• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHAAUTORSKÁ ČTENÍ A JINÉ LITERÁRNÍ AKCE A UDÁLOSTI
    IBIS
    IBIS --- ---
    A neplanujete prijet nekdy za posluchaci do Brna?:o)))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Pozor pozor, vzhledem k tomu, že většina osob může spíše ve středu, organizační sraz bude tedy v onen den (promiň, Evo). Bude v Týnské, kde rezervuji stůl tak pro 6, neb předpokládám, že více se nás sejde jen stěží. A sejde-li, sesle ukradneme jinému stolu.
    Takže: sraz 11.2.04
    Místo: Týnská literární kavárna
    Hodina: Kolem 19.00
    ELZA
    ELZA --- ---
    No to by me potesilo, kdyby literarni pondeli bylo ve ctvrtek:-) (to bych konecne zase jednou mohla)
    ale zase jsem jen divak, takze to spis bude na pisatelech:-)

Btw. v te mistnosti s klavirem jsou okna, ne?? takze kdyz bude neprijemno, muze se vyvetrat?:-)
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Luro, já osobně bych nenavrhla pro naše setkání žádný pajzl...Na Nat sázím také.:-)

V lavírně nakouřeno je...nicméně, pro představení je tam místnost, ve které je klavír (můžeme ji vyhlásit jako nekuřáckou po dobu představení) ...
    LURA
    LURA --- ---
    Asi se do tý Týnský půjdu napřed podívat...pokud tam mají dobré větrání a není to, jak Natasha píše žádný "ohavný zahulený pajzl", tak by to snad šlo...
    FIN
    FIN --- ---
    NATASHA: to ne. ale spousta připomínek se předem řeší, když si lidé přečtou, o co vlastně se snažím(e), a spousta jich není tak vtipná, aby napsána býti musela. znáš to.
    LALINA
    LALINA --- ---
    chichi: "slusni autori do cajovny nepujdou" :-))))))))))))))))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Fine, nikdo Tě z ničeho neobviňuje :)
    FIN
    FIN --- ---
    ? říkal jsem "já se snažím do převládajících nekuřákovin alespoň občas nějakou kuřákovinu procpat..."
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Týnská kuřácká je....je to kavárna, to k tomu patří. Není to ale žádný ohavný zahulený pajzl.
    A mají tam i opravdový klavír, mám ten dojem :)

LURA: I tak to může být, na střídačku.
    LURA
    LURA --- ---
    Tak by se to mohlo jedině vystřídat, taky tam nemusím být pokaždý, ale já nikam, kde se kouří nepůjdu, protože mám hapr průdušky a nebudu se kvůli jednomu večeru dávat tejden do kupy...Mně přijde, že třeba v tramvaji a autobuse a kině a divadle se taky nekouří a nikoho to ani nenapadne, takže prostě jít si zakouřit někam jinam, ven nebo na chodbu, když mám nutkání, není až tak velký omezení. Já se musím omezovat pořád. Nemůžu jít s dítětem do restaurace, nemůžu do vinárny, do kavárny, protože je jen málo míst, co jsou nekuřácký:(
    FIN
    FIN --- ---
    LURA: údajně - odkazuji na natašu - to kuřácké je. jenže např. já se snažím do převládajících nekuřákovin alespoň občas nějakou kuřákovinu procpat, protože nejen, že určití posluchači, ale bohužel i někteří docela slušní autoři do čajovny (nebo jiné podobné nekuřákoviny) nepůjdou...
    LURA
    LURA --- ---
    Mně by se místem líbila ta Týnská, ale ještě jsem nehlasovala, protože někdo říkal, že je to tam kuřácké. Kdo to tam zná, jak to tam je?
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Fakt je, že EVA_ to předdomluvila, tak by měla mít přednost :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    OK, Fin taky nemůže v pondělí...ono se to vyvrbí.
    LURA
    LURA --- ---
    Já určitě nemůžu pondělí 9.2., v čajovně U cesty je seminář o pohádkách...
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    NIKITA může jen ve středu, ECHO může oba dny (zatím), já taky zatím pondělí i středu.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Já pondělí 9.2. ... nebo úterý a také čtvrtek...
    Preferuju Týnskou, je tam supr vyladěný klavír - mohla bych zahrát nějaký svůj vlastnoručně slepený bigbeat.:-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Hlásím předem, že já budu protěžovat Týnskou - je to místo pro literární čtení jako dělané - viz http://www.knihytynska.cz/kavarna.html
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Plánujeme sraz "organizačního týmu" na téma místo konání a podoba příštího literárního čtení.
    Zatím tady padlo několik návrhů na čajovny, kavárny i hospody, různí lidé mají různé zájmy...my, co se sejdeme, přijdeme už pak nejspíš s konkrétním místem a datem.

Zatím se uvažuje o srazu buď v pondělí 9.2. nebo ve středu 11.2.

Kdo máte zájem se sejít, hlaste se ke konkrétnímu datu. Dík :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam