• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    STORM2
    STORM2 --- ---
    DASHA: nebyl, ale nedokazu rozpoznat jestli to je zenska s falesnym fousem nebo namalovanej chlap.
    DASHA
    DASHA --- ---
    ..trochu odlehcim..
    nebyl jste nekdo na fousaty vystave v Somerset Housu? =D

Beard : Somerset House
    http://www.somersethouse.org.uk/visual-arts/beard
    Beard exhibition at Somerset House – in pictures | Art and design | The Guardian
    http://www.theguardian.com/...ign/gallery/2014/dec/09/beard-exhibition-at-somerset-house-in-pictures
    STORM2
    STORM2 --- ---
    SP1T: proc nemit srovnani s jinym mistem na planete, diky kterymu to o cem je rec jeste vic vyzni?
    SP1T
    SP1T --- ---
    STORM2: a asi tim, ze ac je to informace zajimava, jako reakce to bylo trochu mimo?
    STORM2
    STORM2 --- ---
    DASHA: tak samozrejme dam 100x prednost sydney pred londynem, ale paradox je prave v tom ze tam toho ve vysledku naprsi vic nez v anglii. akorat ta intenzita je trochu jina :)
    DASHA
    DASHA --- ---
    STORM2: asi tim, ze v Londyne prsi stale.. =) (to bys mu krivdil.. =)
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    STORM2: Nejspis jenom z principu Ze si poslal neco na nyx...:)))
    STORM2
    STORM2 --- ---
    proc ty minusy? koho jsem pohorsil tim ze v sydney prumerne naprsi vic nez v londyne? muzu to potvrdit z osobni zkusenosti. http://www.weather-guide.com/Weather-Comparison/London-Sydney-Weather-Compare.html
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Ten vtip o dvou ročních obdobích mi říkal známý z Britské ambasády v Damašku asi před patnácti lety. Už jsem tu zažil, že pršelo asi pět dnů po sobě s několika minutovými až hodinovými přestávkami.
    SP1T: Nepřetržitý ne, většinou na hodinu až dvě přestane než začne znovu. :D Proti ČR tu prší méně intensivně, ale dlouhodoběji. Nebo mi to alespoň tak přijde.
    BADHORSE: Možná ve statistikách pro City. V Enfieldu a Woodfordu pršelo a kamarádka v St. Mary Cray se mě ptala co to melu, že je tam hezky.
    KAI
    KAI --- ---
    BADHORSE: asi se statistiky realne nepohybovaly zrovna v tech castech londyna kde moje hlava ;]
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    KAI: v 85tym? peotoze ve statistikach zasny takovy udaj neni :-)
    KAI
    KAI --- ---
    BADHORSE: ja se nad tim taky porad rozcilovala...az do doby, kdy jedno jaro prselo 3 mesice v kuse KAZDEJ DEN prakticky bez vyjimky, vetsinou nekolikrat, obcas od rana do rana bez prestani. s detma ve skolce, ktery jsme neustale museli nahanet zpet z hriste a drzet indoor, bylo k nevydrzeni ;]
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    BADHORSE: tyo to je jak kdybych ten londýnskej graf dělal já. přesně odpovídá mojí zkušenosti..
    SP1T: politikům grafy taky nepomáhaj. Venca Moravec je jednu dobu u něj v pořadu zakázal :) holt ví co jsou češi zač :D
    SP1T
    SP1T --- ---
    to je jak u blbejch tady :)
    kdyz uz ani grafy nepomuzou, neni pomoci...
    MAESTRO_MLK
    MAESTRO_MLK --- ---
    BADHORSE: tak vzhledem k tomu, že tohle je průměr, rozdíl je imho velmi patrnej....
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    Pocet destivych dnu v mesici.

Praha

vs.
    Londyn
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    Jako, neco na tech historkach bude. Pamatuju leto, ktery se smrsklo do týdnu, maximálně dvou a jinak chcalo. Prredtim jsem bral proprseny Londyn za famu. Obecne je tam hodne zatazeno i kdyz je pravda, ze predminule leto se hodne povedlo.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    SP1T: prumerne za rok naprsi vic v sydney nez v londyne. rozdil je ze v londyne prsi stale, zatimco v sydney se to vyresi za tri dny privalovejch srazek :D
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SP1T: uz jsem to chtel psat...tyhle destove historky me docela vytaceji..a pravdepodobne vznikaji pze jsem tak nejak vypozoroval vetsina ceskych navstevniku prijizdi "mimo" sezonu pres zimni mesice kdy je letenka nejlevnejsi..a kdy je docela destive obdobi...
    SP1T
    SP1T --- ---
    Londym ma svoje mikroklima a neprijde mi, ze by tu prselo vyrazne vic nez v CR. Naopak tu moc neni nepretrzity vytrvaly dest.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam