• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    RAJCHE: Jop, The Madness of Mickey Hamilton. Konec sedmdesatych let - recese, Thatcher, punk a Profesionalove. Nejlepsi londynska leta...
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    SPEEDY: hele kdyz tak na to koukam....nebyl tenhle barak v jednom dile Profesionalu? :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    Hodila jsem na nastenku prvni zaznam, mrknete na to, kdyztak, jeslti to v tomhle formatu vyhovuje (jestli jo, posilejte mi tenhle tip infa do posty, pls)
    DASHA
    DASHA --- ---
    THE_SUNNY: napr. Hoootananny brixton

btw. ted jsem chtela napsat cloveku s pravy na upravu nastenky a nevim, jestli je to nejaky zmenu nahlizeni na prava od nyxe, ale podle toho, co jsem videla, kdo ma prava jsem JA, aniz bych o tom vedela =)))

Pokud je to opravdu tak, sypejte mi pls do posty vase osvedceny, oblibeny tipy na ubytovani v Londonu, dikes!
    THE_SUNNY
    THE_SUNNY --- ---
    pridavam se k prosbe .. nejaky co nejvic nejlevnejsi ubytko v londyne. na tri noci jen nouzovka, aby nas nekdo vecer neprepad na lavicce nebo tak :) diky
    BARJUCHA
    BARJUCHA --- ---
    Prosím nějakej tip na hostel v Londýně - jedu na 4 noci a čistě turisticky, takže:
    levný, čistý, v centru a hlavně osvědčený.. Anebo tipy na nějaký jiný ubytování?
    Díky!!!
    POHODA_JAHODA
    POHODA_JAHODA --- ---
    KEROOOL: jestli uz mas nejake zkusenosti, rovnou bych se zaregistrovala na http://www.papool.co.uk/ ,kde budes bud sama oslovovat PA users a nebo oni tebe...

No a nebo zkus http://www.origincare.com/ coz je agentura, ktera te zaskoli (zdarma) ale musis s nimi potom nejaky ten patek zustat pracovat, nevim jak dlouho (myslim okolo pul roku)... Znama pres ne pracuje a spokojenost... Ja pracovala jako PA na vlastni pest, coz v podstate nedoporucuji, pokud nemas nekoho znameho v oboru, ktery ti nekoho konkretniho dohodi, jako to bylo u me. Ja bohuzel do Originu nemohla jit, jelikoz pozadovali vek minimalne 21 nebo 22 (mozna uz se to zmenilo)...
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    kdyz uz sme u tech towers v Londyne - jak se jmenuje vysoka budova, ktera ma nahore 3 velky kruhovy otvory s njakejma vrtulema/hodinama - jsou videt z jihu a ze severu.
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    KEROOOL: Kdysi tohle delaval LOOP_ONE, napis mu do posty.

RAJCHE: Ten Open House je skvela akce. Podarilo se nam pres ne navstivit pro me jednu z nejikonictejsich budov v Londyne - Trellick Tower. Normalne nas pustili do dvou zarizenych bytu, coz bylo trochu zvlastni, ale super. Tam bych chtel jednou bydlet...
    KEROOOL
    KEROOOL --- ---
    ahoj neznate nekdo prosim nejaky agentury ktere shaneji lidi na praci s mentalne nebeo fyzicky postizenymi nebo starymi lidmi v zapadnim Londyne? je to celkem tezky neco najit nevim jak a kde zacit. diky :)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    SPEEDY: vycerpavajici....tohle jsem necekal... poklona! thx dude :)
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    RAJCHE: V pulce zari byva Open House, coz je akce, kdy se da dostat do spousty soukromych budov zadaco, i kdyz na nektery oblibeny baraky se musi clovek predregistrovat uz v srpnu. My jsme pre par lety vychytali Centre Point na Tottenham Court.

(C) Pavlos

Letos bude otevrena BT Tower. Jinak Guy's Hospital na London Bridge je nemocnice v panelaku, takze by teoreticky mela byt pristupna verejnosti.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Prosim pekne, vite nekdo o nejakejch vejskovejch budovach kolem centra, na ktery se da bezplatne dostat a da se z nich fotit? Pripadne kdekoli jinde v Londyne?
    ASFA
    ASFA --- ---
    jo muzem se domluvit
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    BIGI: , RAJCHE:

fajn
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    BIGI: vypada docela libove.....popremejslim :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BIGI: sejdeme jakoze nekdo potahne velikou ceduli nyx.cz? ;-)
    BIGI
    BIGI --- ---
    ASFA: MARASAN:

tak se tam vsichni sejdeme jestli bude pekne :-))
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BIGI: jo, tohle vypaa vyborne.
    DASHA
    DASHA --- ---
    Tak se zda, ze i Brixton by si potreboval doplnit vzdelani=))
    (obchod s koberci)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam