heh...co se mi dneska stalo > z toho se asi podelam a tak se podelim: uz jsem tady pres tri mesice. kazdej den napisu aspon na jeden inzerat, nekdy vic...podle toho co najdu. obehal jsem hospody, restaurace a nejaky shopy. roznesl jsem pres 50CVcek....dohromady uz jsem odepsal na cca 150inzeratu a zavolal na nespocetny mnozstvi cisel. Zeptal se spousty lidi co jsem s nima prisel do kontaktu, ale nikdo o zandym jobu nevedel. Pravda je takova, ze jsem dost shanel praci v oboru, ale za posledni mesic uz nepohrdnu nicim. V kuchyni na trial shift jsem byl uz 4x a za barem 2x. Mozna to vypada, ze jsem levej....ale spis jsem asi prvotridni smolar :) ... a ted k poslednim fajnovy smule: v utery mi napsal typek, ze ok, ze me bere do burgrarny...takze radost dost az na kost. Ve stredu se chystam po 7tejdnech cekani na interview pro NIN, ale vzhledem k pocasi jsem tam radsi este zavolal. Nikdo to nebral. Volal jsem nekolikrat...ani hovnajz. Takze dneska razim na svoji prvni sichtu a po ceste si tam jen tak brknu co to jako je, jestli se muzu stavit a jak to s nima vypada. ZAVRENO, dneska i zejtra. omg wtf? "prijdte 27.ledna"...COZE?....nu ok...prijdu na sichtu a chlapek na me jestli mam doklady. No jasne...vsechno krome toho NIN, maj zavreno a mam prijit za 20dni. ...HELE SORRY, ALE MAM OD SEFKA PRIKAZANO, ZE NEMUZU NABRAT NIKOHO KDO NEMA NIN!.....mi spadla takovym zpusobem drzka, ze jsem nevedel jestli se mam jit obesit nebo na uklidnenou postavit 50snehulaku. Proste no way....jako zivot je krutej. A vim, ze ode dne nastupu musim mit NIN do 3 mesicu...to samy home office...ne hned. Takze muze mi nekdo prosim rict, kde se stala chyba? Kdo je tady pan spatnej? Ja jsem kazdopadne smolar cislo jedna a momentalne nevim co se mnou bude......zatim se sam sobe smeju, ale to me asi dlouho nevydrzi :)