• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    DASHA: Jenze v tvem pripade, byl let zrusen uplne. Oni nevracej pokud to letadlo odleti, aspon to tak maj v Terms&Conditions.
    DASHA
    DASHA --- ---
    RAVEBOY: to je divny, mne nabidli v pohode budto prebooknuti nebo refund.. a Loic na Vanoce refund taky dostal..

jinak UPDATE Z GATWICKU
    ..dneska jsme se tam stavili cestou z Brightonu.. typek od Easyjetu mi rikal, ze dneska byly zruseny jenom 4 jejich lety, zbytek lital v pohode..
    Zejtra mam letet tak FINGERS CROSSED =)
    RETESKA
    RETESKA --- ---
    RUDIEE: mamka absolvovala bez problému let praha-řím
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    už jste dneska někdo absolvoval let londýn-praha?
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Nabízím tento pátek 23. dubna 2010 letenku pro dva do Londýna přes EasyJet. Kapela, co měla na tuhle letenku odletět domů, ani nepřiletěla a EasyJet lety zásadně neruší. Pokud se nepoletí vůbec, peníze se vracej zpět v plný částce.

Prague to London Gatwick (South Terminal)

Dep 23 April 2010 09:50
    Arr 23 April 2010 10:50

Flight 5496

Check in opens 23 April 2010 07:50
    Check in closes 23 April 2010 09:10

Zájemci pošta, nabídněte cenu.

FLY/OVER
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    Plzne
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    takze jsem uz v anglii, cesta naprosto v poho, v pul 11 jsem vyrazela z plazne a byla jsem v londonu v deset rano, no problem po cely ceste, dalnice volna, trajekt v poho....ale ! mam letenku do cr booklou na ctvrtek vecer...ma nekdo zajem?
    JAMES_DICK
    JAMES_DICK --- ---
    tak jsem dneska v noci dal tu cestu-casto jsme staveli a dvakrat bloudili a v calais jsme byli asi za 12 hodin i se snidani vbelgii.trajekt byl celkem sviznej,bez front a jeste nas za 12eur nechali jet o dve hodiny driv,nez byl nas book.zpatky jedu v pondeli v 17:30 z victorie.piste prosim do posty
    DASHA
    DASHA --- ---
    JAMES_DICK: hele a ma booklej trajekt? Prej je tam silenej naval tedka..
    Ja jsem desne na vazkach.. rikam si,ze kdyz pojedu autem do CR, zpatky busem se mi pak nebude chtit.. uaaaaaaaaaaaa, ja vubec nevim, co mam delaaaaat
    KEROOOL
    KEROOOL --- ---
    caues nevite nekdo o nejaky musice venku v Londyne ? je tak krasne ;)
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    ja chci jet taky!! prvni prebookovani letu bylo mozny az na ctvrtek!!!!
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    JAMES_DICK: Tak zatim nevim, ale čim dál víc to vypadá na spolujízdu :-) ještě furt máš místa? Já budu vědět dneska v 17h.
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    dnes v deset se budou na Ruzyni radit co a jak, akorat nevim jak potom vsechny lidi dostanou do letadel, tem co let zrusili a tem co to maj bookly na urcity den...autobusy jsou s easyjetem bookly az do patku, jiny spolecnosti na tom nejsou o nic lip..vskutku vypecena situace
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    JAMES_DICK: taky potrebuju do londyna, dnes mi to zrusili//
    SP1T
    SP1T --- ---
    FOSILIE: drazsi je prave tunel...
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    Jo a proč nechceš jet tunelem? to trvá půl hodiny, trajek asi dvě hodiny a určitě bude dražší.
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    DASHA: A odkud bys letěla? Já teoreticky z East Middlands.
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    JAMES_DICK: Tak já sem juknu v neděli, to budu 100% vědět jak to se mnou bude a uvidim, jestli budeš ještě mít místo.

DASHA: busem to trvá 17-18 hodin Praha - Londýn, takže autem by to mohlo bejt třeba 14?..
    JAMES_DICK
    JAMES_DICK --- ---
    DASHA: kdyztak se ozvi ;)
    DASHA
    DASHA --- ---
    JAMES_DICK: ja uvidim, no.. mam booknuto na nedeli, snad to zacne litat..
    JAMES_DICK
    JAMES_DICK --- ---
    DASHA: min jak bus :)

nevim cestu,nevim,kolik to potrva.je to takovej trip na posledni chvili.
    pohodli zaruceno ;)
    myslim,ze do 10 hodin bysme se mohli vejit,ale je to hrubej odhad
    jo a plus trajekt
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam