• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    KAI
    KAI --- ---
    za minimalku tam nikdo nemaka, jen snad ta nejvetsi verbez co neumi ani anglicky - hispanci, macdonald a podobny sracky

vs

LOL!!! A ty mě znáš?? Ty víš, co sem si prožil, čím sem si prošel a jaké mám zkušenosti a jakou mám angličtinu, že si mě dovoluješ soudit???

ZZGERO: tak jeste ze nas tak nepotrebujes, ty hysterko manazerska
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    DARKINA: Zadas svuj postcode a jedes: http://www.metoffice.gov.uk/public/weather/forecast/?tab=5day

PIETY23: Nesmysl, pokud bouchas ve dvou pracich 90h za minimalku (od pristiho mesice £6.19), zaplatis stejne na dani, jako kdyz bouchas v jedne praci 45h za £12.38).
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    ja si myslim ze ZZGERO ma pravdu zit s minimalkou v londyne se neda - pokud nebouchas 90hod tydne.. a 2 prace nemaji smysl kvuli danim
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    SPEEDY: uff, tak to mě nějak úplně uniklo..sorry! ještě, žes to sem hodil..
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    DASHA: diky moc, takhle pro predstavu me to bohate staci...
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SPEEDY: uff konecne jsem vrchnich 10% :]]]
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    SPEEDY: plis z jake stranky beres to pocasi?
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    ZZGERO: Jak nebyla zodpovezena? Co takhle hned prvni reakce na tvoji otazku: [ DASHA @ Londýn - fotky, info, zajímavosti ]
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    SPEEDY: tak jestli maká duty manager za minimálku, tak to je na tom UK doooost špatně..
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    FREELA: ty seš fakt uplně mimoň...:DD takže sračko původně jsi mě nestál ani za odpověď, ale pak sem si to rozmyslel..co takhle reference z Australie (Sydney) - to je asi moc malé město na tebe, že?? nebo co třeba Nový Zéland -to je zase moc daleko na tebe, viď?? Já sem nikdy neříkal, že o tom vím bůhví jak velký info (co takhle se naučit číst - nikde jsem to nepsal) proto sem tady a ptám se..MOJE OTAZKA BYLA: kolik si v pruměru vydělá manager restaurace ?? Do ted nebyla zodpovezena.. Naprosto nechápu vaši snahu komentovat úplně mimo mísu a dávat mi rady do života..Nikdo o ně nestál..ale když ste všichni tady příjemní jak prdel a namistrovaní jak největší páni, tak si nemyslete, že vás nějak bůhví jak potřebuju - zvládnu to i bez vás..

jenom by mě zajímalo, na co ste tak namyšlení - letenka do londýna stojí asi litr v akci a nepotřebujete víza do UK, takže dostat se tam zvládne úplně každej troll...:)))

a chlubit se fakt nepřijdu, to mě totiž nebaví..
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    ZZGERO: Za minimalku, nebo skoro minimalku maka v UK 90% Cechu. Lidi, co v Londyne chteji makat jako manager restaurant, duty manager, nebo za bar, nebo na plac, je tolik, ze jim nikdo vic nez tu minimalku davat nemusi. Myslim, ze Dasha, ktera ma s timhle zkusenosti tri prdele, ti jasne vysvetlila, jak to chodi, takze nechapu, proc se o pet prisvevku vys na to ptas znovu. A s timhle pristupem minimalne v tomhle auditku opravdu nepochodis.
    FREELA
    FREELA --- ---
    ZZGERO: hele za vic mi nestojis :) prace v UK je zalozena na referencich y UK. jestli ti tohle ti "vsichni" nerekli, tak vis uplny hovno ty. ale schvalne se sem prijd pochlubit, az se stanes ze dne na den managerem :)
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    FREELA: hmhmhm, taky ses inteligentně vyjádřil/a...;)
    FREELA
    FREELA --- ---
    ZZGERO: ty mas ode me, ty sracko :)
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    VIVID: a nejsi na FB!! Na nejaky minuska ti tady kazdy z vysoka se.e...:DDD
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    VIVID: LOL!!! A ty mě znáš?? Ty víš, co sem si prožil, čím sem si prošel a jaké mám zkušenosti a jakou mám angličtinu, že si mě dovoluješ soudit??? :DDDD Vem si prášek a drž hubu!! Fakt nesnáším idioty, co se budou do mě navážet a přitom ví úplný, ale úplný hovno o mě...
    VIVID
    VIVID --- ---
    ZZGERO: No s takovym pristupem bych ti poradil nikam nejezdit. Tady nikdo neni zvedavej na xenofobniho chytraka co si mysli z nej nekdo udela restaurant managera protoze umi dve slova anglicky.

Tak doufamn ze ti to stehovani nevyjde protoze takovyhle "vylepsovani" povesti cechu co se sem roshodnou odstehovat opravdu nepotrebujeme.
    ZZGERO
    ZZGERO --- ---
    DREDIK: hele, jak si na tom s anglictinou? me vsichni rikali co zili v UK, ze za minimalku tam nikdo nemaka, jen snad ta nejvetsi verbez co neumi ani anglicky - hispanci, macdonald a podobny sracky...sorry to nemela bejt narazka na tvoji pritelkyni...;). bydleni v londyne mam poreseny..a chtel bych tam makat jako manager restaurant, duty manager, nebo za bar, nebo na plac...a nebo se tam porozhlidnout po necem v IT - provoz - takze admin, support, networking...jako sorry ale makat za minimalku v londyne??? WTF ?!? za minimalku muzes makat kdekoli jinde v anglii, kde je ale o polovinu levneji nez v londyne..
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    ZZGERO: jako pocitej ze ze zacatku asi nedas vic jak moinimum: 5,75 cistyho za hodinu a bydleni i s jidlem te vyjde tak na dve kila tejdne (teda v londyne) kdyz budes mit stesti, zrovna hledam taky bydleni a pirde moi to docela nadlidskej ukol porad a to uz hledam potreti...jiinak masiruj svaly a sezen si co nejrychlejc mapu a kolo protoze jestli setrit tak zapomen na dopravu je draha a nestoji za nic (furt posrany svetla v metru 20 min v tunelu ve spicce opakovane nekolikrat tejdne.. Prejde te chut i tak,))
    YOUNGUNYOUNG
    YOUNGUNYOUNG --- ---
    SPEEDY: jojo, taky se nad touhle predpovedi posledni dva dny zabijim a co den cekuju, jestli teda jako ze jo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam