• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    SPEEDY: taky to pocasi posledni dobou nejak nestiham :D slunicko,mrak,bourka,dest,slunicko,zatazeno,slunicko,leje jak z konve,.....
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    SP1T
    SP1T --- ---
    Nemate nekdo tip na automechanika spis na vetsi auta? Konkretne MB 310D.
    EPOMI
    EPOMI --- ---
    LUKYN: Děkuju.
    EPOMI
    EPOMI --- ---
    Prosím, nevíte odkaz na hledače MHD v Londýně? Nějak sem nenašla nic schůdnýho. Idos! IDOS!
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    SPEEDY: :] dik za tip
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    Dneska jsem objevil v Blue Anchor na nabrezi v Hammersmith plzen s klasickou ceskou penou. Sice za £4.80, ale po sednuti to muselo byt dobrych 0.65l. Nejlepsi pivo, jaky jsem za hodne dlouhou dobu mel, a to beru v potaz i v CR. Musi to tam byt nejak nove, pac tam obcas chodim a ta pipa plzenskyho prazdroje se neda prehlidnout. Tak rychle, dokud to cepuji podle "predpisu" v novych trubkach. http://goo.gl/qLThS
    DASHA
    DASHA --- ---
    GRASSROOT: Phonica, BM a Sister Ray v Soho.. Music Video Exchange na Camden Town, v Soho a Notting Hillu..
    ..eletronickou muziku nesbiram, ale rekla bych, ze tohle jsou sazky na jistotu =)
    GRASSROOT
    GRASSROOT --- ---
    Poradíte nějaký dobrý vinylshopy v Londýně prosím? Stejně tak by mě zajímaly undergroundový kluby zabejvající se elektronickou muzikou apod... (jako my máme Cross) Nějaký zajímavý alternativní místa, (jako třeba DIS Centrum u nás)
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    LUDWIG_: http://www.harpcoventgarden.com/
    CAMRA National Pub of the Year 2010/2011
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    nejaky tip na hospody kolem leicester square s jakz takz cenami?
    ASFA
    ASFA --- ---
    STORM2: asi pockam, koukala jsem na webovky a tam pisou, ze vydani muze trvat az 120 dni na velvyslanectvi. Problem je, ze v cechach mam jen 3 tydny a tam mi rekli ze by to melo byt hotovy do mesice, ale minule to meli hotovy do 10ti dnu.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    ASFA: pokud te netlaci cas tak si rozhodne pockej do cr. tam to trva jestli se nepletu asi 14 dni a je to daleko jednodussi.
    ASFA
    ASFA --- ---
    diky, tyjo tak jsem to zase nechala na posledni chvili, v Londyne budu uz jen 2 mesice, tak to asi nema cenu, prave se mi do toho tady moc nechtelo, protoze ja mam fakt sileny zkusenosti s ceskyma ambasadama/velvyslanectvi v zahranici.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    ASFA: souhlas, jde to ale dre to. me dali v listopadu schuzku na pulku ledna, 39 liber poplatek, za mesic prisel korespondak ze tam mam pas a pak este mesic nez sem si ho moh jit vyzvednout... btw, pokud ti nebudou zvedat telefony v prac. dobe, zkus mail, odpovedeli mi hned.
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    ASFA: jde to ale dre to :) uz jsem to absolvoval 2x :)
    VIVID
    VIVID --- ---
    ASFA: stoji to stejne jako v cechach, trva to cca o dva tydny dele, ale dostat datum schuzky je problem a me treba nabidly schuzku nejdriv za dva az tri mesice. Soudim podle moji zkusenosti pred rokem, mozna ty cekaci doby vylepsili.
    ASFA
    ASFA --- ---
    mate nekdo zkusenost se zarizovanim novyho pasu v Londyne na ambasade? jak dlouho to trva a kolik to stoji? pas ztracenej
    diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam