• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAGULAJA: btw. touhle zmenou me pekne nastvali.. ke kazdy ceste do CR mi pridava 20 min navic =(
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    RAGULAJA: jed na north a skoc na transit train, kterej pendluje mezi north a south (jezdi kazdych 5 mint, cesta trva 3)
    RAGULAJA
    RAGULAJA --- ---
    Muzete mi nekdo poradit, jak se dostanu na Gatwick South? Nekdo mi tu tvrdi, ze se da jen na north..?
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    Ahoj, chtěla bych po Novém roce odjet do Londýna a minimálně půl roku tam pracovat, nejlépe v pubu nebo baru (ale klidně i jinak). Bohužel nemám podobné předchozí zkušenosti..
    Za jak dlouho jste se přizpůsobili cizímu jazyku?
    Myslíte, že je lepší jet s agenturou či si to zařídit nějak jinak??
    Máte zkušenost s nějakou dobrou, či naopak podvodnou agenturou??
    S jakým typem ubytování máte zkušenost?
    A budu velmi vděčná za jakékoliv i konkrétní tipy a zkušenosti. Hrozně by mi pomohly vaše názory a rady, případně odkázání někam jinam.. díky moc :)
    POHODA_JAHODA
    POHODA_JAHODA --- ---
    Nekdo na Walthamstow? :) hledam kamose, jsem tu tyden a rada bych se seznamila s dalsimi krajany :)
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    dasha: plzen tocej na clapham old town v hospode the SUN...taky tam na ni obcas chodime, maj taky obrovskej vyber cideru
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    ahoj, jen pro pripad, ze je mezi vami nekdo kdo je natolik naruzivy hrac fotbalku, ze by mu nevadilo dojet do Readingu, 06,07,08/11 se tu kona national ranking turnaj. hrat se bude na garlandech, 15 stolu ocekavana ucast cca 80 lidi, prize money £1,000. shanim partaka, tak kdyby mel nekdo zajem, posta prosim.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    DASHA: kvá kvá :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    SID: ted na to koukam, (nekontrolovala jsem si to, jen mi poslali info) tam kolem 9., coz je asi normalni low cost fare, co?

zpet levneji az kolem pulky ledna, coz je normos cena, co..

Tak mi asi..vypustili kachnu do posty=)
    SID
    SID --- ---
    tak me napada, enchystate se nekdo na vanoce autem s volnym mistem?
    SID
    SID --- ---
    jo a kde? zpatecni letenka mi porad pres svatky vychazi na vic nez 200 liber...
    DASHA
    DASHA --- ---
    kdo nedostava newsletter - Easyjet zahajil akci na Vanocni letenky do Phy;)
    SID
    SID --- ---
    tak ja jsem marna, dneska nejdu ani do prace, je mi blbe, chripkou skolena, misto piva caj, hospodu musim vymenit za postel, bohuzel. A to bych neco ceskyho zrovna tak uvitala, po domove se mi zastesklo. No nic, mozna bramborovy knedliky z pytliku k obedu.
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    BARUNKA: lahvace si dam doma :D aj v obleku :D
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    BARUNKA: zajimava sajta :)
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    Vyborny 'cesky' misto je Bohemia Lounge (Shoreditch).Je to takovy maly bar s ceskym retro nabytkem.Maji tam pomerne dost ceskych piv ( teda tusim jenom v lahvi), slivovici, tuzemak,.... plus delaji vyborny koktejly. Na jidlo maji jenom jednohubky,ale jsou vyborny.Majitel je cech :) a bar neni oznaceny,je mezi kebab shopem a convenience storem a poznate ho podle chodby vytapetovane ceskoslovenskymi novinami :D Je to docela porad narvany,takze kdo to chce okouknout tak si musi udelat rezervaci.a majitel nema rad obleky,takze lidem v obleku vstup zakazan !!!
    http://www.loungebohemia.com/
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    YOUNGUNYOUNG: docela dlouha cesta na pivo :D
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    toz ja bych rad, i presto ze nejsem zrovna etablovany nyxak. ziju ale v readingu
    STORM2
    STORM2 --- ---
    PAVLOS: covece celou dobu cekame kdo dalsi se vlozi do diskuze a rekne jestli chce jit a kdy muze/nemuze :) tedle tejden to pada, ale zkusme pristi. mozny datumy sou na predesly strance
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    Vsak cekam az se domluvite kdy a kde, neee?! :)
    STORM2
    STORM2 --- ---
    PIETY23: v poste mas moje cislo. pokud chce jit nekdo ostatni tak jedine dobre, at sme aspon tri kdyz uz u z nyxackyho srazu vychazi jen par jedincu :)
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    YOUNGUNYOUNG: 1x rocne a vzdycky si pripomenu proc tam nechodim castejc letos to nejspis vynecham uplne

DASHA: ten bar prague by ji mel tocit podle jejich stranek :)

STORM2: deje se teda dneska neco? je vubec nejaka odezva krom nas dvou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam