• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    SPEEDY: ale je tam zase řeč o tom, že po registraci máš vstup zdarma
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    BLACK_ONYX: Na te strance je pouze registrace pro delegaty, o vstupenkach se nemluvi. Co si pamatuji, tak na podobny veletrh v Earl's Court Exhibition Centre jsme se dostali pouze jako fiktivni zamestnanci existujici firmy (kamos tu registraci vyplnil na jeho firmu).
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    SPEEDY:Snad by mela jit normalne koupit vstupenka
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    BLACK_ONYX: Jak se tam dostane clovek, ktery nevlastni kavarnu?
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Příští týden proběhne Caffe Culture http://www.caffeculture.com/
    V rámci této výstavy proběhne i MS v přípravě kávy. Budeme tam mít své zástupce. Tak se přijďte mrknout. ID TEREZZZKA se bude těšit :-)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    ASFA: jojo..presne o to mi jde...nic vic nepotrebuju. jen chci na wejkend vypadnout z mesta a nechce se mi daleko. Nekde na plazi neco ogrilovat, dat vinko a pres noc nekde prespat v aute. V nedeli zpet :) Dik
    ASFA
    ASFA --- ---
    RAJCHE:
    jsou tam hezky plaze Cliftonvile, Broadstairs, ale Margate je hrozna dira, Ramsgate ma peknej pristav. Ale peknej vylet na vikend z Londyna:)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    a jeste dotaz :) ...v Broadstairs, Kent.... jste nekdo byl? ..a jestli jo jaky to tam je?
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    diky vsem. cesta do readingu je samozrejme v planu. Ale ted si dam to more ...a chci tam bejt coby dub. takze to vidim na ten west wittering....koukal jsem na google maps a fakt se m ito misto zamlouva. Na cornwall si vemu par dni off a vyrazim tam behem leta.

Kazdopadne thx to: KAI, STORM2, YOUNGGUNYOUNG. PIETY23 za feedback.

PS: na konci sveta uz jsem byl: .... je to tam nepopsatelny :)

71.168023° N
    25.781645° E

PS: Cider neberu....Russian Standa to jisti :)
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    RAJCHE: no a dyz budes v tom redinku, tak se klidne zastav a rano, dyby moc voltu, tak nechas karu na nasem zadax parkovisku a vlakmo 5 hodin do penzance, odkud pak muzes kamkoliv, http://picasaweb.google.co.uk/lh/photo/qa9oiSFHoUcEeQaxDPHVfBiGe0jtuoi5kUpDByHnTKE?feat=directlink
    ...trebas na konec sveta... http://picasaweb.google.co.uk/lh/photo/4hawki7SrwBRKDZ37SAD8xiGe0jtuoi5kUpDByHnTKE?feat=directlink
    STORM2
    STORM2 --- ---
    RAJCHE: jak rika KAI, jizni pobrezi je idealni pokud chces neco do 200km. ten cornwall muzu ale presto doporucit. po dalnici pres bristol sme tam byli celkem rychle, vyrazili sme v patek v 8 vecer z readingu, prenocovali v nakym kempu kde ani nikdo nechtel penize, brzo rano sme vypadli a pak uz jen dojeli na misto.
    KAI
    KAI --- ---
    RAJCHE: ja ted stravila par dni na jihu a okoli mestecek jako Chichester, Selsey a West Wittering (kde je bajecna dlouha pisecna plaz, clovek neveri, ze je v Anglii!!) a byla jsem naprosto okouzlena.
    jinak okoli brightonu nebo hastingsu taky pry neni uplne k zahozeni.
    jeste me napada na vychod od londyna, kamarad vasnivy rybar zil v Chelmsfordu, takze vychodni pobrezi asi taky bude pouzitelny.
    good luck
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    nezapomen nakoupit cider (pokud ti chutna) mistni scrumpy ti podkopne kopitka ;)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    STORM2: tsioo..DIKY DIKY DIKY ....verim, ze to tam musi bejt pokoukanihodny, ale mapa mi vyhazuje vzdalenost cca450 km.....neco bliz by nebylo. prece jenom nechci v patecni noc ztravit v aute a nedeli odpoledne jakbysmet :)
    STORM2
    STORM2 --- ---
    RAJCHE: cornwall pobliz Newquay. mas tam plaze, utesy, peknou prirodu, rybareni, surfoani, kempy kam se podivas a mimo sezonu zadny navaly lidi. jo a cornwallska zmrzlina je vyborna!
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Pozdrav panbuh,
    chtel bych se zeptat jestli nekdo nevis o nejakym fajn miste nekde na pobrezi, kde se da kempit autem, chytat ryby, pustit si nerusene muziku a hlavne koukat na krasny okoli...proste a jasne hledam opusteny rajsky mistecko, kde ztravim vikend! ...cca 200km od Londyna. Dekuju.
    THE_SUNNY
    THE_SUNNY --- ---
    to mi prijde zbytecne moc jako velky pro nas, nam staci nejaka jedna mistnost, budem tam cely dva mesice a spokojime se s malem, chceme na tom co nejvic usetrit, i kdyz asi neusetrime mnoho no ..
    THE_SUNNY
    THE_SUNNY --- ---
    ahoj, taky by me zajimalo, zda nemate informace o nejakem ubytovani na leto /cervenec srpen/ samozrejme cim levnejsi, tim lepsi! filtrovala jsem, ale nevyfiltrovala jsem nic, co by uplne vyhovovalo. budu vdecna za jakykoliv dalsi odkazy, napady nebo podobne. taky sem premyslela o kolejich, zda se tam da ubytovat, ale driv jsem zjistila, ze to je beznadejne plny .. diky moc
    MIKINKA
    MIKINKA --- ---
    Zdravím,

prosím nevěděl by někdo o nějakém výhodném ubytku od 23.-25.6. na dvě noci pro dvě slečny, zkoušela jsem couchsurfing, ale všichni někde cestují a nebo pro jistotu ani neodpoví...předem díky za tipy :)
    STORM2
    STORM2 --- ---
    Koupil jsem na Amazonu fotak a poslali mi jinej model. Je na prodej:

SONY Cyber-Shot DSC-TX5

BRAND NEW CAMERA FOR SALE Still sealed in original box

http://www.sony.co.uk/product/dsc-t-series/dsc-tx5

Elegant ultra-slim design to fit in a pocket, 10.2 megapixels, 4X optical zoom, 25mm wide-angle lens, waterproof, Full HD 1080p. Brand new Sony Sweep Panorama technology that makes taking panoramatic photos a piece of cake!

RRP £329 - NOW ONLY £245
    STORM2
    STORM2 --- ---
    SP1T: uz se o to pokousim 3 dny ale zatim prodejce neodpovida. fotak je drazsi nez ten co sem chtel takze by se mi vyplatilo ho prodat ale zas ne pres ebay protoze to pak s poplatkama a vsim bude vic srani nez uzitku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam