• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    KLAIR: greenwich - market i celou čtvrť s poledníkem a pak i tržiště v camden town je dobrý...a RAF museum...teda pokud tě zajímaj letadla:)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Před nedávnem jsem si tu vysloužila zřejmě trvalou nelibost snahou najít nějakou slevovou akci na ubytování v Londýně (jsem student, babička, se kterou jedu, důchodce).
    Ubytování nalezeno, teď už jen zábava :)

Takže zásadní otázka, co opravdu v Londýně neminout a co je jen nicneříkající lákadlo na turisty?

Máme 6 dní a zatím vím určitě, že chceme vidět

Tower
    Buckinghamský palác
    Oxford
    Bank of England

a dál hledám zajímavosti, ale rozhodně dám moc ráda na doporučení.
    SOLDIKASS
    SOLDIKASS --- ---
    CS PARTY @ 229 VENUE with CHINASKI, KNECHTOVA KATARINA, LE GRANDE HOUSE - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=WIZrMGar49A
    STORM2
    STORM2 --- ---
    SOWA_VYPALENA: moneybookers pokud vim zadny pobocky nema, je to jen online sluzba.
    LUCIIE
    LUCIIE --- ---
    RAJCHE: Byla jsem v HMV forum v listopadu... a ta show je absolutně jedinečná! Rozhodně nepropásni!!!!
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    SOWA_VYPALENA: hod mi ho do schranky :)
    SOWA_VYPALENA
    SOWA_VYPALENA --- ---
    RAJCHE: jenze ja nemam ucet v uk, pracuju tu jako au-pair a potrebuju nekam jen dat kes...jako u western union..
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    SOWA_VYPALENA: o pobockach jsem neslysel. Poslou ti na adresu overovaci kod, kterej pouzijes na svym profilu na netu. od zpusteni akce, az po pripluti penez na CZ ucet to zabere cca 8 pracovnich dni.
    SOWA_VYPALENA
    SOWA_VYPALENA --- ---
    ahoj, nemate nekdo zkusenost s moneybookers? Maji nejlevnejsi poplatky, co jsem cetla v diskuzich, ale nejak nevim, kde mam najit ty pobocky...v southendu on sea..treba western union je prevazne v trafikach, moneygram na poste,...nevite, kde mam najit tohle??? Mozna blba otazka, ale chvata to a ja to nemuzu vygooglit....thanks
    KAI
    KAI --- ---
    RAJCHE: jeee, amon zase!! cool :) vetsinou s partou nepropasnem.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    Vim, ze to je az hodne dlouho, ale minule jsem to propasl.
    Ted si to ujit nenecham. Kdo se prida?
    http://ninjatune.net/event/2012/may/12/amon-tobin-isam-live-london-brixton-academy

DASHA
    DASHA --- ---
    =DDD
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    Ze rychla obcerstveni v Londyne jsou pochybna jsem tusil, ale tohle?

COLISA
    COLISA --- ---
    Máte nějaké oblíbené informační kanály o tom,co se v londýně děje každý den? Něco jako je např. Houser v Praze nebo nějaké stránky kde člověk vidí co se kde děje a za kolik? Ráda bych něco více podnikala,díky moc:)
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    AKTAJSA: pripadne
    Časopis Respekt
    http://respekt.ihned.cz/predplatne/
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    AKTAJSA: da se koupit vsude od Amazoni:)
    Amazon.com: RESPEKT: Kindle Store: Respekt Publishing a.s.
    http://www.amazon.com/RESPEKT/dp/B0051U2IJU
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    Dá se někde v Londýně koupit Respekt?
    KRONDOL
    KRONDOL --- ---
    LUCIIE: jak pise storm2 u vsech bank, lloyds, barcley, HSBC, natwest, santander apod. jsou zakladni ucty kde je se zdarma. U nektere banky bude k zalozeni stacit pas, nekde proof of address a nekde budou chtit buhvi co, zalezi na bance, libovuli urednika a kazdy rok to je jinak tak je nutne to trochu obehat. Jinak je IMHO uplne totalne jedno u jake banky si bezplatny ucet zalozis. Osobne mam take u HSBC ale prijdou mi jako nesympaticka smazka :-).
    STORM2
    STORM2 --- ---
    LUCIIE: v anglii je to jedno, vsechny banky maj vesmes bezpoplatkovy vedeni uctu i transakce, vyber z bankomatu je zadarmo i u cizich bank, a jediny co te muze zajimat sou podminky pro vybery/platby kartou v zahranici a prevody penez do cr. napr HSBC uctuje asi 20 liber. ja sem si vybral prave HSBC protoze sou mi sympaticky jejich firemni barvy :)
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    LUCIIE: pokud vim, chteji adresu a pas (nebo OP). Barclays naprosto ok. Vsechno free.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam