• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    KEROOOL
    KEROOOL --- ---
    tak jjsme vyrazili na pet kurtizan na special a akt povedeny dik za tip ;)
    TRESKA
    TRESKA --- ---
    STORM2: ok..thx :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    PIETY23: kdyz je narvano, tak holt neni zbyti.. ale kdyz si budu moc vybrat, tak si rozhodne vyberu, aby si zakaznici koupili drink a usadili se nekde u stolu/postavili se min. 1,5m od baru, aby byl bar lehce pristupnej jak nam tak ostatnim zakaznikum..
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    DASHA: ikdyz je narvano ze lidi nemaji kde stat ? anglicke hospody todle pravidlo nemaji a pivo po cekacce najdes i pres frontu :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    PIETY23: s barem souhlasim.. taky nemam rada, kdyz se mi lidi u nej stosujou.. at uz ze zminenyho duvodu, tak i z duvodu toho, ze pak maj tendenci delat bordel na plose baru, rozlejvat drinky ostatnim, neumoznovat jim pristup k baru apod..
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    tak jsem byl v nedeli na hokej na west end lane v te ceske hospode - moc se to tam nezmenilo :) -teda obsluha porad stejna - hokej byl super akorat jsme nemohli stat u baru protoze lidi by si mysleli ze to je fronta a nekupovali by si pivo (?) no nevim no... narvano tam bylo jak blazen ale asi tam pujdu nejdrive opet za rok dva :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    ELA: jestlipak tam taky tocej Žatec =)
    ELA
    ELA --- ---
    ADD Prague Bar...vlastni to sice Cech, ale typische czechische to neni...je to maly, prijemny, rada jsem tam zasla. Je to na rohu Old Street a Kingsland Rd..jo a co si pamatuju, tak tam platno neni

http://www.barprague.com/index.html
    STORM2
    STORM2 --- ---
    TRESKA: pokud se nenacitaj stranky tak nejspis zkrachovali. coz mozna vysvetluje tu prilisnou levnost. v minulosti byla nejaka slovenska firma co dopadla naprosto stejne.
    TRESKA
    TRESKA --- ---
    máte někdo zkušenosti s "doprava-levne" co dováží do Čech balíky? je nějaká extra levná a nezobrazuje se mi jejich stránka, našla jsem to na pohybech.
    ASFA
    ASFA --- ---
    tak to vidim dneska na west hampstead, obavam se, ze uz zadnej hokej nebude v tak rozumnou dobu
    SID
    SID --- ---
    ASFA: to je tusim ten na Liverpool st, ja tam byla kdysi davno. Nebylo to nejhorsi, nicmene atmosfera prilis ceska nebyla, krome toho, ze tam meli nejaky nakladany sejry, utopence, cesky piva a snad i Jelinkovu slivovici. Je to takova utulna mala hospudka/bar, ale na baru byli kupodivu jen anglani
    ASFA
    ASFA --- ---
    byl jste nekdo v PRAGUE BAR? nasla jsem to akorat na netu, mozna tam taky bude hokej
    STORM2
    STORM2 --- ---
    ASFA: ta na hampsteadu fungovala snad uz za druhy svetovy, tak snad se este par let udrzi :)
    ASFA
    ASFA --- ---
    ja vim jen o ty na west hampstead a je to uz tak 5 let co jsem tam byla, takze nevim jestli jeste funguje, jaky jsou jiny moznosti, kde budou davat hokej?
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    tipoval bych jakoukoliv ceskou v londyne :)
    ASFA
    ASFA --- ---
    ale v jaky hospode to bude??ja bych taky urcite dorazila
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    Je to fakt v osm vecer. Hmm to bych mozna zvladl.
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    ASFA: ja myslel ze vsechny jsou v 5 rano :) - wow na 8 bych to do hospody snad zvladl..:)
    ASFA
    ASFA --- ---
    koukala jsem na to a mame hrat s rusakama v 8 vecer mistniho casu v nedeli, tak kdybyste vedeli o nejaky hospode kde to bude tak dejte vedet, diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam