• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    DASHA
    DASHA --- ---
    Poradte nekdo pls, jak se zejtra navecer dostane clovek z Londonu na Luton.. Koukam na First Capital Connect, ale tam na nedeli nic nemuzu najit.. (navic mam pomalej net, takze toho rozklikavani...)
    Nejjistejsi asi bude bus, co?
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    DASHA: ja si rikal, jestli to neni fotomontaz, tak jsem se kouknul a ono fakt... nad velkou britanii jasno, slunicko a prijemne teploty - vyjma skotska samozrejme :D
    TRESKA
    TRESKA --- ---
    rajche
    RAJCHE: čau Ondro, Já bych tu postel vzala..i s tou matrací :) Pokud jsi to ještě neprodal a mohl mi to i přivézt, samo i s hrachama na benzín.

Terka
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    RAVEBOY: tak to abys pomalu menil nick ;)

..beztak bude za chvili trendy a cool dissovat hispter stylo, takze bych se tim tolik netrapil

Jednu dobu jsem Londyn moc nemusel, spis nemel moznost ocenit, protoze jsem v tu dobu krome skoly a rachoty nic jinyho nedelal a nemel tak moznost vyuzit naplno jeho moznosti. Tech moznosti je vic nez byt nebo nebyt hipster.
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    RAVEBOY: To je naopak to, co se mi na Londyne libi. Muzes byt dickhead a nobody gives a fuck.
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Tak tohlencto je přesně esence toho, co nesnášim na Londýně ;-D

http://www.youtube.com/watch?v=lVmmYMwFj1I

OI/MA'E
    STORM2
    STORM2 --- ---
    DASHA: wow, to vypada jak televizni program v tydnu venovanem science fiction...
    DASHA
    DASHA --- ---
    Predpoved pocasi

;)
    LUCIANA
    LUCIANA --- ---
    uplne nahodou neobjednava si tu nekdo hadry z asosu? libi se mi tam saty, ale vozi je jen do uk. predavka mozna v pze nebo brne, pripadne preposlat do belgie, kdyztak posta, diky
    SP1T
    SP1T --- ---
    JENEFER: rozlitana :D
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    party v hoot super! akorat jsem s nikym moc nepokecala, byla jsem rozlitana:/
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    Btw, muzu doporucit, pokud letite z Heathrow, nestihate a uz uz to vypada ze vam to uleti (stava se mi porad) - z Paddingtonu jezdi express kterej je na Terminalech 1,2,3 za bleskovych 15 minut, na Terminalu 5 za dalsich 6 - namisto cca hodiny metrem..
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    ASFA: Taky.
    ASFA
    ASFA --- ---
    tak se asi stavim na pivko v Hootanany dneska
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    SPEEDY: matrace jsem zajizdel kdysi .... od jisty doby spim na tech rostech
    FREELA
    FREELA --- ---
    SP1T: hele to jsou celkem duverny informace tohleto... :)
    SP1T
    SP1T --- ---
    FREELA: Ano, opirtal jsi ji pres den o zed. Pres noc jsi na ni ale spal a rikal neco o tom, ze clovek, co nema rad latex to nepochopi ;0
    FREELA
    FREELA --- ---
    SPEEDY: no ja mam svoji od predminulejch vanoc. problem byl, ze jsem ji koupil bez rostu a tak jsem ji mel 3 mesice oprenou (zabalenou) o zed, nez se mi podarilo navstivit opet IKEA :)
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    FREELA: Co ja, ja uz mam postel od minulych Vanoc, spis by me zajimalo, jestli ty jeste porad nejkaou neshanis...
    FREELA
    FREELA --- ---
    SPEEDY: nerikej, ze si chces na stary kolena poridit postel? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam