• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    ALEXANDRASAINT: S rocnim upsanim u Three, £15 za 600min, 6000sms a neomezenym netem. zadne problemy i kdyz za mesic projedes 2gb.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    ALEXANDRASAINT: Se obávám, že ten balíček zrušili. Jinak je Three super. Neomezený net na pay-as-you-go nabízí ještě např. GiffGaff, ale jakmile jej člověk využívá více, než by se jim líbilo, tak dělají bububu a nakonec zamezí objednání balíčku na další měsíc.
    ALEXANDRASAINT
    ALEXANDRASAINT --- ---
    ELLTY: hele ja platim £15 na 30dni, bez smoulvy, 300minut, 3000sms, a neomezeny data. je to od Three a jsem spokojena.
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Ahoj, je vás tu víc, co jste dlouhodobě v Londýně? Děláte někdy nějaké srazy? Já bych hrozně ocenila společníka/ky na procházky po městě a po okolí a na různé akce.
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    ELLTY: Radeji si najdi nejaky ubytovani pres Airbnb nez podporovat tyhle zmrdy.
    ELLTY
    ELLTY --- ---
    ALEXANDRASAINT: Hmm, to je neprijemny no. Holt zatnu na chvili zuby. Aspon clovek vi, co cekat. Spis, ze radsi nic necekat.
    ELLTY
    ELLTY --- ---
    ALEXANDRASAINT: Super, diky. Asi to prubnu, pac je to takovy nejaky nejistejsi a jednoduchy. Ten internet je teda docela dost problem, ale v nejhorsim to poresim nekde po kavarnach. Nebo da se sehnat i dobrej net na mobilu bez upisovani?

Nicmene mam jeste jeden dotaz. Myslite si, ze jsou ty dva tydny dost na nalezeni pokoje? Nebo lepsi tri? Premyslim, jak moc brzo/pozde jet.
    ALEXANDRASAINT
    ALEXANDRASAINT --- ---
    ELLTY: jo a nepocitej s tim ze budes bydlet na district line..ja mela stesti ze jsem chytla byt hned na walthamstow, ale maj baraky i na 4. 5. zone a teda po prijezdu do londyna mi oznamili ze mi zmenili misto ubytovani...
    ALEXANDRASAINT
    ALEXANDRASAINT --- ---
    ELLTY: ahoj, bydlela jsem pres ne skoro rok a to jen proto, ze jsem bydlela s kamaradkou, tak jsem to tolik neresila. Jinak teda byty nejsou proste novy, ale hodne jety. Nicmene vetsinu toho co nezbytne potrebujes, mas. Na byte kde jsem byla jsme meli neustaly problem s internetem a nikoho to nijak extra nehecovalo, router byl v byte pod nama takze uplne na hovno. Ale mam neomezeny data, tk jsem to taky nijak moc neprozivala. Nejhorsi co ale bylo, tak spolubydlici...ale to u je zas fakt asi o mem osobnim stesti na debily... na ti tejdny se to da na dyl nedoporucuji, ale kdyz jsem sem jela sama, nikoho jsem tu neznala, prislo mi to jako nejlepsi vec do zacatku..
    ELLTY
    ELLTY --- ---
    R_G: Zas si rikam, jestli to na ty dva/tri tejdny je vlastne nakej velkej problem. Vyhodou je, ze maj baraky na district line a ja budu hledat ubytovani na Whitechapel, takze celkem vyhovujici, kdyby to nebyla uuplna katastrofa. Spis se ale bojim, ze nedodrzi podminky - samostatnej pokoj, internet atd., to by bylo pak tezce nevyhovujici.
    R_G
    R_G --- ---
    ELLTY: Nedavno jsem na to nahodou narazil pri hledani pres Google. Lidi pisou, ze jsou ty byty v hodne spatnem stavu, a nejsou s tim spokojeni.
    ELLTY
    ELLTY --- ---
    Ahoj vsem. Chci se zeptat, nemate nekdo zkusenost s bydlenim pres bohemiaworld? Od listopadu nastupuju v Londyne do prace a potrebovala bych v rijnu nekde slozit hlavu na dva/tri tejdny nez najdu vyhovujici byt, tak uvazuju o necem takovym. Pripadne jine tipy vitany!
    DASHA
    DASHA --- ---
    DASHA: vcera to bylo bozi! Kdo neznate tohle misto Silver Bullet, rozhodne doporucuju k navstiveni, hnedka u metra a nocnich busu, prijemnej prostor i zamestnanci, dostacujici zvuk, prijemny security, a smokers-friendly area ;)
    DASHA
    DASHA --- ---
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    WASHO23: jak kde, v South Ken urcite, ale v Shoreditch uz se urcite obevily i divnejsi veci nez typi.
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    LUCIASHAIR: ti nevim, ale myslim že v Londonu bys s týpí byla asi dost nápadná :)
    LUCIASHAIR
    LUCIASHAIR --- ---
    Zdraviiim vsici...nemate nejake typi na levne bydleni v Londyne.Tedkonc 31.8 letim na dva mesice a bouchlo mi bydleni..nebo zda nevite o nekom kdo hleda docasne spolubydlu dekuji za typi
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    BADHORSE: možná pro tebe. pro normální lidi tak tejden :)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    ANGIOLETTO: na kole..cca 3 dny
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    ANGIOLETTO: 3.9. za 54 liber plus cca 20 za bagaz... no neni to nejlevnejsi, uznavam:) otazka jestli se to stejne nevyplati vic, naz stravit 20h+ v buse...

nicmene eurolines maji promo ceny za 1260, ale nevim, na co se to vztahuje.. pripadne onlinebus.cz ma taky nejaky promo ceny
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    ANGIOLETTO: Kdybys to mohla posunout na zacatek zari, tak letenky budou urcite levnejsi... Taky zalezi kam chces jet?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam