• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    FREELA
    FREELA --- ---
    KLAIR: je to tam opravdy velmi dobre znacene, neda se zabloudit...
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    KLAIR: easy bus bývá nejlevnější varianta, když se kupuje dopředu, na zastávku odkud se vyjíždí se doptáš
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    KLAIR: tím lépe pro tebe
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    RAJCHE: tohle ještě není londýn :) to je teprve letiště :D
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    KLAIR: Jo. Neboj neztratíte se. Navigace všude po Londýně je podle mě celkem blbuvzdorna:)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    A když jsem vybrala tento vlak, nevíte, kde se na něj nastupuje? Na Gatwick přiletíme na North Terminal, tak abychom se na vlak dostaly...
    a ta Victoria, je tím míněno to důležité nádraží, že ano?

RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    KLAIR: To stojí jen 6? Jako i 9 mi přijde hodně v pohode:) myslím, ze levnější nesezenes.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Prosím vás, jak se nejlépe dostat z Gatwick North do centra? Zatím jsem našla nějaký Easy bus, ale je to strašlivě drahé, tak jestli neexistuje levnější varianta než za 6 a 9 liber na osobu...
    DASHA
    DASHA --- ---
    DASHA: zruseno =(
    STEPIS
    STEPIS --- ---
    chtel bych se zeptat jak to chodi kdyz bych chtel bydlet v UK. co vsechno musim podniknout a udelat v nez odjedu z CR co v UK kdyz prijedu.
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    5.4 v noci chci jet do CZ autem. Jestli chcete jet nekdo se mnou, tak mi hned napiste. Dve mista volny. Urgent, chci bookovat trajekt a potrebuju znat pocet osob, pze ceny stoupaji.
    Budu chtit 30/cloveka.
    Posta prosim....tralalala.
    DASHA
    DASHA --- ---
    a pristi tyden v Hootananny

Superhoot presents:

THE TRANSIBERIAN MARCH BAND
    heady mix, relentlessly energetic cabaret carnival, all over Glastonbury, Lovebox and Europe, roaring on to Hoots stage, a borderless bag of Balkan brass ska and klezmer

THE DON BRADMANS
    genre-spanning blend of music they call chap rock,legendary live performances, witty songwriting, high-energy and innovative “The Don Bradmans come across like a 21st-Century Bonzo Dog Doo-Dah Band, with added festival kudos. Its upbeat music with humour, aided by some great playing and an easy-going stage manner” Latest7, Brighton

TINI HOUDINI
    South London quirky pop + burlesque with AURORA GALORE

Dj support by FYAH SOUND
    reggae, hip hop, jungle, drum & bass, dubstep, funk, party vibes

9pm - 3am
    FREE b4 11pm, £3 after
    DASHA
    DASHA --- ---
    to chapu=)
    SP1T
    SP1T --- ---
    DASHA: no zajit na pivo byh tam mohl. zadnej spojenec v Brightonu na pivo z nyxu ;)

ale tohle me laka vic
    DASHA
    DASHA --- ---
    Chystate se nekdo z Brightonskych? ;)

For those of you who live in the Brighton area. Next week, on Thursday 29th March, Daddy Ad's and I - Earl Gateshead - are doing a Trojan Sound System "Decks and Effects " show. Which means just us , no MC's or singers, at the Volks Club, on the seafront, with Brighton's best Sound System, Unity Hi Fi. We've been asked to play a bit of a "modern " set. So it'll be Reggae, laced with Jungle, Steppers and Reggae Dubstep. There's a good P.A Sound System in the club.........................
    Here's the website
    Unity Hi Fi UK & Arkital Records at Volks Club on Thu Mar 29
    http://www.reverbnation.com/show/6731066
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    VIVID
    VIVID --- ---
    DASHA: a nebo taky ze si budes kupovat svoje vlastni :-)
    DASHA
    DASHA --- ---
    AKTAJSA: Bricklane..
    Ovsem riskujes, ze budes kupovat kradeny...
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    SPEEDY: Tak sedačka je tam jediná a za 50 Liber, což je v mym případě asi dvakrát víc než cena samotnýho kola. Gumtree jsem zkoušel, mě spíš jde o nějakej trh nebo bazar.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam