• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHAAUTORSKÁ ČTENÍ A JINÉ LITERÁRNÍ AKCE A UDÁLOSTI
    LURA
    LURA --- ---
    Pondělí 16. pokud vím nic nemám a mohla bych přijít.
    FIN
    FIN --- ---
    NATASHA: fin se omlouvá. fin je chcíplej.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Poslyšte, Eva a Fin ve středu nemůžou, zatím jediný, kdo by přišel určitě (kromě mne) je Echo.
    Pokud nikdo z vás není proti, přesunula bych sraz na pondělí 16.2., kdy by (teoreticky) mohla i Eva, která ve středu nemůže nikdy.
    Vadí?
    LURA
    LURA --- ---
    CAA: Přijdeš taky?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    IBIS: no, je tam bezva penzion - "U Leopolda," lec trosku drazsi vylet...
    CAA
    CAA --- ---
    LURA:
    Týnská a pajzl..? huffff, tam je to vážně "na úrovni" :-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    IBIS: Tak daleko jsme zatím nedospěli, ale kdyby byl zájem, třeba by na to i došlo :)
    IBIS
    IBIS --- ---
    A neplanujete prijet nekdy za posluchaci do Brna?:o)))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Pozor pozor, vzhledem k tomu, že většina osob může spíše ve středu, organizační sraz bude tedy v onen den (promiň, Evo). Bude v Týnské, kde rezervuji stůl tak pro 6, neb předpokládám, že více se nás sejde jen stěží. A sejde-li, sesle ukradneme jinému stolu.
    Takže: sraz 11.2.04
    Místo: Týnská literární kavárna
    Hodina: Kolem 19.00
    ELZA
    ELZA --- ---
    No to by me potesilo, kdyby literarni pondeli bylo ve ctvrtek:-) (to bych konecne zase jednou mohla)
    ale zase jsem jen divak, takze to spis bude na pisatelech:-)

Btw. v te mistnosti s klavirem jsou okna, ne?? takze kdyz bude neprijemno, muze se vyvetrat?:-)
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Luro, já osobně bych nenavrhla pro naše setkání žádný pajzl...Na Nat sázím také.:-)

V lavírně nakouřeno je...nicméně, pro představení je tam místnost, ve které je klavír (můžeme ji vyhlásit jako nekuřáckou po dobu představení) ...
    LURA
    LURA --- ---
    Asi se do tý Týnský půjdu napřed podívat...pokud tam mají dobré větrání a není to, jak Natasha píše žádný "ohavný zahulený pajzl", tak by to snad šlo...
    FIN
    FIN --- ---
    NATASHA: to ne. ale spousta připomínek se předem řeší, když si lidé přečtou, o co vlastně se snažím(e), a spousta jich není tak vtipná, aby napsána býti musela. znáš to.
    LALINA
    LALINA --- ---
    chichi: "slusni autori do cajovny nepujdou" :-))))))))))))))))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Fine, nikdo Tě z ničeho neobviňuje :)
    FIN
    FIN --- ---
    ? říkal jsem "já se snažím do převládajících nekuřákovin alespoň občas nějakou kuřákovinu procpat..."
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Týnská kuřácká je....je to kavárna, to k tomu patří. Není to ale žádný ohavný zahulený pajzl.
    A mají tam i opravdový klavír, mám ten dojem :)

LURA: I tak to může být, na střídačku.
    LURA
    LURA --- ---
    Tak by se to mohlo jedině vystřídat, taky tam nemusím být pokaždý, ale já nikam, kde se kouří nepůjdu, protože mám hapr průdušky a nebudu se kvůli jednomu večeru dávat tejden do kupy...Mně přijde, že třeba v tramvaji a autobuse a kině a divadle se taky nekouří a nikoho to ani nenapadne, takže prostě jít si zakouřit někam jinam, ven nebo na chodbu, když mám nutkání, není až tak velký omezení. Já se musím omezovat pořád. Nemůžu jít s dítětem do restaurace, nemůžu do vinárny, do kavárny, protože je jen málo míst, co jsou nekuřácký:(
    FIN
    FIN --- ---
    LURA: údajně - odkazuji na natašu - to kuřácké je. jenže např. já se snažím do převládajících nekuřákovin alespoň občas nějakou kuřákovinu procpat, protože nejen, že určití posluchači, ale bohužel i někteří docela slušní autoři do čajovny (nebo jiné podobné nekuřákoviny) nepůjdou...
    LURA
    LURA --- ---
    Mně by se místem líbila ta Týnská, ale ještě jsem nehlasovala, protože někdo říkal, že je to tam kuřácké. Kdo to tam zná, jak to tam je?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam