• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    STANTHA
    STANTHA --- ---
    DASHA: ja konkretne dnb :)..na tam ten kontakt sem psal jk si mi davala a nic :/
    DASHA
    DASHA --- ---
    a z ceho hrajete? Vim, ze nekdo tu mel spojeni na Vinyl Bar na Camdenu, ale uz si nevzpominam, kdo to byl..

Co hrajete?
    SMETI
    SMETI --- ---
    STANTHA: to by me taky zajimalo ;]
    STANTHA
    STANTHA --- ---
    ahoj
    nemate nekdo prosim kontakt na nekoho kdo v londyne porada nebo dela produkcniho v nejakem klubiku kde by slo dohodnout nejake hrani pro dje :)? Chystam se tam a rad bych to spojil...

dekuji
    STORM2
    STORM2 --- ---
    YOUNGUNYOUNG: tak tak, neradno neradno a hovno platno na to nesrat. ja v roce 99 ztratil obcanku v praze, este ten den sem to nahlasil na fizlech a stejne mi po patnacti letech prisla obsilka od soudu za nezaplacenou pokutu z roku 99 (kdy sem stopro zadnou nedostal).
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    LUCIIE: ztracenou obcanku nahlas na policajtech, dostanes referencni cislo a s nim pak na ambasadu, neradno na to srat.
    LUCIIE
    LUCIIE --- ---
    Hello, mám 2 otázky.. Jedna pro kluky: Kde kupujete normální pánský látkový trenky styl Represent/Styx.. ?
    A druhá pro všechny: Když mi včera šórli peněženku s občankou, mám to nahlásit na PČR nebo v Londonu nebo na to srát, neboo ..? nějaký rady? Mám pas, ale bojim se, aby to někdo nezneužil na nějakou pujčku nebo tak něco.. DÍKY!!
    WOOK
    WOOK --- ---
    STORM2: na P9 byla neprijemna pani, ale nakonec se nechala zlomit a rekla, ze mi to teda poslou na CZ ambasadu v Lon k vyzvednuti.

VIVID: :D
    VIVID
    VIVID --- ---
    STORM2: U obcanky to urcite nejde, u pasu tam nejak moznost je, ale odradilo me od toho ze ta cekaci doba je dost nepredvidatelna, me tvrdili ze az 60 dni a u nas na venkove by to urcite zmatena pani Vorackova doj...la a poslala mi pas do Ankary.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    WOOK: to ti umoznili? me na praze4 na urade velmi durazne vysvetlili ze pas a obcanku si clovek musi prevzit zasadne v miste podani zadosti. jestli ta stara carodejnice kecala...
    WOOK
    WOOK --- ---
    a nebo zazadat v cr a nechat si poslat do uk, to trvalo asi mesic.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    ZUBNI_VILA: jestli jsi v anglii mas dve moznosti - ta prijemnejsi a rychlejsi je zajet si do cr na 14 dni a vyridit tam. ta druha je pres ambasadu v londyne (na nottinghillu) kde to bude stat 40 liber a muze trvat nekolik mesicu. v mym pripade napr. 4 mesice. v listopadu sem dostal na konec ledna termin kdy sem moh prijit podat zadost o novej pas, tzn vyplnit papir a dat jim 2 fotky coz trva 10 minut, pak mesic trvalo nez jim pas prisel a korespondakem mi dali vedet a dalsi mesic nez meli volnej termin kdy sem si ho moh prijit vyzvednout.
    ZUBNI_VILA
    ZUBNI_VILA --- ---
    nevite nekdo kam mam jit kdyz potrebuju obnovit pas?? typuju na ambasadu ale jista si tim nejsem tak jakykoliv info uvitam, kdyztak posta :)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    AKTAJSA: to este existuje? resp. to dneska este nekdo pouziva??
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    Použivate nějakej web na posilani sms zdarma?
    VYKTORYJE
    VYKTORYJE --- ---
    děkuju všem
    BIGI
    BIGI --- ---
    vsechny londynske dealy jsou na here is the city

London City Deals & Special Offers
    http://hereisthecity.com/city-deals/

KLAIR
    KLAIR --- ---
    WOOK: hele, mám dojem, že to není to samé.... tohle jsou slevy max 20%, já hledám takové ty 40-70%. Prostě opravdu skrz.cz nebo tak něco
    WOOK
    WOOK --- ---
    KLAIR:
    Voucher Codes, Discount Codes, Promotional Codes, Money Off Coupons, Online Shopping – MyVoucherCodes
    http://www.myvouchercodes.co.uk/
    Voucher Codes - Exclusive Discount Codes and Discount Vouchers
    http://www.vouchercodes.co.uk/
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KAI: super, díky...

a o něčem, jako je třeba skrz.cz, náhodou, nevíš? prostě agregátor slev? Díky moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam