• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    SM3
    SM3 --- ---
    SPEEDY: netuším, nemám s tím nic společného, jen jsem na to narazil...

Ale když už sem píšu...
    Jedu s kamarádkou do Londýna na víkend od 5. - 8. října a hledáme ubytování/přespání, jsem nenároční, nekonfliktní a čistotní, jde víceméně jen o přespání a přes den vypadneme...
    Pokud byste někdo o něčem věděli, klidně tip na nějaký hostel za normální ceny apod. tak uvítám tipy.
    Případně díky :)
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    SM3: Sel bych 30. na ten private viewing s after party. Myslis, ze staci vyplnit ten formular a dostanu pozvanku?
    SM3
    SM3 --- ---
    DASHA
    DASHA --- ---
    SP1T
    SP1T --- ---
    SID: ale zas mimo Londyn maj mysi na loukach preeee ;)
    SID
    SID --- ---
    jo ted je vsude policajtu skrz olympiadu... a jak na potvoru nemaj co lepsiho na praci nez prudit danovy poplatniky o neco vic nez normalne
    FREELA
    FREELA --- ---
    pro drive narozene :) ...

Dnes Miro Zbirka v Sadler's Wells
    Sadler's Wells Theatre - Jon Anderson, Miro Zbirka & Slovak Symphonic Orchestra
    http://www.sadlerswells.com/show/Jon-Anderson-Miro-Zbirka-Slovak-Symphonic-Orchestra
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    SP1T: muzes u me pred barakem, koukni se na earls court car park, nevim ale jak je to tedka s olympiadou... je to tu vsude zavreny a v kazdy ulici sekuritak uz asi mesic...
    SP1T
    SP1T --- ---
    nekdo tip na hlidany parkoviste pro malou dodavku cim bliz centra tim lip?
    DASHA
    DASHA --- ---
    Zitra v Hootananny Brixton*

Superhoot presents ALEJANDRO TOLEDO AND THE MAGIC TOMBOLINOS, Hoots favs, recently showcased on C4, ‘seduced by an exotic sway of melodies..a frenzy of beats and riffs which left us unable to sit still, gypsy klezmer with shades of Middle Eastern mystery interspersed with vibrant African and Latin, the mix was intoxicating,’ Songlines, ‘One of the hottest bands around – prepare to dance your socks off’ The Guardian
    WILLE AND THE BANDITS, folk, world, bluesy rock with slide guitar and huge rhythmic diversity of the percussionist, ‘Wille and the Bandits are taking roots music to a new level’ Rootstime Magazine, ‘Incredibly talented’ Maverick Magazine
    THE CRACKED, balearic vibe, African beats, English pop, infectious combination of harmony, torrential rhythm and spiky melody, quirky energy

+ DJ Dasha Fyah (Fyah Sound), hip-hop, dub, reggae, funk, party vibes

9pm-3am
    Free be4 11pm, £4 after
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    YOUNGUNYOUNG: Giffgaff vypadá zajímavě, ale asi si přece jen dojdu pro simku Three, i ten jejich 10 librovej tarif mi bude stačit
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    BEZDA: jj taky se k nim chci pridat
    BEZDA
    BEZDA --- ---
    AVALON_CZ: Doporucuju Three, all you can eat data na mesic za 15 liber bez smlouvy
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    Jaká SIMka se vyplatí koupit, když potřebuju hlavně mobilní data a téměř žádné volání? Na 1 měsíc.
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    ja mel NIN az po asi 4 mesicech prace.. do te doby jsem pouzival TN-datum narozeni - M (pro zenske F)
    DASHA
    DASHA --- ---
    DREDIK: neni pravda

"You can start work without one but you'll need to apply straightaway."
    HM Revenue & Customs: Applying for a National Insurance number
    http://www.hmrc.gov.uk/ni/intro/number.htm

STEINFELT: Rekla bych, ze ted jde jen o to, jestli tedka driv ziskas NIN, nebo narazis na potencionalniho zamestnavatele, kterej neni linej uvazovat a co dokaze pochopit, ze teprv zacinas a vezme te i bez nej (jak to bylo u me)
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    DREDIK: uz se tu opakuju znova...
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    STEINFELT: prvni a posledni vec co potrebujes v uk je NIN prez to vlak nejede, muzes ale pouzivat application national insurnance number ktery ti nadiktovali pri telefonatu a jestli sis ho nenapsal tak si neco propas ale nezoufej do tydne od telefonu by ti melo prijit na adresu app dopis kde sou vsechny nalezitosti co potrebujes k nin cti si poradne co pisu uz se tu s timhle opakuju... Jasne ze potrebujes nin pro praci v agenture protoze jinak delas na cerno neodvadis dan a
    STEINFELT
    STEINFELT --- ---
    Jo, to taky delam. )) Ale spis se mi ozyvaj z internetu teda. Bohuzel chtej vzdy NIN prave. A dost casto mi prichazej maily s tim, ze zamestnavatel chce ukash voucher v hodnote padesati liber na CRB, ale to spise povazuji za podvod, takze jim na to ani neodepisuju. K praci pres agenturu je NIN asi taky nutnosti, co?
    AMEK
    AMEK --- ---
    STEINFELT: Tak zaridit si ucet je otazka hodinky, Na NIN si sjednej appointment taky co nejdriv. At mas aspon nejaky datum ktery kdyztak muzes rikat potencialnim zamestnavatelum. ;-) Kdyby se nedarilo, tak alternativa jsou ruzne agentury, ale vis jak... Ja jsem chodil s CVckem v ruce po meste a zkousel vsechno. :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam