• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHAAUTORSKÁ ČTENÍ A JINÉ LITERÁRNÍ AKCE A UDÁLOSTI
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    EVA: Netěš se, budu Tě nutit cvičit :)
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Júúúúú, organizační sraz, na ten se těším.:-)))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    No však jo, dáme tomu formu :)
    Až vybřednu z pekla pracovního (nějak příští týden), zosnuji organizační sraz :)
    FIN
    FIN --- ---
    mě napadlo, nic ve zlém, vzít třeba některé autory-interprety někam do hospody nebo na zahrádku (nebo do parku s flašou vínka), trochu je přiopít, rozdovádět muzikou a přimět, aby jednou ty své věci vyrazili ze sebe a s vášní, aby to - jak říká jedna nejmenovaná divadelní dramatička - "mělo koule" a za něco stálo, ne potichu šumlovalo :-)
    NIKITAA
    NIKITAA --- ---
    jsem pro:-) ale napadlo me, zkusit si trochu pohrat s tou dramaturgii:-) treba cist na preskacku po malych bloccich (cca tri az pet kousku basne), abychom udrzeli posluchace trochu vzhuru:-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Mimochodem, myslím, že bychom zase mohli naplánovat nějaké čtení. Od březnového uplynulo dost času a něco by se zase mohlo dít.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Prave vyslo 2. cislo
    literarniho on-line almanachu pro soucasnou ceskou tvorbu
    WAGON

Tesime se na vase ctenarske ohlasy - a take na autorske prispevky pro 3. cislo.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Také všem díky za to, že to přežili...a hluboce se kaju za svoji nekritickou odvahu vystoupit.:-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Ještě dobrá zpráva - pan majitel Týnské, když jsem mu děkovala za poskytnutý prostor, přikyvoval a nejevil snahu nás odtamtud vypudit, takže myslím, že by se to tam dalo klidně domluvit i pro příště :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Ještě jednou díky všem za včerejšek - byl to báječný večer, mám z něj moc dobrý pocit a těším se, že si to zase někdy zopakujeme.

Fotky z večera najdete ve druhém čísle Wagonu, o kterém se včas dozvíte, a pár jich asi nalinkuju i sem :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Wagon info:
    Uzávěrka pro číslo 02/04 je 31. března, takže do té doby můžete svoje příspěvky posílat na e-mail redakce_wagon@volny.cz .
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Krááásná pozvánka.:-)))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Těšíme se, že přijdete na čtení :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Vazeni milci literatury,

s hrdosti vam oznamujeme,
    ze prave zahajil svou cinnost novy literarni almanach on-line,

WAGON.

Naleza se na teto adrese
    http://wagon.euweb.cz/
    a tesi se na vas ctenarsky i autorsky zajem :)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Byl to vynikající večer, velmi vydařený.
    Já a Eva jsme zašly za majitelem Týnské, panem Cibulkou.
    Výsledkem je následující:

Pan Cibulka nás potěšil tím, že za rezervaci místnosti s klavírem se neplatí.
    Upozornil nás, že bychom měli aspoň trochu dbát na to, jak čtení bude vypadat, a jen tak mimochodem se zmínil, že týden před námi bude v Týnské Ivan Wernisch uvádět Zeno Kaprála a Ivana Krále. Ehm. Takže vyjádřil naději, že nejsme úplní amatéři, což jsme se s Evou snažily odkývat :)

První čtení v novém roce tedy bude 22.3. od 20:00 v Týnské literární kavárně.
    Večer předjarního čtení se bude jmenovat Rozjaření.

Vystoupím já, Eva, Echo, Kerbot a Nikita - vlastně tedy ti, kdo jsme se včera sešli.
    Uznávám, že je to trochu unfair, ale víc jak 5 lidí na jednom čtení je už obyčejně chaos, takže další čtoucí bych zase nechala na příště. Zde je také jasně patrno, že kdo nechodí na organizační srazy, sám sobě škodí :)

Pokud všechno dobře dopadne, a i pan majitel bude spokojen, bude samozřejmě v Týnské možnost pořádat další večery.
    Vy, kdo jste tam včera nebyli - musím upřímně přiznat, Luro, že bys asi trpěla zakouřeností prostoru, jak je zima, není tam dost vyvětráno, v březnu už to bude jistě lepší - jste srdečně zváni jako publikum i autoři pro "další kolo".
    LURA
    LURA --- ---
    Já jsem si myslela, že bych to stíhala na devátou a přišla jsem domů až teď...hrůza. Doufám, že jste si to užili.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Nat, Ty jsi lákadlo lákadlovaté, vždyť víš...:-) Ale v kombinaci s Echem jsi prostě neodolatelná - a to i pro nás, co bychom se raději měli balit.:-)))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    EVA_: Co jako, co jako, že tam budu já, není dost velký lákadlo, jo.
    EVA_
    EVA_ --- ---
    Nat....jestli přijde Echo, tak já tam v sedm budu taky...na chviličku.
    LURA
    LURA --- ---
    Já bych to stíhala počítám tak na devátou, ale když to bude jen takovýhle posezení, tak to asi nemá cenu chodit později, to už byste tam taky nemuseli být...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam