• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    DASHA
    DASHA --- ---
    LINDUSHKA: skoukni Wizzair, Easyjet a BA.. dojizdim ty bookingy vzdycky skoro cely, vcetne zavazadel, aby se ukazalo, kterej je ve vysledku fakt nejlevnejsi...
    LINDUSHKA
    LINDUSHKA --- ---
    Máte prosím někdo tip na nejlevnější možný letecký low cost do Londýna a zpět? Děkuji!
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SP1T: kolem 8, ale je to hlavne protoze posloucham a stahuju ze spotify v nejvyssi kvalite..a taky hodne posloucham radio
    SP1T
    SP1T --- ---
    Kolik jste kdo stahnul nejvic dat za mesic? Sledujete to? Obvykle se pres 3GB nedoatnu, takze jsme par let zadny varovani nedostal a zil v domeni, ze to mam neomezeny.
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    DRACONICUS: no já od Three právě odešel nejhorší operátor, jaok když pomuny ty jejich podělaný plány za který sem platil 32 liber a měl unlimited volání a sms jen internet né, tak nejhorší byl signál, vešel sem do baráku a bez signálu. potom spoždění sítě, známá mi v 23:00 poslala sms kterou sem dostal v 00:15 a kolem půlnoci mi poslal další sms kterou sem dostal v 1:05 nejhorší, teď sem přešel k EE protože sem čekoval že to pokrytí maj opravdu super tak uvidim
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    ANNYSEK: sak ti tady nekdo psal ze jsis na toho sveho stezovala ne?:]

SP1T: mam giffgaff a je to opravdu unlimited, ted navic bude i 4g ale tam bude limit
    ANNYSEK
    ANNYSEK --- ---
    BADHORSE: To jsem ale asi nebyla ja, ne?
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    Ja mam trojku a pohoda jezdit na netu jak utrzenej...
    SP1T
    SP1T --- ---
    a jak je ten vas neomezenej internet neomezenej? ja mam O2 unlimited ale je to "unlimited" - po 3.5GB mi prisla zprava z eme zpomalujou a eventualne usrihnot kdyz budu pokracovat...
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    EFFKA: T-mobile (payg) signál docela blnul a kolísal. Nehledě na prodlevy při přechodu z 3G na HSPA. I když vodafone byl horší...
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    BADHORSE: priste tam dam sarkastickyho smajlika
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    DRACONICUS: ja mam tmobile za 10 a normalka...
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    ALTOR: Z mojí osobní zkušenosti se vyhnout t-mobile a vodafone. Naopak dobré zkušenosti mám s Three.
    DASHA
    DASHA --- ---
    BADHORSE: do toho ti nic neni, predpokladam ;)
    sorry
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    ANNYSEK: ja jsem cetl minule rozchodovou diskuzi tak mi nebylo jasne za kym tady jezdis
    ANNYSEK
    ANNYSEK --- ---
    BADHORSE: Ja jezdivam za pritelem, co tam bydli, tak rada ctu diskuzi mistnich.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    no ja myslel ze se tady bavime lidi co tu bydli
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    BADHORSE: milostná turistika ;)
    Jen tak na okraj u koho stojí za to mít tarif, neomezený volání a data?
    ANNYSEK
    ANNYSEK --- ---
    ANNYSEK: Zrovnatak si muzu zaridit datovy balicek od CR operatora, taky za par korun a taky jsem lina.
    ANNYSEK
    ANNYSEK --- ---
    BADHORSE: Protoze jsem lina to zarizovat, kdyz tam jezdim jen obcas na vikend :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam