• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    VASUCEK
    VASUCEK --- ---
    Zdravím, koncem listopadu poletím na víkend do Londýna a nikdy jsem tam nebyl, takže bych potřeboval pár rad :)

Přiletím v pátek večer a zpět odlétám v pondělí odpoledne, takže budu mít 2,5 dne čistého času. Poletím sám a chci Londýn co nejvíce poznat + nějaké nákupy.

1, vyplatí se prosím koupit tady tento London Pass na 2 nebo 3 dny za £64.00/£69.30? Nejsem ten typ, co by od rána do večera obíhal všechny památky podle předem naplánovaného itineráře, ale zase se nechci toulat jen tak ulicema a rád bych něco viděl. Zároveň mi to přijde celkem drahé (vzhledem k tomu, že mě letenka stála pár stovek a budu bydlet přes Couchsurfing u místních ;).

Je mi jasné, že bych mohl pogooglit, vytipovat si pár památek na které se stojí za to podívat a jednoduše si spočítat jestli se mi to vyplatí nebo ne, ale nemám moc čas a spíše dám na doporučení někoho kdo tam žije nebo má zkušenosti co stojí za to a co ne.

2, k tomu se pojí na ty 3 dny i MHD .. co je nejlepší zvolit? Nějaké celodenní lístky? Kolo? Existuje něco v kombinaci s dopravou z Lutonu?

Předem moc díky za jakoukoliv radu a tip!
    FREELA
    FREELA --- ---
    Mam stehovaka z Pohybu za £9/hodinu + nafta. Je ochotnej a presnej, muzes mu zavolat a zeptat se na rozebrani skrine. Posta...
    LUCIIE
    LUCIIE --- ---
    Cau, nevite nekdo o levnych stehovakach? Popr. existuje sluzba, kde Ti rozmontuji a smontuji skrin? Diky.
    KAI
    KAI --- ---
    RAJCHE: wtf?? :D
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    bylo?
    MRIZEK
    MRIZEK --- ---
    ahoj, nema nahodou nekdo cestu Londyn - Edinburgh a zpet vikend kolem 23.-26.8.? :)
    Nebo nejaky tip, jak se tam levne dostat? Treba neco jako mitfahrengelegenheit, jizdomat...
    FREELA
    FREELA --- ---
    LUKK: mas mit ctyri jako ja! :) koncim debatu...
    LUKK
    LUKK --- ---
    FREELA: a co kdyz ztratis doklady tri?
    FREELA
    FREELA --- ---
    clovek muze ztratit i dva doklady, takze je mozna nejlepsi vzit si tri...
    LUKK
    LUKK --- ---
    MOIAA: pokud vyjedes ven s jednim dokladem tak ho asi ztratit nechces :D
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    MOIAA: dík:)
    MOIAA
    MOIAA --- ---
    IM_MORTAL: na op můžeš, ale pokud ho ztratíš tak to není moc "no problem" :D
    LUKK
    LUKK --- ---
    IM_MORTAL: no problem:D
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    technická otázka - jak to vidíte do anglie s OP? každej tvrdí něco jinýho, tak mě zajímá něco přesnějšího
    LUDWIG_
    LUDWIG_ --- ---
    LADKAW
    LADKAW --- ---
    Ahoj, nejedete náhodou teď někdo někdy autem z Londýna a nemáte volno v autě? Samozřejmě bych přispěla na benzín...
    HERMIE
    HERMIE --- ---
    Zdravíčko vespolek. 20. září odjíždíme s chlapcem do Londýna. Nemá někdo pokoj, či známé s volným pokojíkem k pronájmu v Londýně? Máme nějaké typy, ale většinou chtějí, abychom šli v nejbližší době na prohlídku, tak to zkouším tu.
    Kdyby také od tohoto data hledal někdo dva pracanty (jeden ajťák s golfovo-trenérskými sklony a druhá já, brouk pytlík, se zaměřením na cizí jazyky ), byli bychom vděční a nadmíru nadšení :) Snažíme se rozhodit sítě všude, děkujeme :)
    MRIZEK
    MRIZEK --- ---
    zdravicko, nepotkam nahodou nekoho z vas zitra zde? http://bandzone.cz/goodfellas
    KORK
    KORK --- ---
    Zdravím. Nenašla by se tu nějaká dobrá duše co mohla poskytnout azyl v Londýně dvoum až třem pohodovým lidem v termínu 25.7.-30.7.2013 ? Dík ;)
    BIGI
    BIGI --- ---
    IM_MORTAL: akce http://www.travelodge.co.uk/
    je to treba sledovat a bude kolem £20-30 za noc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam