• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    ahoj vespolek! jedu v lete (june - september) na pracovni staz (animatorske studio) do londyna a hledam ubytovani.. rada bych se zeptala jestli nekdo na tu dobu nehleda spolubydlici, ci neni mimo svuj byt a hleda podnajemnika, ci jestli nekdo nevi o nekom kdo by hledal ,)

jinak se snazim neco najit na netu viz gumtree a linkedin..

dik!!! ps: muj rozpocet na mesic asi 800 - 900 eur
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    SP1T: a tyhle vlaky odjíždí odkud? je to z toho samého nástupiště jako ty jejich?
    DASHA
    DASHA --- ---
    VENIKA: mam moc rada kavarnicku Libre hned u Oxford Street.. delaj koktejly za £6)tak , tocej pivka, maj vynikajici jidla a zakusky (jidla typu grilovanej kozi syr na tmavejch bagetkach a salatu s grilovanou zeleninou s horcicovo-medovym dressingem (kolem £8)..mnaaam =)
    je to tady
    SP1T
    SP1T --- ---
    RUDIEE: jed vlakem, ale ne tim jejich expresem. normalnim. jede jen o neco malo dyl a kdyz se trefis, dostanes se na polovicnu cenu. http://www.nationalrail.co.uk/
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    Ahoj, můžete mi pls poradit, jak se nejlíp-nejlevněji dostat z Gatwicku do centra? Vždycky jsme jezdili těma jejich vlakama za cca 15 liber za cestu, ale to se mi fakt nechce dávat. O busech jsem slyšela, že jsou levné, ale že zase často zkejsnou v zácpě. Existuje nějaká exonomická alternativa?
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    ja zase
    www.london-eating.co.uk/

podle toho na co mam chut a jak daleko se mi pro to chce jet :)
    WOOK
    WOOK --- ---
    VENIKA: ja mam moc rada wahacu
    http://www.wahaca.co.uk/
    P_T
    P_T --- ---
    VENIKA: vynikajici je tayyabs - doporucuju http://www.tayyabs.co.uk/
    GUNAR9
    GUNAR9 --- ---
    zdar lidi, nevíte někdo narychlo o nějaký práci? beru cokoliv......jsem v UK něco přes měsíc a práce kuli který sem přijel je pořád jenom slib a ještě mě nenechali vydělat ani píčko.Anglicky se trochu domluvim.....našetřený prachy začínaj brutálně docházet.......Už sem byl na NIN, mam za sebou testy CSCS a mam zřízenej účet v bance........kdyžtak tady nebo pošta....diky moc
    P.S. : zapomněl sem dodat že sem na severovýchodě Londýna
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    kam chodi londynsti gurmani jist? :-) zajimaly by me tipy na dobrou a zajimavou veceri, cena tak do 35liber na osobu. A pak taky klidne nejaky maly bistra, prijemny hospudky, kam si zajit v prubehu dne.. chystame se na vylet do Londyna a minule jsme po dlouhym bloudeni skoncili jako pravi turisti na nejakym lobster menu v China townu, coz bylo vcelku dobry, ale radsi bych osvedceny tipy..
    TRESKA
    TRESKA --- ---
    On taky na homeless nevypadá..spíš se chtěl z ničeho dostat někam a dopadl ještě hůř, tak začíná s angličtinou zadara pro homeless people a řeší doklady, potíž je, že bez dokladů se blbě hledá práce a nějaká cash on hand bez angličtiny taky těžko, až bude mít pak doklady, tak klidně může jít zametat, ale tak to je na dlouho s naší ambasádou..tak mu hledám aspoň nějakej squat, aby do něj v noci fekty na OS nekopaly
    DASHA
    DASHA --- ---
    ad squat - spousta mejch kolegu v praci byla squatteri.. 20tileti, 30tilety... nejak to vsichni zabalili za posledni rok a normalne si pronajimaj..
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    TRESKA: jak SID rikala v jednom tezko.. ale je to legalni ale pokud neumi anglicky tak nevim jak komu vysvetli ze to co dela neni protizakonne :/
    STORM2
    STORM2 --- ---
    SID: kdyz sem delal metare taxem v praci potkal typka co spal na ulici proste aby usetril, ne proto ze by se o sebe nestaral. normalne pracoval, sprchoval se na depu a protoze v anglii nebejva na podzim tak strasna kosa a londyn ma pomerne pohodlny vchody do baraku kde moc nefouka, resil to takhle :) predpokladam ale ze u nej slo jen o docasny reseni, na ofiko bezdomace nevypadal.
    WOOK
    WOOK --- ---
    BARUNKA: ja jsem na tom prave byla a moc se mi to libilo. na soap bych taky rada zasla, ale budu v londyne jen 3 noci a 2 uz mam plne:)
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    WOOK: la putyka je dobra,ale je to trosku neco jinyho.byla jsem na ni v lete.hraje tam muj spoluzak z gymplu.ted s tim jezdi po svete - byli v Sarajevu a Shanghaji,atd :)
    SID
    SID --- ---
    TRESKA: squatovat neni takova prdel a zaklad je parta lidi co si duverujou coz on asi na Oxfordce nema. Osquatovat squat v jednom je naprosto nemyslitelny a navic kdyz lidi neco chtej, tak pro to musi neco udelat a pro me je bezdomovectvi spis znamkou toho, ze se lidi o sebe ani postarat nechteji
    WOOK
    WOOK --- ---
    BARUNKA: to vypada skvele! v praze davaji podobne typove predstaveni taky takovy cirkusovy - la putyka - http://www.youtube.com/watch?v=0pOJVGzmXzU
    TRESKA
    TRESKA --- ---
    LUKYN: to si asi nenechá poradit a hlavně bez dokladů nevim nevim
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    TRESKA: porad mu at jede domu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam