• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Nekdy behem 2-3tejdne v zari jedu do cech busikem. Zatim jsem prazdnej a mile rad svezu nejakou pakaz nebo bagaz.....chytne se nekdo? :) Na datumu se muzeme domluvit. Pripadne muzu i nekoho odstehovat, kdyz na to prijde :)
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    DASHA: he he, no síla. Agátu já taky můžu, nikdy nepoznam kdo je vrah, jen vim, že většinou je to někdo, kdo vůbec neni podezřelej :-)

Jinak jsem si všimla, že několik angličanů mělo doma (a i četlo) Kafku nebo Kunderu, tak to asi záleží na věku..
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: wtf...jako myslim, ze malokdo je vetsi literarni analphabet nez ja...ale tohle je trochu silny kafe i pro me, tye!
    DASHA
    DASHA --- ---
    hehe, dalsi FB pruzkum do britske mladeze=)))

...
    Stephanie: Can anyone recommend any good books to read?? I think I want to read a crime and mystery theme... any recomendations?? lol

Dasha: How about some classics like Agatha Christie or so? =)

Stephanie: Hmm is that the name or the author?

..... OMG =)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    DASHA: cenim tvuj pristup k tyhle zalezitosti! :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    KAI: =)) nepovim =)) Ale muzu ti rict, do kteryho charity shopu to zrejme dam=))
    KAI
    KAI --- ---
    DASHA: aha...jaka ze je to teda velikost?? :D
    DASHA
    DASHA --- ---
    KAI: ani nahodou... to by mi urcite stesti neprineslo..
    KAI
    KAI --- ---
    DASHA: no kraaaasa ;]
    ty hadry si snad nechas, ne? ;]]
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    no tak snad v sobotu ten openairek vyjde. aspon nebude vedro.
    DASHA
    DASHA --- ---
    tywe..
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    DASHA: Ja to chapu, ale podle me je to dost nelogicky, pac nase kolektivni zkusenost s hotely/hostely/B&B je, troufam si tvrdit, minimalni, maximalne muzeme napsat dojem z nejakeho, kde jsme byli, ale to se jedna jen o jeden nazor, ktery muze navic byt zastaraly, a pokud se s tim ID nezname, tak je stejne anonymni jak kdekoli jinde. Na tech strankach ma kazdy podnik desitky, ne-li stovky, recenzi od lidi, kteri jej navstivili, coz je podsatne objektivnejsi a navic vyber je nepreberne vetsi. Nemluve o tom, ze se tam da zjistit, jestli maji na konkretni termin volna mista a pripadne podat rovnou rezervaci. Takze kdyz na nastenku hodis ty linky s tim, ze jsou to overeny stranky, tak si myslim, ze by to bylo dostacujici. Jeste dodam jeden, kterym jsem se ridil i na obskurnich mistech v Japonsku: http://www.tripadvisor.co.uk/Tourism-g186338-London_England-Vacations.html
    DASHA
    DASHA --- ---
    prsi prsi, jen se leje...
    DASHA
    DASHA --- ---
    SPEEDY: to mne nepis, ja bydlim.. spis pro ty, co sem cestujou a tak min. jednou do mesice se ptaj... Tyhle linky je, myslim, neuspokojej.. oni vetsinou chtej doporuceny od nekoho tady..

SPEEDY: to bysme cumeli, no =) No snad se ted nerozhodne, kdyz na balik zadna odpoved=))
    VIVID
    VIVID --- ---
    DASHA: tohle je levnej a hezkej hotel na peknym miste. ceny jsou tak od 45 za singl:

http://www.princessquarehotel.co.uk/
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    DASHA: Ty jo teprve dva roky? Mi to pripada jako vecnost. Ale dobre, ze ji to syn rozmluvil, to byste asi cumeli jak rumun do pracky, kdyby misto baliku prijela pani s kuframa a zabrala hudebni mistnost. Jinak je fakt, ze na moje narozky jsi letos zapomnela, fnuk.

DASHA: Ja nevim, ale na to jsou lepsi stranky nez Nyx, treba http://www.hostelworld.com/hostels/London a http://www.hostelbookers.com/hostels/england/london/ Obe jsem v minulosti vyuzil nekolikrat a vzdycky to bylo v pohode. A maji tam i takovy skvost, jakym je brixtonska Hootananny.
    DASHA
    DASHA --- ---
    VUBEC NIKDO SE MI NEOZVAL OHLEDNE TIPU NA UBYTOVANI NA NASTENKU.. TO FAKT NIKDO NIC? =)) Uvedomte si, ze nas to snad zbavi toho vecnyho "mate nejaky tip na ubytovani v Londyne?"
    DASHA
    DASHA --- ---
    VIVID: =))) kez by =)

RAJCHE: posilat zpet - v tom jsme prave zasekli, vid.. pac jsme ho otevreli..

SPEEDY: my jsme mysleli, ze to budou nejaky freebies z nejaky spolecnosti, kam se zaregistrovala nebo tak..
    Pani do Londyna nejede, ale pise ve smyslu, ze chtela Jennifer navstivit na blind, ale jeji syn ji to rozmluvil, ze ji musi nejdriv zkontaktovat..
    V tom byte ted slavime jeji "druhy" narozeniny.. jedny stara pani klido pido mohla preskocit - ja zapominam na narozky vsech a porad=)))

ZOOEY: To chapu, no.. A to vas kontaktovali pres Facebook?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam