• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    MAKAK
    MAKAK --- ---
    nemáte prosím někdo kontakt na nějakou neziskovou organizaci, kde by přijímali studenty na stáž?
    JAEN
    JAEN --- ---
    MARASAN: ono to právě je až do zítřka
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    JAEN: bohuzel ne, meli sme njakou pracovni kalbu
    JAEN
    JAEN --- ---
    MARASAN: Tys tam byl?
    FREELA
    FREELA --- ---
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Illumini Secret Subterranean London - Shoreditch Town Hall, London | Thursday 09 Sep 10 - 15 Sep 10
    http://www.britevents.com/whats-on/london/london/illumini-secret-subterranean-london/193827/
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    VIVID: Wimbledon se jaksi vylucuje s pozadavkem 30 min na Oxford Circus (respektive ten limit asi tak 2x prekracuje). Ztohodle pohledu je idealni na jihu Brixton. Pravda, neni tak uhlazenej jako Wimbledon, ale zase je podstatne zivejsi.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    zaujal me jeden inzerat z Earlsfield, to vypada jako pekna lokalita. kriminalita podle policejniho webu je average
    STORM2
    STORM2 --- ---
    VIVID: lol, s district line si asi kazdej z nas uz neco uzil :D ja ji osobne rikam District Leisure Line... takova vyletni vyhlidkova trasa pro lidi co nespechaj. horsi uz je snad jen hammersmith&city
    VIVID
    VIVID --- ---
    STORM2: Na jihu je podle me idealni Wimbledon, sice trochu drazsi nez vetsina okolnich ctvrti, ale mas na vyber jak districk line (zone 3), tak vlak na CJ a Waterloo a vcelku rychlej nocni bus. Kriminalita minimalni, hezky cisty ulice, spousta dobrejch hospod a restauraci, dobry kino, pekny parky. Stravil jsem tak pres rok a snad jedina nevyhoda je ze district line je ponekud pomala a v zime zrovna dvakrat moc netopi.
    DASHA
    DASHA --- ---
    STORM2: Metro tam je trosku na hlavu, no...vzhledem, ze to je vsechno Northern Line.. (jen pro obrazek - celkem casto bejva o vikendu uzavrena Northern Line a to cast Morden - Kennington)
    STORM2
    STORM2 --- ---
    YOUNGUNYOUNG: taky uz mi nekdo rikal ze jih je zelenejsi a pohodovejsi. asi se na tu oblast opravdu zamerim, i kdyz na zimu sou parky a zahrady celkem zbytecny :D horsi je ze tam je malo pokryti metrem a commutovat denne vlakem se trochu bojim.
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    STORM2: Ja jsem ted mesic u battersea park, coz je kousek od clapham junction. prijde mi tu uvolnenejsi atmo nez na druhy strane reky, kde jsem bydlel pred tim. Lidi fajn, odevsad, kriminalita nic, coz ale zalezi spis na tom, jak se clovek pohybuje v danym prostredi. Z pratel, co bydli nebo bydleli na tooting, clapham, nikdo zadny velky negativa.

Nevidim tu zadny zasadni trade offs za cenu bydla, u me spis naopak...
    STORM2
    STORM2 --- ---
    znate to nekdo v okoli clapham, tooting a celkove south london? sou tam docela zajimavy nabidky bydleni ale vubec tu oblast neznam, co tam bydli za lidi, jaka je tam kriminalita atd.
    TRESKA
    TRESKA --- ---
    TRESKA: jo a maximálně ve třetí zóně, čtyřka už je moc daleko .)
    TRESKA
    TRESKA --- ---
    když tady vidím poptávku, musím se taky zeptat..od osmého října potřebuju levný bydlení, internet musí být, single room..
    STORM2
    STORM2 --- ---
    SPEEDY: po letech roomsharu si chci doprat trochu pohodli a navic poslednim ubytkem v pokoji velikosti obejvaku jsem si zvyknul na prostor :) navic pracuju casto doma a celkove travim hodne casu doma takze chci neco prostornyho.
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    STORM2: Se nevlezes do normalniho pokoje nebo jste dva?
    STORM2
    STORM2 --- ---
    poptavam bydleni v londyne, nekde v blizkosti metra tak 30 minut od oxford circus, nejlepe nejakej double room nebo velkej single room v sharu max. 3-4 lidi. hledam nekuracky prostredi kde je klid, dobra parta a rychlej internet (potrebuju kvuli praci). kdybyste o necem vedeli, pls posta, dik.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Takze upresnuju: 24.9 (patek) jedu autem z London do CZ. Zatim mam misto, kdyby chtel nekdo svezt ci neco odvezt (i nejakej kram vetsis rozmeru), dejte mi prosim vcas vedet!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam