• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: jojo...mrkev je mnamka...tu jedeme taky..., este cinsky polifky (5ks za libru) ochuceny sojovkou a vytuningovany mrazenou zeleninou....na koleji me uz zivot naucil a skilly a expy se nezapominaji.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: bydlim nahore, kousek od Finchley Central ... vsecko kousek.

• jak je mozny, ze takovyhle lidi maji praci a ja - klucina s sikovnejma ceskejma rucickama nemam proste narok :) ... to je fakt komedie ....ale ja tomu prijdu jednoho dne na kloub :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAJCHE: z mrkve se taky da ledascos udelat=)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    jidlo mam najety:
    • one pound shop - mliko, okurky
    • tesco - konzervy, maso skoro nejim...kdyztak neco v axi
    • zelenina - turci&polaci

setrici mod rulez....jsem na toastakach, masle a marmelade :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAJCHE --- --- 0:30:30 8.1.2010
    na takovyhle vyjadrovani bych si dala bacha ale teda...
    DASHA
    DASHA --- ---
    jo vida..zrovna se o tom zminujes koukam =)
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAJCHE: hele, ve ktery casti Londonu bydlis? Aspon bysme ti mohli poradit, kde se daj nakoupit nejlevnejsi suroviny =), predpokladam, ze ses v setricim modu =)
    (ja v Brixtonu napr. zasadne nakupuju zeleninu, rejzi (plus dalsi lusteniny=) a koreni na trhu, tam je tak o pulku levnejsi, nez v obchodech, maso v Icelandu (pokud nechceme nejaky free range), toaletak, prasek na prani, konzervy apod. v 99p landu..verim, ze dost usetrime, ze tyhle veci nenakupujem na jednom miste)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: no tak tenhle typek dela syto do vsech GBK restaurant v Londyne...a nad nim uz je jenom majitel.......otazka zni? jestli to je debil? chci s nim opravdu makat? ...a mam vubec este love na metro? :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    stejne me vzdycky stve, kdyz takovyhle veci slysim..
    v kazdym z tech dvou baru, kde delam, bych vyhazela minimalne 30% lidi.. jsou lidi, ktery si proste neprijdou do prace, kdyz se jim nechce, ani se neozvou, pak lidi, co jsou liny az hanba.. tolik lidi shani praci jak sileny a neeeee, my si budeme drzet tyhle nemakacenka...
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    STORM2: tak tak...ale uz mam ty smuly fakt nakoupenej plnej tesco vozik......asi s ni zacnu kseftovat.....a rovnou po kilech....nechcete nekdo?
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAJCHE: barman je debil, stav se tam znova, az tam bude nekdo jinej =)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: ja to vim, nevim s cim maji problem...proste to nechapu.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    PAVLOS: Jasny, to jsem typkovi rikal, ze cekam jak pako uz dva mesice a ze za to proste nemuzu, ze to zvorali voni. Ale on se proste ohanel tim, ze si to nevymyslel on, ale jeho sef. A v tyhle dobe je kazdej rad za svy misto, takze pochybuju, ze by se kvuli neakymu niemandovi z ulice hadal se sefem :)

Taky me napadlo cislo vofejkovat, jenze ty pismenka nejak zmenily...zacina to na T (temporary a pak neco neco a rodny cislo)..to uz jsem zjistoval.

Ale beru to tak...to je muj pristup...je to proste skola a kazdopadne kdyz nic, tak mam v rukavu aspon 'pribeh' a ten se koupit neda :) tssss....tye..ne asi!
    DASHA
    DASHA --- ---
    jj, Pavlos ma recht.. kdyby na ne prisla kontrola a ty bys pracoval, verim, ze fakt, ze cekas na appointment, je pro ne dostacujici.. snad neznam nikoho, kdo by NIN nedostal =)
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    Chyba jednoznacne v hamburgrarne. Ale co nadelas... :-/ Mohl jsi rict, ze mas o cislo zazadano a cekas na nej a ze jestli se bez nej neobejdou, tak mas prozatimni, ktere se myslim sklada z tveho data narozeni+pismenka M, pokud jsi chlap nebo F pokud, jsi zena. Alespon pred ctyrma rokama to tak bylo, taky s tim mam nemilou zkusenost. Ale vsechno zle je pro neco dobre, ne? Treba by to byla stejne hrozna pruda a zitra najdes neco mnohem lepsiho, tak jako ja tehdy;)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: To budes zlata :)....me snad este klapne roznos letaku...to by bylo v pohode, celej den marathone po meste....akorat je prusvih to pocasi, pze v tomhle prej nedelaj :)....ale jako uz nespoliham fakt na nic, proste hledam dal, odepisuju dal a budu doufat, ze se nekde nakazim virem stesti :)
    STORM2
    STORM2 --- ---
    RAJCHE: tak tomu s rika pech. rek bych ze na vine je obycejna smula + spatna souhra okolnosti - zima, anglicka byrokracie, blba rocni doba a neschopnost londynsky infrastruktury fungovat kdyz napadne vic jak 2cm snehu. boris ti na to ze starostovskyho kresla rekne, ze mas jet do prace na kole kdyz nejezdi metro...
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAJCHE: aj =)

tak to me mrzi... dal by se jinak zaridit sber skla v jednom z baru, kde delam, ale ted je vsude mrtvo... az tak od dubna asi zase..
    kolem Borough vzdycky vidavam nejaky staff wanted ve vylohach.. mrknu, az kolem pojedu v sobotu busem..
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    heh...co se mi dneska stalo > z toho se asi podelam a tak se podelim: uz jsem tady pres tri mesice. kazdej den napisu aspon na jeden inzerat, nekdy vic...podle toho co najdu. obehal jsem hospody, restaurace a nejaky shopy. roznesl jsem pres 50CVcek....dohromady uz jsem odepsal na cca 150inzeratu a zavolal na nespocetny mnozstvi cisel. Zeptal se spousty lidi co jsem s nima prisel do kontaktu, ale nikdo o zandym jobu nevedel. Pravda je takova, ze jsem dost shanel praci v oboru, ale za posledni mesic uz nepohrdnu nicim. V kuchyni na trial shift jsem byl uz 4x a za barem 2x. Mozna to vypada, ze jsem levej....ale spis jsem asi prvotridni smolar :) ... a ted k poslednim fajnovy smule: v utery mi napsal typek, ze ok, ze me bere do burgrarny...takze radost dost az na kost. Ve stredu se chystam po 7tejdnech cekani na interview pro NIN, ale vzhledem k pocasi jsem tam radsi este zavolal. Nikdo to nebral. Volal jsem nekolikrat...ani hovnajz. Takze dneska razim na svoji prvni sichtu a po ceste si tam jen tak brknu co to jako je, jestli se muzu stavit a jak to s nima vypada. ZAVRENO, dneska i zejtra. omg wtf? "prijdte 27.ledna"...COZE?....nu ok...prijdu na sichtu a chlapek na me jestli mam doklady. No jasne...vsechno krome toho NIN, maj zavreno a mam prijit za 20dni. ...HELE SORRY, ALE MAM OD SEFKA PRIKAZANO, ZE NEMUZU NABRAT NIKOHO KDO NEMA NIN!.....mi spadla takovym zpusobem drzka, ze jsem nevedel jestli se mam jit obesit nebo na uklidnenou postavit 50snehulaku. Proste no way....jako zivot je krutej. A vim, ze ode dne nastupu musim mit NIN do 3 mesicu...to samy home office...ne hned. Takze muze mi nekdo prosim rict, kde se stala chyba? Kdo je tady pan spatnej? Ja jsem kazdopadne smolar cislo jedna a momentalne nevim co se mnou bude......zatim se sam sobe smeju, ale to me asi dlouho nevydrzi :)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    silvestra jsem si dal na every1system eve ve warehousech kousek od tottenham hale....klasika...czechtekk 90's and early 00's :) ... fetuje se dost...fakt dost...kreditkama se tam mavalo vic nez na kase :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    (to uz mam asi nejakou paranoiu z reggae auditka=))
    DASHA
    DASHA --- ---
    STORM2: jo takhle, ja myslela, zes to myslel jako ze bych te hned soupla do jednoho pytle se vyjetencema=)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam