• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    WASHO23: jak kde, v South Ken urcite, ale v Shoreditch uz se urcite obevily i divnejsi veci nez typi.
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    LUCIASHAIR: ti nevim, ale myslim že v Londonu bys s týpí byla asi dost nápadná :)
    LUCIASHAIR
    LUCIASHAIR --- ---
    Zdraviiim vsici...nemate nejake typi na levne bydleni v Londyne.Tedkonc 31.8 letim na dva mesice a bouchlo mi bydleni..nebo zda nevite o nekom kdo hleda docasne spolubydlu dekuji za typi
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    BADHORSE: možná pro tebe. pro normální lidi tak tejden :)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    ANGIOLETTO: na kole..cca 3 dny
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    ANGIOLETTO: 3.9. za 54 liber plus cca 20 za bagaz... no neni to nejlevnejsi, uznavam:) otazka jestli se to stejne nevyplati vic, naz stravit 20h+ v buse...

nicmene eurolines maji promo ceny za 1260, ale nevim, na co se to vztahuje.. pripadne onlinebus.cz ma taky nejaky promo ceny
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    ANGIOLETTO: Kdybys to mohla posunout na zacatek zari, tak letenky budou urcite levnejsi... Taky zalezi kam chces jet?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Tak pry reklamace uznana :)
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    KASUMI: význam ukládání peněz do banky je předevšim v tom, že přebíraj zodpovědnost za to, že budou v bezpečí proti odcizení. odměnou za to můžou s tvym zůstatkem na účtě lichvařit a šmelit na burze a vydělávat si tim svoje peníze ... takže s kecama o tom že to neni 100% bych je poslal asi hooodně daleko. ty jsi splnila svou povinnost tim že jsi to nahlásila a tim to hasne.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    WASHO23: Reklamovala jsem a budu doufat. Pry to neni 100%, ale snad ano.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LUKK: Csob
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    KASUMI: ti musej vrátit ne? když je to jasný zneužití páč můžeš spolehlivě dokázat že si v NY nebyla...
    LUKK
    LUKK --- ---
    KASUMI: jakou mas banku?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak mi ASI v uk nekdo okopcil kartu a okoukal pin :/ a v pondeli v new yorku vybral 10k czk
    moje podezreni pada na automat na dobijeni oyster v Heron Quays, pac s tou kartou temer neplatim a nevybiram
    pripadne mam jeste podezreni na prodavacku ve FURLA, ale nechci ji krivdit..
    tak se ted budu modlit, aby mi to banka vratila
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    plus je legalni sublet
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KASUMI: cokoliv co Pises plus bohatej milenec, bily kun na prani spinavych penez, vyhrala na burze nebo to jen nekomu spravuje..
    FREELA
    FREELA --- ---
    V Londýně otevřou restauraci s atmosférou Lynchova kultovního městečka Twin Peaks | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/...otevrou-restauraci-s-atmosferou-lynchova-kultovniho-mestecka-twin-peaks.html
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SUMAC: a kde na to mlada rumunka vzala? na 3-4 byty.. to me zaujalo.. hypo? mafie? golden kid? :)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KASUMI: proc by nevlastnila? na London uplne normalni.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    teda doplnim, ze ten byt u tower bridge mela nejaka rumunka/bulharka.. a ona tech bytu inzeruje vic.. by me zajimalo, jak to dela.. jestli si to pronajima jako byt a pak to pronajima za vic a doufa, ze ty byty uda... strasne mladounka byla.. prijde mi divny, ze by je vlastnila :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam