• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    SPEEDY: aha ok.. no kazdopadne diky
    FREELA: diky
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    MITSUKO: Vtip je v tom, ze kdyz mas Bus Pass, tak muzes jezdit vsemi busy i tramvajemi, ale kdyz mas Travel Card, tak muzes sice jezdit vsemi busy, ale tramvajemi jen v tech zonach, na ktere ti plati ta travelka.
    FREELA
    FREELA --- ---
    SPEEDY: busy nemaji zony, ale za zonou sest uz v nich MITSUKO musi platit :) jsme holt na nyxu...
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    FREELA: jsem tam nasla akorat "Use Travelcards on buses in all zones and trams if your Travelcard includes Zones 3, 4, 5 or 6"
    no a kdyz ja mam jen 1+2 travelcard, tak jsem si nebyla jista jestli to i tak funguje..
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    FREELA: Do roku 2003 se zonami ridily i autobusy. Jizdne se platilo podle toho, ve kterych zonach se nachazely nastupni a vystupni zastavky (dodnes muzes na sloupech nekterych zastavek videt cislo zony). Pak bylo zavedeno jednotne jizne a zony se zrusily. Nektere linky ale jezdi i mimo Londyn, ktery je pro tyto ucely definovany jako uzemi mezi zonami 1-6, takze tak.
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    aaa diky vsem! nejak se mi to nedarilo na tech jejich strankach najit.. prijdou mi neprehledny..
    FREELA
    FREELA --- ---
    SPEEDY: viz tfl: Use Travelcards on buses in all zones
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    MITSUKO: Busy nemaji zony.
    FREELA
    FREELA --- ---
    MITSUKO: mas zadarmo busy az do zony 6
    MITSUKO
    MITSUKO --- ---
    zdravim.. mam dotaz ohledne oyster karty.. mam koupenou 1+2 zone mesicni, kamaradka ma 2+3 zone a jezdi v zone 1 zdarma autobusem.. funguje to pro me obdobne na busy v zone 3?? ci je to hovadina? dik ,)
    KAI
    KAI --- ---
    RAJCHE: bomba, urcite dej vedet! dik :)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    CESTA Z MESTA:
    Tenhle vikend se zase chystam nekam k mooori. Opet nejaky doporuceni (pokud mozno nejakej rybarskej resort ci zapadlou plaz nebo zatoku)? Tentokrate bych to videl na vychodni pobrezi. Nekdo nejakej tip. Jel by nekdo se mnou?

KAI: West Wittering za par tejdnu urcite znova :) Misto je a bude!
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    BAARKA: Videl jsem, fakt perfektni. Jeden z nejlepsich designu dopranich prostredku, co jsem videl za posledni rok :) Miluju asymetrii na silnici :)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    SPEEDY: TYE!!!...masakra!
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    Poloha souprav metra v realnem case: http://traintimes.org.uk:81/map/tube/
    ASFA
    ASFA --- ---
    nejaky doporuceni na dobrou restauraci, tak do 15£ jidlo, nejlepe severni Londyn:):) ani tak nezalezi co za druhu jidla, nam chutna vsechno:)???
    diky
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    YouTube - New Bus for London
    http://www.youtube.com/watch?v=TWckXHojurM
    KAI
    KAI --- ---
    hele kdybyste zase nekdy jeli na west witterinskou plaz autem a meli misto navic, tak se dobrovolne hlasim ho zaplnit, i na benzin prispeju! ;) dik :))
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    wittering jsem myslel :D nejsem nejlepsi v pondelky :D - my jeli jen na den taky jsem si docela spalil zada :/
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    PIETY23: west wittering? ...byl jsem tam v sobotu. Dobry misto. Akorat majitelum se nejak nezdalo to, ze tam chceme prenocovat. Tak jsme museli z parkoviste vypadnout, pak nekde 'nakrast' drevo a hura na plaz co byla v takovy vesnici vedle. Grilovacka do 3do rana a pak mini trip na seven sisters. Luxus vikend :) Pocasi perfect!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam