• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    DASHA
    DASHA --- ---
    MOIAA: tam bych to povazovala spis za takovej "novej" vintage.. Na opravdickej vintage jedine Bricklane & okoli.. =)
    MOIAA
    MOIAA --- ---
    MARUSIA86: to spíše camden. Sedni na metro/bus a zajeď do camden townu, tam je toho fura :)
    MARUSIA86
    MARUSIA86 --- ---
    Ahoj, je poblíž Oxford street v Londýně něajakej super vintage obchod - retro oblečení??? Díky moc
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    ILEGAL
    ILEGAL --- ---
    Tak adrenalinu a thc neni nikdy dost ;)
    STORM2
    STORM2 --- ---
    ILEGAL: nebo na spolecnou jizdu metrem? :D
    ILEGAL
    ILEGAL --- ---
    Ve stredu se jedu podivat do Londyna, nekdo na pifko, kafe, brko, odpoledne nebo vecer? :)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    jen kdyby nekdo nevedel treba jako ja..ted jsem narazil na http://www.railcard.co.uk/network/

30% off z ceny jizdenek na vlak
    DASHA
    DASHA --- ---
    !!!

"Anyone know of anyone looking for a job in hospitality. Brand new spanish bar/restaurant opening in Brixton, Manager and Bartender positions available message me."

kdyztak mne do posty, preposlu...
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    NICK_SLAUGHTER: me se teda osvedcilo hyde park suites. je tam i kuchyne. cca 950 noc
    CERWOZA
    CERWOZA --- ---
    ..a co je podle tebe levné ??
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    NICK_SLAUGHTER: na furt, na tyden, do centra, mimo centrum be more specific...
    NICK_SLAUGHTER
    NICK_SLAUGHTER --- ---
    čau, v červnu se chystám do londýna, nemohl byste mi někdo poradit s levným bydlením?
    DASHA
    DASHA --- ---
    =)

*THIS SUNDAY 10/03*
    The Big Chill Bar (just off Bricklane)
    Djs Earl Gateshead & Dasha Fyah
    6pm - 1am
    *free entry*
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    zdravím, nemáte někdo cestu autem z Prahy do Londýna? (a zpět) v dubnu. Samozřejmě se složím na benzín (nechci letět)
    Děkuju!
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    Nevite, jak je to s tou pravidelnou velkovernisazi v Shoreditchi/Hoxtonu? Jak se otevrou vsechny galerie, hrajou DJs, drinky zadarmo, hipsteri prsej z nebe. Myslim, ze by to melo byt kazdy prvni ctvrtek v mesici. Chtel bych o tom neco napsat a nechce se mi varit z vody. I kdyz... asi se tam ve ctvrtek pujdu podivat.
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    AKTAJSA: Vzhledem k tomu, ze dneska je posledni den, tak to moc ruzove nevidim.
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    SPEEDY: V dobrej cas si ve fronte posedis ani ne hodku. Tak hodka a pul je podle me standart. A stoji to za to.

http://aktualne.centrum.cz/kultura/umeni/clanek.phtml?id=766585
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    Pouze v Londyne jsou lidi ochotni stat 8 hodin ve fronte na dest:

Barbican - newsroom - artform press releases
    http://www.barbican.org.uk/news/artformnews/art/visual-art-2012-random-internati
    DASHA
    DASHA --- ---
    Aha, sakra.. ja to dala do Londonskyho auditka... Pardon*
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam