LITERÁRNÍ AKCE NA SERVERU TOTEM.CZ

PROSBA: Pokud můžete, umístěte ke své akci vedle grafické pozvánky také aspoň stručné textové shrnutí (tj. datum a čas, místo, program), se kterým si poradí čtecí zařízení.
    rozbalit záhlaví
    LALINA
    LALINA --- ---
    LURA: me prijde nefer, ze se na verejnosti nesmi soulozit. A pritom je to lidsky a prirozeny, zdravotne nezavadny, inspirativni a prijemny nejen pro aktery, ale i pro prihlizejici ....na rozdil od koureni
    LURA
    LURA --- ---
    Popravdě mě ale teď naštvalo, jak chtěj zakázat kouření úplně všude...já jsem sice nekuřák a nemám kouř ráda, ale stačilo by to rozdělit, aby se oba tábory měly kam uchýlit - ale přijde mi nefér, aby kuřáci nesměli takřka nikam...
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    KID_MCHUTT: ano, linej sem.-))) sedel bych celou dobu an baru.-)))
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Vzdycky se da rict - kouri se u baru, jinde ne :) Nefunguje to na 100% - kour se dostane i jinam, lec dost kuraku je eliminovano jejich lenosti vstat ze zidle :)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    FIN: huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

nedes mne hrozbou omezovani nasi kuracke mensiny :-))))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Ano, lahodné moky se nemají lít dámám do klína, ale do hrdla :)
    LURA
    LURA --- ---
    Já taky nejsem úplně jen čajovník, ale chodím převážně do čajoven právě z toho důvodu, že jinde je nahuleno a já pak můžu vyplivnout plíce...to jestli někdo pije to nebo ono mi může bejt ukradený, pokud to neleje mně do klína, stejně tak mi nevadí kouření, pokud ho nemusím dýchat...
    FIN
    FIN --- ---
    LURA: mno, dá se omezit kuřácký režim. to už mám ozkoušeno. leč, proto tentorkát hospoda, aby si na své přišli i ne-čajovníci.
    LURA
    LURA --- ---
    Mně je celkem jedno, kde to bude, pokud tam nebude nahuleno...
    Jinak mě po Novém roce popadla múza a mám nějaké nové věci:)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    a hned bude inspirace :-)
    AFRAM
    AFRAM --- ---
    NATASHA: a treba i dalsi casti odevu :-)))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Správně. Odhoďte širáky.
    SUNRISE
    SUNRISE --- ---
    hola hej, možná bych taky odhodila svůj ostych a předvedla pár svých smysluplnějšách poetických postřehů (*sunriska se červená už předem* ;-)
    FIN
    FIN --- ---
    LALINA: nosferatu bude oddělená místnost celé
    LALINA
    LALINA --- ---
    nemam taky potiz s knajpami... Nosferatu zni mym usim vylozene libozvucne, ale je tam oddelena mistnost? Klido Nosferatu, mam to taky bliz:-)
    FIN
    FIN --- ---
    NATASHA: ty se vídáš s echem :-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Tak já vymyslím datum a zorganizuju vás, nojo :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    FIN: Schůzka přípravného výboru? A já to organizuju? Aha!
    No vida, takže je to vlastně celé na mně. To je výborné :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Jinak na literárním almanachu online WAGON se pracuje, hlavní designer TRIGNOM čelil v poslední době vydřidušství zlého kapitalisty, svého zaměstnavatele, ale rozhodně to nespí.
    FIN
    FIN --- ---
    NATASHA: netřeba pošťuchovat. předběžně se s literárním večerem v nosferatu na březen počítá.
    nicméně, zbytek je na tobě na ty - ty musíš domluvit schůzku přípravného výboru, já už pár tažných koníků mám :-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Osobně nemám potíž s čajovnami ani s knajpami.
    Ale uznávám, že každý je ušitý jinak.
    Fin navrhoval Nosferata, tak ho třebas pošťouchni, Aframe - jakmile se dá dohromady datum a tak, akce se může konat. Někteří čajmilci třeba nepřijdou - ti zase mohou pořádat akci v čajovně. Já nevidím problém.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam