• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    R_G
    R_G --- ---
    BEZDA: A kolik tam za to pivo das?
    BEZDA
    BEZDA --- ---
    LYNCH: Nejlevnejsi pivo ve Wetherspoons, maji pobocky po celym Londyne
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    zdravim da se nekde v londyne zajit na pivo za prijatelnou cenu? dik za tipy
    P_T
    P_T --- ---
    zajimavy srovnani planku metra a reality:
    Here's What London's Underground System Actually Looks Like | IFLScience
    http://www.iflscience.com/editors-blog/here-what-londons-tube-network-actually-looks
    ELLTY
    ELLTY --- ---
    SPEEDY:
    CELLINDRA: Ok, zkousim AirBnB;) Díky;)
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    ELLTY: Jedina jistota, kterou u techto agentur mas, je, ze dostanes postel, na ktere spalo milion lidi, v polorozpadlem, pololegalnim dome v pochybne ctvrti s 10 dalsima lidma, kterym by jsi se v CR obloukem vyhla, a jeste tim podporis lidi, kteri ryzuji na spatne situaci druhych. Airbnb je nekonecne lepsi volba.
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    ELLTY: AirBnB je super, můžu jenom doporučit. Když si vybereš někoho, kdo má pozitivní recenze, tak máš velkou šanci, že bude všechno v pořádku. Bydlela jsem přes ně už několikrát.
    ELLTY
    ELLTY --- ---
    SPEEDY: No ja nevim. Mne jde predevsim o to, abych tam prijela a mela kde slozit hlavu. To mi proste tohle prijde jako nejvetsi jistota, asi vetsi nez airbnb. Ale nemam to podlozeny, je to spis emoce.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    DRACONICUS: Jak jsem zjistil, tak to nepoznají a řeší jen neobvykle vysoké datové přenosy. Nicméně mi jedna holka psala, že jim po prvním napomenutí napsala, že tethering nepoužívá a od té doby ji nechali na pokoji, byť stahuje filmy a tak.
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    LUIS_: Nemeli u GiffGaffu spise problem s tetherovanim?
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    DRACONICUS: S 2 GB za měsíc na unlimited nebudou mít problém nikde. Horší je to, když dáváš 2 GB denně ;) V tom případě je Three v klidu, ale GiffGaff prská.
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    DRACONICUS: Pracuju u nádraží Victoria, bydlím v Northoltu, ale jsem mobilní :)
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    ALEXANDRASAINT: S rocnim upsanim u Three, £15 za 600min, 6000sms a neomezenym netem. zadne problemy i kdyz za mesic projedes 2gb.
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    CELLINDRA: Ktera oblast? Zvazuji opet aktivneji lovit kesky.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    ALEXANDRASAINT: GiffGaff využívá síť O2, takže má pokrytí lepší, to ano. Já to bral hlavně ve vztahu k tomu internetu.
    ALEXANDRASAINT
    ALEXANDRASAINT --- ---
    LUIS_: http://store.three.co.uk/view/searchSimOnly?tariff=112 zas nevim jak je na tom giffgaff ale u Three nemam nekdy signal v buovach jako napriklad u pritele na baraku tak jsem proste bez telefonu.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    ALEXANDRASAINT: Jo? Já to tam nenašel už vůbec. Nicméně pokud tam je, tak bude lepší pořád Three než GiffGaff, protože ten vyšší užívání nesl dost nelibě a nakonec mě bloknul, což se mi u trojky nestalo.
    ALEXANDRASAINT
    ALEXANDRASAINT --- ---
    LUIS_: ty jo ted na to koukam no...je to za 20 ted, pritom naposledy jsem obnovovala cca 2 tydny zpet a furt to tak bylo.. ted se vic vyplati giffgff za 20 vsechno neomezene. ale opravde jde mi jen o ten net, nikdy jsem nevyuzila vsech minut natoz 3000 smsek:)
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    ALEXANDRASAINT: Se obávám, že ten balíček zrušili. Jinak je Three super. Neomezený net na pay-as-you-go nabízí ještě např. GiffGaff, ale jakmile jej člověk využívá více, než by se jim líbilo, tak dělají bububu a nakonec zamezí objednání balíčku na další měsíc.
    ALEXANDRASAINT
    ALEXANDRASAINT --- ---
    ELLTY: hele ja platim £15 na 30dni, bez smoulvy, 300minut, 3000sms, a neomezeny data. je to od Three a jsem spokojena.
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Ahoj, je vás tu víc, co jste dlouhodobě v Londýně? Děláte někdy nějaké srazy? Já bych hrozně ocenila společníka/ky na procházky po městě a po okolí a na různé akce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam