DREDIK: je tady spousta lidi co se nad tu hranici dostat nemuzou, jsou to podle me takovy otroci systemu vidim to na spolubydlici, polka 35 let, dela prodavacku a pak dalsi dve uklizeci prace a nad 20k rocne se nemuze dostat, nema zadnou budoucnost tady ani v polsku, je zoufala nema chlapa..tak shani nejakeho, ale v jeji situaci o ni neni zadny zajem. Pro me ztracena generace.
A takovych lidi tady bude Imho vetsiha, protoze kdo je sikovny tak zustal v cr nebo domovine a nema nejak extra potrebu vycestovavat za praci, a druha skupina je co uz ve sve domovine staly za presdrzku nechytli se nekde na internetu si precetli ze i uklizecka se ma v Londyne fajne, tak vyjeli stretli se s realitou a z toho UK kolotoce se jim nedari dostat, protoze maji sice malo, ale doma by meli jeste mene. A ta treti skupina je pak docela obecna, v necem jsi dobrej, makas pro mezinarodni firmu, tak pak se hranice jaksi mazou a uz je jedno jestli to je praha londyn, nebo honkong...ale to je jen muj skromny nazor a treba se uplne pletu