• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    MAKAK
    MAKAK --- ---
    Nevíte prosím někdo o nějaké neziskovce, která se zabývá dětmi, sociálně vyloučenými nebo obtěžovanými ženami, která přijímá studenty na stáž????
    WOOK
    WOOK --- ---
    VIVID: presne to me taky napadlo! :)
    GHOSTSTALKER
    GHOSTSTALKER --- ---
    Ahoj, doporučí mi někdo nějakou cestovku na eurovíkend v londýně někdy v srpnu, s průvodcem (poznávačka)?
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    VIVID: neznam.....poznam
    VIVID
    VIVID --- ---
    RAJCHE: na to ti muzu rict jedine:

http://www.imdb.com/title/tt0301199/

RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: SPEEDY: !!!omg wtf!!! ..do jakyho rana jsem se to vzbudil
    DASHA
    DASHA --- ---
    SPEEDY: no hlavne kdyz jsem vcera zjistila, ze bere £10 denne za toilet-ladyovani 8 hodin.. "zamestnava" ji typek, kteryho prozmenu zamestnavame my, aby se postaral.. (rozumej typek ma "soukromou firmu" toilet attendants a my ho platime za provoz v nasem baru..) ..mam chut mu dat tak trochu pres drzku ted ... Londyn 21. stoleti...
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    Lisky vyhrabavaji cerstve pohrbene deti z hromadnych hrobu, lide jsou negramotni... Londyn 21. stoleti.
    DASHA
    DASHA --- ---
    MARASAN: jj, popr. doma jeste predtim..

Jsem si rikala, jak jsem ji vlastne pred nejakou dobou naucila psat OUT OF ORDER =)) nefungoval nam jeden zachod, tak jsem ji prinesla papir a tuzku.. napsala to sama, ale opsala to zrejme ze dveri dalsiho zachodu, na ktery jsem to napsala ja =), pac mi ted rikala, ze psat skoro nic neumi..
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DASHA: "na zacatku" - mas na mysli prvni tridu prvniho stupne?
    DASHA
    DASHA --- ---
    Nemate nekdo nejaky zkusenosti se vzdelavanim v UK? Nejaky kurzy cteni a psani?

Jedna nase "toilet lady" chodi uz 2. rokem do skoly a to, ze neumi cist ani psat tam, zda se, nikoho nezajima, coz absolutne nechapu...
    Moc rada bych ji v tomhle pomohla..

Vubec si nedokazu predstavit, jak tezky to muze bejt nekoho ucit - kor dospelyho.. ja uz si ze svejch zacatku skoro nic nepamatuju (krome toho, ze jsme na zacatku obkreslovali ruzny vlnky apod...)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    In honor to Colombias Bicentennary, there is a big festival going on this weekend in London.
    http://www.soundsandcolours.com/news/colombian-bicentennary-week-of-activities/
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    JULIANNE: Taxi (cerny) £99, mistni legalni minicaby bych videl tak od £55.
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    MARASAN: sakra to uz asi nestihnu :(
    JULIANNE
    JULIANNE --- ---
    Ahoj, nevíte, na kolik by asi vycházelo taxi od Velehradu na Stansted?
    Bus z Londýna na letiště stojí 10 liber na osobu a jsme tři, tak jestli by to nebylo podobné... Díky.
    ASFA
    ASFA --- ---
    pristi ctvrtek 29/07 Dobet Gnahore, zpevacka z Ivory Coast, Rich Mix, uz jsem na ni jednou byla v Senegalu a byla to bomba, listky £10 v predprodeji
    Takze urcite jdu a muzu jen doporucit.
    DASHA
    DASHA --- ---
    jak se psalo o ty stazeny reklame na London Dungeon...

Je fakt, ze bejt mi 6, tak se z toho asi taky po*elam=))

http://www.youtube.com/watch?v=o9WtEmTLp1Y
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    SP1T: urcite debenhams
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: ;) ani mi o tehle "zakladnich vedomostnich" vecech nemluv...... Ja totiz obcas nevim jestli si ze me delaji anglani prdel nebo jsou vazne tak off :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam