• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    BABBA
    BABBA --- ---
    BLACK_ONYX: jj diky ten Smart Russell Square vypada fakt luxusne!
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    BABBA: Zkus mrknou o pár příspěvků níž ;-)
    BABBA
    BABBA --- ---
    ahoj nevite nekdo o levnym ubytovani v londyne?jen na prespani atd.
    RAGULAJA
    RAGULAJA --- ---
    BELTIRA: Byl jsem v Generator cca 20m pesky od Trafalgar sq.
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    FONTAN: njn je treba vyzkouset vsechno :) -do yoshino restaurace chodim malo jen kdyz neco slavime ale take away je super
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    PIETY23: nepochybuji, ze muze byt i lepsi volba. nas tohle potesilo tim, ze jsem na to narazili opravdu uplne nahodou a dnes podruhe overili, ze to je fajn... (minimalne je ta yoshino restaurace o dost drazsi nez Misato - v Misatu nemaji zadne jidlo za cenu vyssi nez 9 liber (teda nic me ted nenapada) a jidla to jdou poradny....)
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    FONTAN: ja uprednostnuji yoshino na piccadilly place :) take away sushi za vice nez rozumne ceny - pak taky maji tradicni jap. restauraci o kousek dal
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    enem se chci podelit, kdyby to nekdo neznal a mel rad sushi a podobne japonske pohudky: http://www.londontown.com/LondonInformation/Restaurant/Misato/c445/ je docela parada (teda krome toho, ze se pred ni musi casto vystat fronta) - my to objevili nahodou, ale zda se, ze spousty lidi to znaji nenahodou
    BELTIRA
    BELTIRA --- ---
    Diky
    SMIRNOFFFF
    SMIRNOFFFF --- ---
    BELTIRA: Pár nocí jsem spal v Smart Russell Square a při příští návštěvě tam nejspíš budu spát taky. Tehdy za cca 8 liber/noc, teď se dívám, že to bude za cca 11...
    BELTIRA
    BELTIRA --- ---
    Zdravim, nevite prosim nekdo o levnych hostelech kolem centra? Moc dekuji za odpoved
    NEO477
    NEO477 --- ---
    WOOK: Kitchen porter...
    DASHA: Já asi budu ve Zlíně...:-(( No, možná ne..ještě nevim. Co to že jsi změnila místo?
    DASHA
    DASHA --- ---
    NEO477: Covece, tak to te zklamu, tentokrat nehrajem v Crossu, ale 26. v Husitsky [ HUS23 | 12/12/so FREE DJs - prijd si zahrat ]
    WOOK
    WOOK --- ---
    NEO477: co je to KP?
    NEO477
    NEO477 --- ---
    Ahoj. No, po dlouhé době jsem si přečetl tohle audito. Ve směs bych řekl, že se tu řeší pořát stejné věci. No, taky jsem byl v londýně rok. Znám to jak to je s prací. Pro ty co práci hledaj...ubezpečuju, je to pořát stejný:-) Jinak nemyslim, že má extra budoucnost se nažit prosadit jako KP v Londýně, nebo kde koli. Zkusil jsem dělat barmana v Aucklandu...bylo to fajn..ale v čechách prostě mám lepší práci za větší prachy. Pokud člověk nepracuje v nějaké odborné spolčnosti (programátor a spol) připadne mi to trochu jako stráta času. Ale když je člověk mladej, není to vůbec špatná volba. Prostě to zkusit a zažít to.
    No, už se těším na Dášu až přijede do Prahy do crossu. (půjdeš do té hospody se Speedym? Vyzvedávám ho na Ruzyni příští sobotu). Tak krásné svátky.
    BUBENDUBEN
    BUBENDUBEN --- ---
    dík...určitě se na to kouknu
    DIGGLER
    DIGGLER --- ---
    mas-li visu, jakoze asi jo, muzes vybirat kdekoliv po svete kde je logo VISA :) bankomat ti samo vyplivne menu danyho statu, kurz dle akt. ceniku, ale bude te to neco stat na poplatcich - vetsinou to bejva neaky procento dve a vetsinou je tam neakej min. poplatek za transakci (tim ze vyberes litr rekneme, te muze stat jako 5ooo) checkni stranky lloyds, nekde to urcite budou mit... lepsi je mozna platit primo u obchodniku, to byva bez poplatku, prevod zase podle akt. ceniku...
    BUBENDUBEN
    BUBENDUBEN --- ---
    ola Londýne, potřeboval bych poradit a věřim, že vy ste ty pravý. mno věc se má takhle. ve čtvrtek jedu domů na vánoce jenže až v pátek mi má přijít výplata. a tak bych potřeboval vědět jak se ke svym penězům můžu dostat i v praze. je možný si vybrat peníze v čechách a třeba rovnou v kč i když kurs bude stát asi za hovno, kdyby jo, která banka? já mám silver účet u lloyds v praze mám českou spořitelnu. předem dík za moudrosti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam