• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    STORM2
    STORM2 --- ---
    BOTINKA: oyster kartu koupite bud primo na letisti nebo na metru nebo v trafice. myslim ze z brent crossu na goldac jezdi bus 210, je to o neco levnejsi nez metro (kdyz mate nabitou oysterku)
    STORM2
    STORM2 --- ---
    easybus jednoznacne nejpohodlnejsi a nejlevnejsi. nemyslim ze jezdej na golders green ale vyhodej te na brent crossu coz je hned vedle (1 stanice metrem nebo pokud ti pujde nekdo naproti tak i pesky)
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    MOIAA: Teď jsou lístky kolem 1.5GBP. Včera jsem kupoval na konec měsíce za 6.5GBP. Stále levnější než vlak. :)
    MOIAA
    MOIAA --- ---
    DRACONICUS: aha, no to je fakt. Tak klidně přes net :)
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    BOTINKA: MOIAA: Easybus.co.uk Teď se tam dají koupit dost levné jízdenky. Čím plnější bus, tím dražší.
    MOIAA
    MOIAA --- ---
    BOTINKA: buď můžeš předem, nebo se dá i na letišti, ony ty autobusy odjíždějí každých 20 minut, tak si nemyslím, že by to pokaždé měli plné. Já jsem naposledy jela Stanstead-Victoria a teda už si nepamatuju, jestli jsem si kupovala jízdenku dopředu, ale je to možné.
    MOIAA
    MOIAA --- ---
    BOTINKA: ani moc ne, je to nejrychlejší (kromě taxi nejspšíš) a nejlevnější cesta. Vlaky a taxi jsou o hodně dražší a tohle máš přímý spoj.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    MOIRAIN: to je otresny, chtit za to 6 liber. za mejch casu to bejvalo nepristupny, pak sem sel jednou okolo a byl asi den otevrenejch dveri ci co, volnej vstup a clovek si moh jen tak bloumat po lodi. pak tam postavili to ohyzdny plexisklo...
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    STORM2: jo Golden Hinde II, vstup 6 Lb a skoro nic k vidění, Clink prison museum naopak dost zajímavý
    STORM2
    STORM2 --- ---
    krasna je taky prochazka po jiznim brehu temze (queen's walkway) od london eye az k tower bridge, kde se da prejit pres most k toweru. je to krasna prochazka s vyhledem na mesto, cestou potkate blesi trh s knizkama (pokud pujdete za svetla), spoustu poulicnich artistu, galerii tate modern, muzete po millenium bridge (ten z harryho pottera) prejit k st. pauls cathedral. v okoli london bridge je nekolik kostelu, skvelej farmers market, stara drevena lod na kterou se da jit (bejvala zadarmo, ted se myslim plati), muzeum muceni.
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    BOTINKA: Alexandra Palace park. Když počasí spolupracuje, tak je tam nádherný výhled.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    STORM2: je to kousek od wembley stadium, kterej taky stoji za videni, idealni to skloubit jelikoz je to dal od centra.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    BOTINKA: nevim jestli je to v pruvodcich, ale rozhodne bych neminul tohle (pokud jste uz nebyli v indii) Swaminarayan Mandir London http://londonmandir.baps.org/
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    BOTINKA: treba sobotni broadway market v hackney, prochazka v hamstead heath parku a vyhled na londyn...

koukni na weby londonist a timeOut
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    SP1T: Jeden známý. Dělal na ambasádě. :)
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    SP1T: jo:) myho kluka a jeho kamose. ale ani jeden z nich nedela na stavbach:) (hudba, grafitti, malovani atd:)
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    SP1T: tak když všichni makaj na stavbách nebo na bytech :D ;)
    SP1T
    SP1T --- ---
    takova recnicka otazka: uz jste potkali slovaka co by nebyl naposilovanej? :)
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    LUKK: jednoho týpka, builder, slovák. ještě hledám jednoho. protože je office přes svátky zavřený a otvírá až 7.1. tak se nový můžou nastěhovat 7.1. až s nima skočím do tohokanclu . do tý doby mám čas ještě hledat
    LUKK
    LUKK --- ---
    DAWEIS: uz jsi nekoho nasel?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam