• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    STORM2
    STORM2 --- ---
    MARASAN: ve svedsku je ted taky brutal parak, asi 34. ale furt lepsi nez vitr a dest
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    radsi stupnu 20 nez 35 - sem dnes zpet z dovo v cz/sk a je to tam smrtici.
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    JULIANNE: No jo v Londýně, já jsme momentálně v Newcastlu a tady je tak 15 stupňů a vítr, že to vzalo známýmu celej igelitovej skleník (včetně rajčátek). Sme sbírali kečup po celý zahradě :-) Tak aspoň že v Londýně je dobře..
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    FOSILIE: Nemyslím si, že v Londýně mrzne :).
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    DASHA: a sakra :-o
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    DASHA: No ty kráso a těch 24 stupňů je ale farnhajta ne? No a v Čechách se všichni válej ve vedrech u vody, to bych se kousla takříkajíc do prdele....
    DASHA
    DASHA --- ---
    Predpoved pocasi na tento tyden =/
    ANRY
    ANRY --- ---
    prosim prosim pekne poradte mi jak se nejlepe dostanu v Londyne z letiste Luton na letiste Gatwick. Respektive existuje i nejake prime bus spojeni mezi temito letisti? Odletame ve stredu a nez se online odbavim, tak bych chtel vyuzit cestovni sluzbu v ramci letenek, pokud takova existuje?!
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SPEEDY: na heathrow je infokancelar, kde ti poradi presne kam se dostat a jak a hned i lupen a platit muzes uplne asi cimkoliv...
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    MIDORI: To je na vlaky, ne na londynskou MHD.

MIDORI: Jizdenky se daji koupit online, pro navstevniky Londyna tady, ale je to zbytecne. Da se to jednoduse vyresit primo na Heathrow. Rekni mi, jak dlouho tu budes a kde se budes pohybovat a ja ti reknu, jak to udelat nejlevneji a nejpohodlneji.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Nebo se zeptam jeste lepe, daji se jizdenky na MHD v Londyne koupit online?
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SPEEDY: Diky.. Mas jeste pls zkusenost s timhle? http://www.thetrainline.com/buytickets/? Jestli to dobre chapu, tak si jizdenky musim vyzvednout jen na urcitych mistech a bohuzel v nabidce Heathrow neni.. nebo koukam blbe?
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    MIDORI: Zalezi kam do Greenwiche. Nejlepe udelas, kdyz pojedes metrem. Ze vsech terminalu na Heathrow jezdi Piccadilly Line do centra, kde prestoupis na Green Parku na Jubilee Line. Pak zalezi, jestli jedes do North Greenwich, coz je zastavka primo na Jubilee nebo do centra, ve kteremzto pripade je nejlepsi prestoupit na Canary Wharf na DLR smer Lewisham a vystoupit na zastavce Cutty Sark. Zalezi, jak dlouho budes v Londyne a jak moc budes jezdit, kazdopadne doprucuji si poridit Oyster Card, protoze listky s ni jsou podstatne levnejsi, navic nemusis resit jednotlive jizdenky, pac se o to stara karta sama. Z Heathrow kamokli do Greenwiche to je ve spicku za £4.20(mimo za £2.40) na Oyster a £4.50 na papirovou jizdenku.

MIDORI: Cerne taxi maji jednotny cenik. Vyhodnejsi jsou ale minicaby, ktere se ovsem musi objednat telefonicky predem nebo v kancelari.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    MIDORI: Pripadne jak se pohybuji ceny taxi?
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Zdravim, jak se nejlepe dostanu z Heathrow do Greenwich a jake jizdenky mam kpoupit? Diky..
    WOOK
    WOOK --- ---
    WOOK: a protoze jsem si ted vsimla, ze to je jen sestrih s pisnickou, tady je kousek, jak se jedna skupinka v the apprentice snazila re-brandovat Margate pro gay populaci:)
    http://www.youtube.com/watch?v=8spAURUiQkE
    WOOK
    WOOK --- ---
    VIVID: videls lonsky the apprentice? :)
    http://www.youtube.com/watch?v=fil6Y_w-guA
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    SP1T: Musel jsem si nakreslit graf, abych ty vztahy rozmotal, a prisel jsem na to, ze by to slo zjednodusit. Rikal to kamarad kamarada kamarada, jehoz deda byl kamarad s kamaradem.
    SP1T
    SP1T --- ---
    BOO: Pockej, to rikal kamarad kamarada syna kamarada, co mel tatu a ten byl kamarad s kamaradem, tim co bodal sem slysel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam