• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    KASUMI:
    SUMAC:
    nebo to je prostitutka, ty vydelavaji nejvic
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KASUMI: cokoliv co Pises plus bohatej milenec, bily kun na prani spinavych penez, vyhrala na burze nebo to jen nekomu spravuje..
    FREELA
    FREELA --- ---
    V Londýně otevřou restauraci s atmosférou Lynchova kultovního městečka Twin Peaks | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/...otevrou-restauraci-s-atmosferou-lynchova-kultovniho-mestecka-twin-peaks.html
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SUMAC: a kde na to mlada rumunka vzala? na 3-4 byty.. to me zaujalo.. hypo? mafie? golden kid? :)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    KASUMI: proc by nevlastnila? na London uplne normalni.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    teda doplnim, ze ten byt u tower bridge mela nejaka rumunka/bulharka.. a ona tech bytu inzeruje vic.. by me zajimalo, jak to dela.. jestli si to pronajima jako byt a pak to pronajima za vic a doufa, ze ty byty uda... strasne mladounka byla.. prijde mi divny, ze by je vlastnila :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jinak teda kdyz jsme u toho ubytko, davam sem sva dve mista, kde jsem byla pres airbnb

domek dvou starsich gayu, maji pugy, pokoj malinkej, ale ok, postel byla spis 140, pro 2 cechy nezvykle uzke, ale dalo se.. super vlastni koupelnicka.. ale bylo to skutecne u nich doma, takze vecer bylo treba davat pozor na hluk (i kvuli psum, aby nestekali).. nam to nevadilo, sedeli jsme na zahradce a kecali..
    https://www.airbnb.cz/rooms/388397

a tady ten apartman jsme meli ted ve 4, cely byt
    jedna postel 140, druha min. 160, ale spis 180, na gauci se dalo spat taky, ale je to dost uzke.. barak nic moc, ale byt fakt peknej, uklizenej, jako darek na nas cekala cokolada a banany :) skvela poloha, pesky na london bridge/borough market za par minut, spokojenost
    Amazing 2 bed flat in Tower Bridge v Londýn
    https://www.airbnb.cz/rooms/6653748
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    já když tam jezdim sám, tak spím tady, obyč hotel blízko stanice Stratford, kde začíná spousty linek metra nebo DLR po celym Londýně a v okolí je úplně všechno co se týká nákupů čehokoliv :)

Booking.com:hotel ibis London Stratford,Londýn,Británie - 953Hodnocení hostů.Rezervujte hotel hned!
    https://www.booking.com/...ibis-london-stratford.cs.html?sid=ca2deb02208f62e0dc5438901b6ab267;dcid=2
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BRUKEV: Neda se stornovat bez ztraty kyticky - vzdycky zaplatis minimalni fee pro airbnb. Na jednu noc to asi nema smysl, to souhlasim

Tak booking.com no a najit si hotel, co jde stornovat a drzet si nejaky mista v zasobe. Tak to delam ja, dokud nenajdu to nej ubytovani :)

BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    KASUMI: No uvidime. U Airbnb jdou stornovat rezervace? Dnes jsem se dozvěděl, že spolupracovnice od maminy má v Londýně dceru. Tak čichám, čichám příležitost, se k ní/nebo na její tip výhodně někde ubytovat. Bohužel více info budu mít až za 14 dnů. A jelikož mám rád vše zařízeno včas, tíhnu k tomu, abych si někde booknul rozumný hotel s možností storna pobytu. Pro klid duše.

Navíc se nějak na to airbnb pro první pobyt necítím. Budem v Londýně jen první noc ze dvou a prostě nevím. Jsem spíš samotář, mám rád svůj klid. A hotel mi dává pocit soukromí. Nemusím se na nikoho usmívat, s nikým tlachat, starat se o to, zda je nezdvořilé sedět 10 minut na wc, nebo se 15 minut sprchovat... Airbnb mi přijde vhodné, když budu někde bydlet minimálně dvě noci.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    BRUKEV: a nebo couchsurfing, pokud to chceš dát trochu na pankáče:)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BRUKEV: Zkus airbnb.cz
    Zrovna v utery jsem z londyna prijela, meli jsme super ubytovani u tower bridge prave pres to, moje druha a opet skvela zkusenost

Ubytko vol podle toho, co chces videt
    Levny hotely jsou dost hrozny, lepsi je najit si pokoj v soukromi a jeste casto dostanes super tipy, kam v okoli na jidlo apod.
    SP1T
    SP1T --- ---
    Tohle by se mohlo hodit
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    U nás to teda čím dál víc vypadá, že napoprvé v Londýně zvolíme nějaký ofiko hotel/penzion/dobře hodnocený hostel.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    SP1T
    SP1T --- ---
    TILOPA: do pul hodiny normalne, ale nechal bycxh si tak hodinu... nikdy nevis
    TILOPA
    TILOPA --- ---
    Povi mi nekdo, kdo v posledni dobe letel z Londyna do Prahy, do kolika minut od pristani uz mel zavazadla ? Potrebuju odhadnout cas zda stihnu bus ci ne..
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    MOIAA: no nwm, "celkem v pohodě ubytování" znamenalo, že nás dvě chtěl ubytovat na posteli 120 cm široké v místnosti velké asi 2*2,5 m (což jsme uhádaly, že jako fakt ne), barák vlhký a plesnivý a velmi studený, podlahou v kuchyni je vidět místnost pod ní
    MOIAA
    MOIAA --- ---
    BRUKEV: Já jednou byla tady http://www.innlondon.co.uk/ je to v Kensal Green, vede to Slovák a celkem v pohodě ubytování. Sice je to pár roků, co už jsem tam byla, ale kdysi to tam bylo v pohodě.

A útrata, no tak všude se dá platit kartou, tak si vemte jen na 3 dny kolem 100 liber? Záleží co budete nakupovat. Ale karta to jistí a kdyby hořelo, tak bankomaty jsou na každém kroku.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Ok, díky za rady. Jak je to s tou útratou odhadovanou a co ubytko? Spíše mi je doporučována zona 1 a max zona 2.
    SKRU
    SKRU --- ---
    BRUKEV: 2) ma smysl. uz kvuli tomu, ze cena za bus je jednorazova (1,35 tusim) a jedes jak dlouho chces. po puldenni vychazce od toweru k parlamentu a dal jsem pak projizdku ocenil. a je na co koukat, furt:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam