• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    STORM2
    STORM2 --- ---
    KAI: dik vsem za ucast :) ze se to srovna o tom nepochybuju, spis me vynervalo ze to trva mnohem dyl nez sem predpokladal protoze sem podstoupil jinou proceduru nez bylo v planu aniz by mi to na zacatku poradne vysvetlili a oduvodnili. v praci sem se kvuli tomu musel dat nekolik dni marod. ale todle forum me docela uklidnilo: http://forums.lasik-eyes.co.uk/printer_friendly_posts.asp?TID=1039
    KAI
    KAI --- ---
    STORM2: souhlasim se Zooey - moc to neres a soustred se hlavne na regeneraci. bude to pohode tak jako tak!! :)
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    SOLDIKASS: tomu ja rikam plan!
    STORM2
    STORM2 --- ---
    ZOOEY: neska mi na kontrole nebyli schopny rict na zaklade ceco se rozhodli pro tuhle metodu. nemeli to ani v mejch poznamkach. prej mi zavola ta slecna se kterou sem mel konzultaci, tak sem teda zvedavej. kazdopadne tvrdej ze navzdory slow recovery (furt vidim total rozmazane) je to lepsi in the long run (min odebrany tkane a mensi riziko ze se rozhovka pri nejakym narazu posune).
    ZOOEY
    ZOOEY --- ---
    STORM2: tyjo, tak hlavne nekoukej do tech nyxu a internetu a regeneruj! a bude to v cajku .-)
    SOLDIKASS
    SOLDIKASS --- ---
    LUKYN: dame sraz v 7Pm pred?
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    STORM2: To jsou veci teda. Taky to ti taky preju rychly zotaveni.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    FREELA: ted se este zbavit tech zbylejch kontaktnich cocek, plave mi v tom skoro 100 liber.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    FREELA: to jo :D ted sem se poradne podival na ty brozury co mi k tomu dali a u toho laseku je muj prubeh zotaveni normalni. pisou tam ze prvni 4 dny se zrak muze skokove lepsit/horsit, a po vyndani ochranny cocky by se mel behem 48 hodin stabilizovat, a pak se pozvolne zlepsovat 4-6 tydnu. tak to sem na to zvedavej :D vyhoda je, jestli sem to dobre pochopil, ze ve vysledku je tedle druh zakroku setrnejsi (odrezou ti min tkane nez u toho druhyho) a min nachylnej na mechanicky poskozeni (doporucujou ho sportovcum apod.). teda ale za ty 3 dny doma sem poslech pres 100 dilu tluchorovic rodinky, to byla terapie :D
    FREELA
    FREELA --- ---
    STORM2: tyvole... nebejt nyxu, tak ses ted v pohode :)
    STORM2
    STORM2 --- ---
    STORM2: este si ted vybavuju ze kdyz sem tam prisel v den operace tak doktor sam nevedel. nekolikrat se me ptal na jakou operaci jdu a ja rikam ze proste na standardni laser, ze nevim jak se to jmenuje, expert je tady on. no tak me asi expertne soupnul na lasek... to by se jeden pos... ral.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    STORM2: este sem nasel tohle info http://www.the-lasik-directory.com/lasik_lasek_chart.html tak uz nevim co si o tom myslet. mozna mam na rohovce malo tkane proto pouzili tu druhou metodu a ja sem proste jako laik poradne nepochopil co mi povidaj. kazdop. ted je jasny proc tu vypravim hororovy skasky a i po 3 dnech vidim rozmazane. delsi zotaveni. zejtra se poradne poptam proc me nedelali ten lasik.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    AXTHEB: existujou dve ruzny technologie - LASIK a LASEK, pricemz ta druha je trochu "drsnejsi" a ma o neco delsi zotaveni. ted zjistuju, ze me delali prave tu druhou, coz je ponekud drsny zjisteni... mel sem celou dobu za to ze sem byl na tom beznym, tedy lasiku.
    mam za to ze mi nabizeli tu prvni variantu (lasik), ktera v zakladni verzi stala tech 395 liber (cili min nez 14 tisic kc) a snazili se mi nacpat ty advanced verze a intralase, coz by se pak vysplhalo az na 2600 liber za obe oci. mel sem za to ze kdyz nabizej LASEK i LASIK v zakl. verzi za 395 ze mi delali ten lasik... tak to je hodne neprijemny rozcarovani. zejtra jdu na kontrolu tak se zeptam co to ma znamenat. o ty nabidce za 14 tisic v cr sem slysel den po operaci. jestli to neni pech...

Laser Eye Surgery Cost & Finance - Optical Express UK
    Laser Eye Surgery Cost & Finance - Optical Express UK
    http://uk.opticalexpress.com/laser-eye-surgery/laser-eye-surgery-cost-and-finance-options.html
    STORM2
    STORM2 --- ---
    KAI: ne 3 dny ve tme jako ze nevidis. taky odchazis z kliniky normalne po svejch. ale proste to par dni trva nez se ty oci vzpamatujou a prvnich 24-36 hodin sou strasne citlivy na svetlo a celkove v podstate nepouzitelny, takze je nejlepsi si v klidu lezet, zatahnout zaclony a poslouchat naky audio.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    STORM2: Jenze za tech 14k mas operaci po ktery hned vidis ostre.
    KAI
    KAI --- ---
    STORM2: 3 dny ve tme?? pomoc!! :D mi nekdo rikal ze jen dosel ambulantne do nemocnice a odchazel za par hodin vidouci...jinej typ operace nebo nekdo keca? ;] saakris, asi taky zacnu setrit..
    dik a bezproblemovou rekonvalescenci preju ;)
    STORM2
    STORM2 --- ---
    KAI: tak sem zpatky mezi vidomymi (i kdyz to este neni ono, vsecko je rozmazany ale vcera sem este nemoh ani precist napis windows). az se zrak 100% regeneruje doufam ze to bude stat za tu pakarnu lezet 3 dny v posteli ve tme! jinak operace tady v londyne, cenove v pohode (nabidli mi tri varianty od ty uplne top za 2600 liber pres tu stredni za 1900 az po tu standardni za 790 obe oci). v cr by to vyslo daleko draz. i se slevou tam ted stoji jedno oko nakejch 14000 coz je pres 500 liber oproti 395 tady, nepocitaje letenku atd a ze pak musis chodit na kontroly nakou dobu. a este mam sanci 1:12000 ze to budu mit zadarmo pokud me vylosujou :D prej delaj za mesic asi 12.000 operaci a jednoho vzdycky vyberou tak uvidime. kdyztak opticalexpress.com (nebo .co.uk uz nevim).
    MRIZEK
    MRIZEK --- ---
    ahoj, hledam na prespani hostel na vikend pro ctyri lidi. Nasel jsem tento http://www.hostelworld.com/hosteldetails.php/Astor-Victoria/London/524. Ale recenze nejsou zrovna nejlepsi. Nemate nekdo kladnou zkusenost? :) Je mi jasne, ze co bych chtel za takovou cenu a co resim jen kvuli dvoum nocim, ale stejne.. :) diky
    DASHA
    DASHA --- ---
    CHANNEL ONE TUHLE NEDELI OPET VE VIBE BARU!!

cca 4pm - 11.30am
    Vstup zdarma
    THE VIBE BAR
    http://www.vibe-bar.co.uk/
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    http://seenoevil.tv/2011/01/see-no-evil-february-event/
    pristi utery - pokud nekoho zajima motion/design ja vyrazim, vstup free k tomu hudba a tombola, no kdo muze odrict!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam