• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    AMEK
    AMEK --- ---
    Prosim vas, jsem uplne bezradnej. V UK asi neni neco jako idos, ze? Potrebuju najit nejakou levnou moznost jak jet z Maidstone do Weymouthu na vikend a nejak se vubec nechytam. :-/ Jakejkoliv tip nebo odkaz pomuze. Dik..
    AMEK
    AMEK --- ---
    DASHA: To jo ten ucet asi bude o domluve a mas pravdu ze na me s NIN. taky cekaly. Ale bez adresy jsem se nehnul... Ale uz je to par let. :-)
    SP1T
    SP1T --- ---
    Running of the Bulls UK 11 August 2012 | A Pamplona-style pub run on London's Hampstead Heath
    http://www.runningbulls.co.uk/
    DASHA
    DASHA --- ---
    myslim, ze to zalezi na pripadu.. ja jsem taky nejdriv dostala praci, oni mi podepsali a orazili papir s moji adresou a s potvrzenim, ze u nich pracuju a s tim jsem pak sla do banky..
    NIN jsem si zarizovala o mesic pozdeji..
    AMEK
    AMEK --- ---
    STEINFELT: Jo a je to tak. Pokud chces legalni job, tak doporucuju postupovat takhle: smlouva o najmu, ucet, N.I. number a pak hura do prace. ;-)
    AMEK
    AMEK --- ---
    STEINFELT: Ahoj. Osobne bych doporucil co nejbliz k centru co se jeste da sehnat levny bydleni. Treba druha, nebo treti zona by byla fajn. Nebo aspon na nejakych dopravnich uzlech. Jmenovite nevim, ja bydlel v Abbey Woodu coz je 4. zona a obcas jsem travil hodiny cestama do prace...
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    BELTIRA: hledej v googlu hostel nekde u kentish town slovaci to tusim may je to takovy domaci prostredi, ja tam osobne nebydlel ale kamaradka si to pochvalovala a to je takova cimprlich... navic je to blizko do camdenu a do centra ceny jak rikam nevim...
    BELTIRA
    BELTIRA --- ---
    Zdravim, kamaradka se sem chysta v zari na navstevu a hleda nejaky levnejsi hotel v nejake klidnesi cvrti. Vite nekdo o necem? Diky
    STEINFELT
    STEINFELT --- ---
    ahoj, mel bych dotaz / zajimalo by me , kde je nejvyhodnejsi sehnat si bydleni z hlediska hledani prace. zatim praci nemam a bylo mi receno ze abych ji mohl mit, tak potrebuju bank. ucet a k tomu abych mohl mit ucet potrebuju stale bydleni. musim tedy mit nejdriv bydleni, abych vubec sehnal praci? .
    FREELA
    FREELA --- ---
    BBC lawyers consider formal appeal over court ban on riots drama. | Defend the Right to Protest
    http://www.defendtherighttoprotest.org/bbc-lawyers-consider-formal-appeal-over-court-ban-on-riots-drama/
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    Nevíte někdo o aktuální akci typu techno pod širým nebem v Londýně či okolí? Jedu tam za kámoškou a chtěly jsme vyrazit jinam než do předraženýho klubu... příští nebo přespříští víkend. Případně tipy na nějaký stránky, kde by se dala tahle nějaká akce vyzjistit (stránky nějakýho britskýho soundsystému či něco podobnýho). Díky.
    ILEGAL
    ILEGAL --- ---
    cusec, jedu v utery do Londyna z Prahy, nepotrebuje nekdo neco? :)
    KAI
    KAI --- ---
    DASHA: moje rec!
    DASHA
    DASHA --- ---
    KAI: njo, uz je temer komplet..
    TRAMVAJ
    TRAMVAJ --- ---
    Neví někdo o podobné stránce jako je "nyx" ale anglické (Londýn) vlastně klidně " nepodobné " ... jen něco kde se najde info o dobré muzice, umění, filmy, akce, knihy, prodej, pomoc, všechno ... díky za info :)
    MARLON
    MARLON --- ---
    Hi , prosím nejede někdo v Srpnu do UK autem ? potřeboval bych tam vzít štěňátko, všechny papíry a očkování je zařízeno. Příspěvek na palivo samozřejmostí ;)
    KAI
    KAI --- ---
    AMEK
    AMEK --- ---
    Ahoj. Nejede nahodou nekdo z Londyna do CR v patek 27.7. kdo by mel misto na jednu osobu? Samozrejme za prispevek na cestu. Potrebuju na vikend neplanovane domu. Dik.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    LUCIIE:
    VIVID: ja mam zato ze se v budovach nesmi kourit a je na to zakon bez vyjimek...
    VIVID
    VIVID --- ---
    LUCIIE: jeste bych dodal ze vetsina hotelu ti nauctuje cisteni pokoje pokud dojdou k zaveru ze si v pokoji kourila (cca 50-100 liber)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam