• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    DASHA
    DASHA --- ---
    DIGGLER: super =D
    Zaciname hrat v 9 nakonec, ne v 7 ..
    tanecni botky s sebou, |The Soothsayers jsou fakt naslaply =D
    PETKA
    PETKA --- ---
    DIGGLER: jo tak daj na seba phone number v poste, aby sme sa mohli najst :))
    DIGGLER
    DIGGLER --- ---
    DASHA: PETKA: taky bych dorazil, vypada to dobre a navic bydlim za rohem... brixton rulezz :)
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Všude kousek a hlavně levný. S Terezzzkou doporučujeme.
    http://www.travelstay.com/pages/Carr-SaundersHall.htm?affcode=RA
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    Nějakej tip na hostel (pokoj pro dva) za rozumnou cenu někde v centru či poblíž centra London sím?
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    KEROOOL: zkus agenturu ICCM {velmi loajalni}, Allied Healthcare{ne moc dobre zkusenosti ale da se}, Blue arrow se vyhni, dale udelej pruzkum na netu...u agentury se jen registrujes, zaplatis 36 liber za CRB a pak y ti nejaky klienty meli najit...ale preju pevny nervy, ja si vytrpela celkem dost!
    DASHA
    DASHA --- ---
    PETKA: ;)
    PETKA
    PETKA --- ---
    DASHA: mozno pridem
    DASHA
    DASHA --- ---
    V sobotu 5.12. v Hootananny Brixton hraje (imho nejlepsi v UK) afrobeat/dub/reggae kapela
    The Soothsayers
    O DJ support se postaraji DJs Loic DeNiro & Dasha Fyah (roots, dubwise)
    Zacatek 19.00, konec 4.00
    Vstup zdarma;)

KEROOOL
    KEROOOL --- ---
    ahoj neni tady nekdo kdo dela pecovatele o postizeny lidi delam voluntyra a ta praace me bavi mam par tipu na kursy a ruzny agentury zkousim to ale ted mam praci na prd makam do noci a ktomu jsem jeste ochorela nejlip by bylo na west london diky moc za kazdy info
    PETKA
    PETKA --- ---
    KEROOOL: sice nie som v acton town a nebude to dneska, ale niekedy by som zasla na kafco kludne
    ZUZKU
    ZUZKU --- ---
    Ciao Londynani, mate nekdo prosim tip na zajimave obchody s oblecenim, doplnky atp.? Nejlepe originaly od mladych designeru... Mozna se stanu jednou z vas a hledam vhodne misto k pracovni stazi... Dik za kazdou pomoc.
    KEROOOL
    KEROOOL --- ---
    ty jo nebydli nekde v okoli acton town ealing nejaka holcina co se nudi a muzem zajit na piFco popripade kafco a pokecat a tak ja jsem furt zavrena doma uz me to neba tak dyz tak at se ozve kbydy se treba taky nudila :)
    TRESKA
    TRESKA --- ---
    SMAZAK:
    RAGULAJA:

určitě nový zážitky a jinej styl života..určitej způsob svobody a při troše štěstí nabídka k zajímavé práci.
    KEROOOL
    KEROOOL --- ---
    a jeste u nas v praci shaneji nekoho na uklizeni ale musi byt ridicsky prukaz je to na kontrakt je to na twickenham nevim jestli nekoho uz nasli ale pred par dnema jeste hledali tak kdyby to nekdo chtel zkusit tak cislo je 020 8755 1144
    KEROOOL
    KEROOOL --- ---
    ahoj zkusim trosku poomoct kdyz jsme prijeli s pritelem do londyna nasli jsme agenturu neumela jsem propr anglicky a vzali takze je to http://www.w-one.co.uk/info/contact.asp prijdete tam nejsem si jista jestli daj nejdriv epojtment ale kazdopadne si vemte pas cv a popripade nejaky payslipy nebo nejaky proof of adress drzim palce jo a pak az vas teda zareistrujou tak je dobry tam porad volat a ptat se na praci a oni fakt videj ze ji potrebujete tak vam ji daj tak sand to tak jeste funguje
    KAI
    KAI --- ---
    RAJCHE: tak to tam neuvadej a mas to
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    no to je mi upe jasny :) ja se tam skocim vecer zeptat...uvidim co mi reknou. telefonovat se mi tam nechce, pze mi je uplne jasny, ze to je naprosto zbytecny. Kazdopadne diky za info. To se hodi vedet :)

Jako ja prave nevim jestli si mam do zivotopisu, kterej roznasim po barech uvadet master's degree nebo to tam radsi nedavat....pze mi prijde, ze je z toho jasny, ze mizim v momente, kdy se mi naskytne prace v oboru :) .... ale zase, kdyz nemam zadny reference z UK, tak musim na necem stavet....proste poradne nevim jak to CV koncipovat ...a to je muj problem cislo 1....shit!
    KAI
    KAI --- ---
    RAJCHE: divil by ses, ale byla jsem od nandos na induction day, jakysi zakladni skoleni pro newbies a tretina lidi tam anglicky sotva rekli My name is, I am from. Se mnou v nandos zaroven zacinala kocena z Brazilie, co je na tom presne takhle a praci ma. co vic, ji si tam nechali a me ne :D proste - blba neni, tvrde maka, dela ve splecnosti, kde je hromada jejich rodilaku, plus rozumi spanelsky a italsky, takze vi, co ma delat a holt dela na pozici, kde nemusi byt tolik v kontaktu se zakaznikama. je za praci supervdecna a je to vklad do budoucnosti - ta jim jen tak neutece. a to vsecko se pocita ;)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    tak jsem byl v cuepersonnel, chvili jsem posedel....vyslechl jsem si next please, vyslapnul jsem si schudky, zasmal jsem stosu papiru co mel chlapik na stole, on se zasmal me.....ve dvou vetach mi letmo sdelil, at se stavim za 2-3 tejdny....ze tady zadny application forms nedavaji, pze je nestihaji zpracovavat :) .... no a prede mnou tam byl nejakej polskej typek...tsioo...ten neumel anglicky ani FŇ....by me zajimalo, jak ten sezeno job :)
    KAI
    KAI --- ---
    RAGULAJA: my se sem jezdime lecit ze syndromu ceskeho honzy traviciho zivot za peci, vis :)
    KAI
    KAI --- ---
    VIRGO: asi tak
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam