• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    STORM2: když jsme už u toho OT
    tak Jihoměstský pivovar má a) šílenou akustiku b) nejhorší obsluhu na světě c) předražený jídla d) divný pivo
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    STORM2: v baste se docela pokazili...to uz radsi zly casi a jejich 36 píp
    STORM2
    STORM2 --- ---
    AVALON_CZ: kamosi si ho pochvalovali, ja tam nebyl. muj jednoznacnej favorit je hospoda Bašta v nuslich (taborska ul.) a jejich polotmavy, psenicny a wasabi, k tomu pikantni gulas z kurecich srdicek a domaci chleba, pripadne drevorubeckej steak... nic vic ke stesti nepotrebuju :) jo a este mi chutnalo pivo U Tri Ruzi (vedle staromaku), i kdyz moji penezence uz tolik ne (46kc za 0,4l)
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    STORM2: ale třeba z Jihoměstského pivovaru se IMHO nedá pít ani jedno pivo
    STORM2
    STORM2 --- ---
    SPEEDY: proto sem si v praze velice oblibil hospodsky pivovary. vyrojilo se jich tu celkem dost a s beznejma pivama se to neda srovnavat.
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    To jsou zase neuveritelny kecy. Vetsinu piva, co se na svete pije stejne, vari tri korporace (Anheuser-Busch InBev, SABMiller a Heineken) a je skoro jedno, jestli je vari v New Castlu, Cechach nebo Polsku.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    STORM2: ok, uznávám, že to s tím hnustý jsem přehnal. Měl jsem napsat jiný. Minihospůdky jsem prolezl v Brightonu, jako dobrý, ale nepřišel jsem tomu na chuť.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    AVALON_CZ: vetsina toho importu (fosters, stella, carling, carlsberg, kronemburg) se vari v jednom kotli v newcastlu. do anglie se nejezdi pit svetly toceny pivo, nybrz tradicni britskej ale, nejlepe ty nejmensi a nejmin znamy znacky nekde z venkova. chvili trva si na ne zvyknout ale pak to stoji za to, pivni turistiku mam v uk opravdu rad. a na osvezeni je tu cider.
    rozhodne bych netvrdil ze je v uk hnusny pivo, jen musis pit to co tam umej varit a ma to tradici (stejne jako si v cechach das gulas a ne burger, teda pokud nechces aby ti prinesli nedodelanou hroudu smradlavyho masa ktery ma s hamburgrem spolecnej nanejvejs nazev)
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    _FREZA_: Pamatuju si akorat na dobrej Double drop a LPA (London pale ale). Zbytek des / europivo / import z celeho sveta
    _FREZA_
    _FREZA_ --- ---
    AVALON_CZ: Naopak je tu vyrazne lepsi nez cesky lagrochcanky... ;-)
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    NAGABA: v UK je hnusný pivo, doporučuju trochu tvrdší alkohol.. a nebo v supermarketu Plzeň / Budvar okolo 2 GBP za půllitrovou flašku.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    YOUNGUNYOUNG: jasny ten sem nepocital, to beru jako samozrejmost :)
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    STORM2: "star", co tocej u Vrany mi prijde docela ceskej
    STORM2
    STORM2 --- ---
    NAGABA: staropramen maj v kazdy druhy hospode ale s tim ceskym to nema nic spolecnyho. nejlepsi cesky pivo ktery tam muzes dostat je lahvovej budvar (bacha, plechovkovej je hnus).
    NAGABA
    NAGABA --- ---
    FOSILIE: ne to ne, místní bych si taky dala, ale po tom českým se mi stýská. :D do londonu jedu pro london!!:D
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    NAGABA: jejda, to jedeš až do Londonu aby sis dal/a český pivo? Buď statečná a dej si místní.
    NAGABA
    NAGABA --- ---
    STORM2: díky za radu!!

AVALON_CZ: díky i tobě!!:)
    ještě na dobré, nejlépe české pivo v londonu??
    STORM2
    STORM2 --- ---
    NAGABA: kup si v trafice nebo na metru oyster kartu a nabij si na ni 5 liber kredit. kdyz to projezdis dobij si jeste pet, to ti na dva dny jezdeni po centru (zony 1-3) snad vystaci. oysterku pri odjezdu vrat nekde na metru a dostanes zpet vratnou zalohu 5 liber.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    NAGABA: Oyster card, v každé stanici metra
    NAGABA
    NAGABA --- ---
    Ahoj, o víkendu jedu na návštěvu Londýna na dva dny. Ráda bych se zeptala, na nejvýhodnější lístek na městskou, a kde ho koupím. Díky moc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam