• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    SP1T
    SP1T --- ---
    DRACONICUS: v h&m nakupuje manzelka, ja myslel H&H van rental :)
    SP1T
    SP1T --- ---
    DASHA: takovej kontakt se rozhodne hodi, sem s nim, nejlepe na nastenku + pripadne podrobnosti

DRACONICUS: pujcuji vetsinou od zabehlychpujcoven jako europecar, enterprise, h&m. z levnych jsem byl u ACE van rental.

Rozhodni se vicemene podle ceny a zjisti, kolik je pojisteni, resp. snizeni odpovednosti. Vetsinou je to z £1000 (podle typu / velikosti) na £150 za skoro stejnou cenu na den jako samotny pujceni. (takze vysledna cena je tak trochu skryta)

Osobne si to vzdy davam, za ten risk to nestoji
    DASHA
    DASHA --- ---
    DRACONICUS: kamarad pronajima sebe s dodavkou, chces kontakt? =)
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Salve děcka. Snažím se najít pronájem dodávky na stěhování na víkend (sobota a neděle). Máte nějaká doporučení a čemu se vyhnout?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    zdar, nějaká zajímavá akce zítra kolem peckhamu? Divadlo, koncert...Něco studentskýho třeba (jsme socky:)
    HERMIE
    HERMIE --- ---
    Pozor pozor,v pátek bude s největší pravděpodobností stávka řidičů a kontrolorů autobusů. Zatím se jedná o autobusy společnosti London United ( seznam možných stávkujících linek http://www.londonutd.co.uk/index.php?bus-routes ) stále se o tom dohadují a pokud se nedosáhne dohody, tak bude stávka i v pondělí.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DRACONICUS: ha, já to pravděpodobně budu kupovat na Kensal Green nebo Earls Court
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    MOIRAIN: Nový výmysl (někdy od května) Abellia na tratích Greater Anglia (Vlaky). Prodávající odmítají nahrát na oyster, že dle jejich nového předpisu jen papírový kuponek, ke kterému je druhá část s nacionálema a fotkou. Aby si pasažéři nemohli mezi sebou lístek předávat. Jen varování před Abelliem, jinde jsem se stím nesetkal.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DRACONICUS: no, zatím jsem v Anglii byla různě dlouho a zažila jsem od nádherného počasí přes přepršky po slejvák, hlavně mi chyběla 3. ruka, mapa+deštník+foťák nelze moc dobře zmanagovat

na jakou kartičku? minule mi to nahráli na Oystercard
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    MOIRAIN: ALTOR:
    1. ano lze. Jen pozor na to kde kupuješ. Pokud na stanici od Abellio (Greater Anglia), tak chcou i pasovou fotku na kartičku.
    2. Na co pláštěnku? Tady buď prší pár minut nebo týden. :) Pokud na ní trváš, tak SportsDirect nějaké měli.
    PHANTA_RHEI
    PHANTA_RHEI --- ---
    Tip na levne taxi ze Stanstedu do Cambridge? Diky
    ALTOR
    ALTOR --- ---
    MOIRAIN: 1. jo, 2. nemam rad plastenky a nevim
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Prosím o turistické rady na výlet do Londýna
    1. Oyster, lze 1. den příjezdu jezdit pay as you go, 2. až 8. na sedmidenní Travelcard (tj. na Oystercard bude nějaký zůstatek) a 9. zase na pay as you go? Asi pitomá otázka, ale radši se zeptám.
    2. Jak moc snadno se tam koupí rozumná pláštěnka? Nemyslím igelitovou tenoučkou věc, ale něco jako tohle http://www.ebay.co.uk/...ak-size-10-12-/321499245184?pt=UK_Women_s_Coats_Jackets&hash=item4adad92a80 nebo http://www.ebay.co.uk/...1106917?var=600230844341&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Díky!
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    SP1T: Essex kousek od East Hamu vedle Wanstead Village. :D A za nedlouho se stěhujeme do Woodford Green. (Kdyby někdo chtěl na pintu, stačí se ozvat :) )
    (Vím, že mapička ukazuje na Aldgate nebo Whitechapel, ale neodpustil jsem si obecný komentář na východní Londýn)
    SP1T
    SP1T --- ---
    DRACONICUS: Vy bydlite nekde v haji, kde uz jsou domy i se zahradou. Mapka jasne ukazuje City! ;)
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    SP1T: Ošklivé pomluvy. Krzysztof může potvrdit, že Mohammed nevěsí koberce ze střechy nebo okna, ale přes šňůru na zahradě. :D
    DASHA
    DASHA --- ---
    DAWEIS: a k tomu 'jen v Cr', letos v lete se zadarila i nejaka ta Italie, Polsko a Slovensko.. (sorry vsem za ot, jen doplnuju =)
    DASHA
    DASHA --- ---
    DAWEIS: jo takhle.. tak si zdovolenim usetrim psani (pac jsem ted na kamosove IPadu a psani tu moc nedavam) a poslu rovnou odkaz, kde je bio a tam kdyztak najdes odpoved =)
    https://soundcloud.com/dj-dasha-fyah
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    DASHA: no divim se co děláš v londýně ... myslel sem že preformuješ jen v čr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam