• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    BARUNKA: povis?
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    BARUNKA: Jak dlouho dopredu se musi rezervovat misto na patek nebo sobotu?
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    HROCHOPANDA: ja tam pracuju :)
    BIGI
    BIGI --- ---
    RAJCHE: doporucuju. mozna bych se pridal. ale budu vedet az pred vikendem.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    zasel bych ... kdo by sel? prespristi vikend?
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    HROCHOPANDA: prima podnik, jen je potreba si doopredu zaridit rezervacku
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    ja jsem dostal zdarma nomi s 2 librama
    VIVID
    VIVID --- ---
    STORM2: taky si vybavuju jak jsem si v roce 2004 rikal jak jsem to vychytal s tehdy nejlevnejsi simkou "jenom" za 5 liber od Virgin M.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    ja sem po prijezdu do anglie sel do 02 a naparili mi za samotnou simku 10 liber + sem si musel kredit koupit zvlast...
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    HROCHOPANDA: se smaz a mas to jako kdyby se nic nestalo
    HROCHOPANDA
    HROCHOPANDA --- ---
    FREELA: Ehm... tak jsem zavolal na t-mobile linku a už je to v pohodě, nevšiml jsem si, že se to musí aktivovat. Pojďme na moje trapný příspěvky zapomenout :)
    FREELA
    FREELA --- ---
    HROCHOPANDA: no tak tam vlitni s uctem...
    HROCHOPANDA
    HROCHOPANDA --- ---
    FREELA: Ne, ale v obchodě s mobilama, kde normálně maji služby od operátorů a tak. Simka zabalená, všechno v cajku. Jen mi jí možná měl dát zadarmo a těch deset dobít jako kredit, s čimž jsem tak nějak počítal...
    FREELA
    FREELA --- ---
    HROCHOPANDA: tos koupil na ulici, ne? :)
    HROCHOPANDA
    HROCHOPANDA --- ---
    Jak prosim vás řešíte/vyřešili jste UK telefonní číslo na pár tejdnů/měsíců?
    Byl jsem přesvědčenej o tom, že mi musí dát každej operátor simku zadara a kolik liber dám, tolik mi nabijou jako kredit.
    Včera jsem si ale ve slabý chvilce (tou dobou už jsem byl nemocnej a měl asi horečku) koupil za 10 liber simku a teď koukám, že je na ní kredit nula :/
    SP1T
    SP1T --- ---
    SUNY: co je tam vyjimecnyho?
    MIYU
    MIYU --- ---
    Firma Whyte Chemicals Ltd sidlici ve Finchley, Londyn bude schanet cloveka na
    pozici Business Coordinator.

Jedna se o podporu obchodu pro centralni a vychodni evropu (obchodni manazer je Slovak, vetsina firem sidli v CR, SK, SL, CR, HU, PL).
    Budou tedy hledat cecha v idealnim pripade se znalosti nemciny a s podobnou praxi.
    http://www.whytechemicals.co.uk

Pozice je vlastne preobsazenim me pozice, kterou jsem vykonavala z pobocky v Rotterdamu, nyni to prevedou na centralu do Londyna.

Je mozne ze uz neco bezi na pracovnich serverech ale nejspis to jeste nebude venku.
    Tak jen jako info, kdo chce at si to sleduje dal a ev. firmu oslovi.
    SUNY
    SUNY --- ---
    jinak směrem na jih od Londýna, ve městě Bournemouth, vřele doporučuji bar 1812...nejlepší bar, v jakém jsem kdy byla :)
    SUNY
    SUNY --- ---
    YOUNGUNYOUNG: dík :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam