• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    IOT_JH: Me by zajimalo to same. Jedu sice ze Stanstedu, ale jeste k tomu musim pripocist 325,- za platbu kartou...
    IOT_JH
    IOT_JH --- ---
    Pratele, jak nejlepe z London Luton do centra?
    Timhle? http://www.easybus.co.uk/

Nebo je i nejaka jeste levnejsi varianta?

dik.
    KAI
    KAI --- ---
    STORM2
    STORM2 --- ---
    DASHA: hehe ja jezdim uplne stejne. urcite se vic vyplati topup, nakonec i kdyby clovek cestoval vic tak neprojede vic jak cenu travelky.
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    SPEEDY: ok, díkec

SP1T
    SP1T --- ---
    ad SPEEDY: aby nevyznelo, ze je jedno jestli ve spicku jedes nebo ne. viz.: http://www.tfl.gov.uk/tickets/14416.aspx
    ASFA
    ASFA --- ---
    ja myslim, ze dokonce ty jednodenni nebo tydenni jizdenky nedavno zrusili a uz je jen oyster
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    VAVERAK: Tak vzhledem k tomu, ze TFL potichu odstranilo tu vyhodu, ze na Oyster byl denni limit o 50p nizsi nez stala papirova litacka, tak uz to tak dobre neni, porad ale plati, ze nezaplatis vic, takze kdyz jezdis min, usetris. Navic se nemusis starat, jestli jezdis ve spicku nebo mimo, karta si to poresi sama.
    DASHA
    DASHA --- ---
    VAVERAK: tak tohle zalezi, vid.. kazdej den jezdim do prace metrem z 2 do 1 a pak zpet busem a tvuj system by se mi rozhodne nevyplatil..
    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    SPEEDY: ja jsem treba nikdy oyster neporizoval. prislo mi, ze se mi spis vyplatilo kupovat kazdy den off-peak jizdenku (1-2 zona) za 6.60.
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    SPEEDY: Je mozne si to objednat i z CR?Nic takoveho jsem tam nenasel
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    _AMBRA_: Porid si Oyster. Sice na ni zaplatis vratnou zalohu £3, ale nikdy denne neprojedes vic nez je denni litacka na zony, ktere jsi projela, takze to nembudes muset resit, stejne tak nebudes muset resit jestli jedes ve spicku nebo ne.
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    jak cestovat nejlevněji po Londnu?
    lepší koupit celodenní na metro? nebo existuje třeba lítačka na 3 dny? pokud ano, jak se to jmenuje, kolik to stojí a jak a kde to koupím?:))
    díky

jo a ještě kam poblíž Victorky na kafe/lunch? (aby mě to nezruinovala jen co přijedu:))

thnx

DAWYT
    DAWYT --- ---
    VAVERAK:
    SPEEDY: Dik, tak pohoda, vyberu z atm, myslim, ze to je vyhodnejsi
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    DAWYT: Znamy nejspis nejel do Anglie osm let.
    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    DASHA: kdyz ne tam tak kam? slysel jsem ze kupovat na ulici v brixtonu nebo camdenu se taky nedoporucuje - cerny kluci prej radi turisty oberou. asi to vyresim tim, ze si s sebou jeden pytlik vezmu.
    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    DAWYT: za celou dobu co tam litam se me nikdo neptal kolik mam s sebou penez.
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    ahoj, pristi tyden se chystam do londyna, chci si vybrat s bankace az v Londyne, nicmene o vikendu mi znamy rikal, pry clovek musi mit u sebe 100 liber aby ho do UK pustili.

Je to pravda?
    DASHA
    DASHA --- ---
    SOLDIKASS: Tak tam bych nekupovala=0)
    SOLDIKASS
    SOLDIKASS --- ---
    VAVERAK: cafe 1001 - Bricklane
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam